- Konu Sahibi prensess05
sevgilimle dün ayrildik
ailem cok sorum yasatti bize istemediler ailesine gelmesinler dediler vs vs
ben bazi verdigim sözleri tutmadim
ona kücük yalanlar attim
o beni hep baski altinda tuttu
dün aksam ayrildik
sabah aradim tekrar konusalim diye busefer sözümde durucami söyledim yemin ettim. olmaz dedi busefer aileme söyledim dedi herseyin bittigini artik hicbirsey eskisi gibi olmicak kendine iyi bak hoscakal dedi
onu seviyorum ben
ve kaybetmek istemiyorum
is yerinde, evde, markete giderken, carsyia ciktigimda hersey bana onu hatirlatiyor.
ben onu cok seviyorum
ne yapabilirim tekrar aksama yada yarin arayip konussam mi?
yoksa herseyi oldugu gibi birakip aci cekmeye devam mi edip unutmaya mi calissam?
gece hic uyumadim düsündüm ailem karsi geliyor diye ondan bu kücük sebeplerden dolayi ayrilmamiz sacmalik!
ama ailesine söylemis durumda oldu ve ailesine biz baristik derse cocuk oyuncagimi bu deyip belki kabul etmicekler!!!

ailem cok sorum yasatti bize istemediler ailesine gelmesinler dediler vs vs
ben bazi verdigim sözleri tutmadim
ona kücük yalanlar attim
o beni hep baski altinda tuttu
dün aksam ayrildik
sabah aradim tekrar konusalim diye busefer sözümde durucami söyledim yemin ettim. olmaz dedi busefer aileme söyledim dedi herseyin bittigini artik hicbirsey eskisi gibi olmicak kendine iyi bak hoscakal dedi

onu seviyorum ben
ve kaybetmek istemiyorum
is yerinde, evde, markete giderken, carsyia ciktigimda hersey bana onu hatirlatiyor.
ben onu cok seviyorum
ne yapabilirim tekrar aksama yada yarin arayip konussam mi?
yoksa herseyi oldugu gibi birakip aci cekmeye devam mi edip unutmaya mi calissam?
gece hic uyumadim düsündüm ailem karsi geliyor diye ondan bu kücük sebeplerden dolayi ayrilmamiz sacmalik!
ama ailesine söylemis durumda oldu ve ailesine biz baristik derse cocuk oyuncagimi bu deyip belki kabul etmicekler!!!