• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aci cekiyorum :'(

konu şimdi aydınlandı.aslında çocuk yapılabilecekleri söylemiş.Başka ne denebilir.Kaçmak falan onlar geçmişte kaldı tabi de.İş - güç bunlar önemli.Eğer gerçekten aile kurabilecek konumda değilse, bu ayrılık sürecinde iyice düşünmelisin

isi var maasida var bana bir yuva kurup bana ve cocuklarimiza iyi bakabilecegini söyledi, ayrica hic bos kalmis biri degil evde oturmayi hic sevmez hep calisir.
kacmak zaten bana göre bisey degil o da hakli ailem az cektirmedi ona hakaret ettiler kendisine ve ailesine...
bu yapabileceklerimizi hakli yere söyledi.
ben zaten söz vermistim ailemi ikna edecegime haftaya cuma günü türkiyede olucam ailem türkiyede
ama gitmeden biz ayrildik. bir sans daha verse cok iyi olur

az kalmış gelmene , gelene kadar bekle, gelmeden ara , görüşelimmi de, salim kafayla ikinizde düşünmüş olursunuz.Herşeyi masaya yatırıp konuşursunuzOlursa olur, olmazsa da sen yoluna , o yoluna

Erkek arkadaşının almanyada yaşama gibi bir düşüncesi var mı? kafanı karıştırmak gibi olmasında bizim türk erkekleri severler yutdışını. ailende böyle düşündüğü için istemiyo olabilir.

evet dogru bunu yapabilirim.
insallah bulusup konusmamiza hayir demez.
suan burada oturuyorum ya icimde firtinalar kopuyor aniden icimden ben ne yaptim diye geciriyorum.bence o bunu hak etmedi. ve onunla güzel bir sekilde konusmak icin elimden geleni yapicam. ben onu kaybetmek istemiyorum.

Erkek arkadaşının almanyada yaşama gibi bir düşüncesi var mı? kafanı karıştırmak gibi olmasında bizim türk erkekleri severler yutdışını. ailende böyle düşündüğü için istemiyo olabilir.

hayir kesinlikle almanyaya gelmek istemiyor. benim burada iyi isim var diyor almanca ögrenene kadar oraya gidip is bulana kadar diyor türkiyede kalir iyi bir hayat sunarim sana diyor. bende zaten türkiyede yasamak istiyorum. ailemde türkiyeye gitmek istiyor zaten.

aferim vallahi çocuğa.bazı asalak insanlar vardır kendini kurtarmak için başkalarını kulanır açıkcası onlardan diyemi düşündün ama belliki seninki aklı başında biri.sen sevgine , sevdiğine sahip çık olması için elinde geleni yap,sonrası Allahın takdirine kalmış alnında ne yazılıysa onu yaşarsın. hakkında hayırlısı olsun

aferim vallahi çocuğa.bazı asalak insanlar vardır kendini kurtarmak için başkalarını kulanır açıkcası onlardan diyemi düşündün ama belliki seninki aklı başında biri.sen sevgine , sevdiğine sahip çık olması için elinde geleni yap,sonrası Allahın takdirine kalmış alnında ne yazılıysa onu yaşarsın. hakkında hayırlısı olsun

evet bended zaten onun icin zaten aci cekiyorum o bunlari hak etmiyor.
ama benim sorunum ne ailemi nede onu kaybetmek istiyorum.

Aile istemeyince insan zor durumda kalıyor.Ailenen anlatamıyorsun anladığım kadarıyla.Sizinkiler maddiyattan dolayı onu yeterli bulmuyrlarsa, ana sebep bu ise bunu onlara anlatacak sensin.Aslında bakınca pekde imkansız durmuyor durum

Aile istemeyince insan zor durumda kalıyor.Ailenen anlatamıyorsun anladığım kadarıyla.Sizinkiler maddiyattan dolayı onu yeterli bulmuyrlarsa, ana sebep bu ise bunu onlara anlatacak sensin.Aslında bakınca pekde imkansız durmuyor durum

ailem zaten bana dedi kizim kacicana dedi istemeyerek veririz dediler sorun aslinda ailemde degil su an ki sorunum sevdigimin benimle tekrar konusmasi ve beni affetmesi bana bir sans daha vermesi.
türkiyede asker arkadasinin esi benim kuzenim oluyor msj cektim simdi belki onlar bizi tekrar baristirabilirler. umudum onlar olmazsa eger annesini aricam onunla konusmya calisicam. yeterki beni affetsin. gercekten cok özlüyorum onu

ailem zaten bana dedi kizim kacicana dedi istemeyerek veririz dediler sorun aslinda ailemde degil su an ki sorunum sevdigimin benimle tekrar konusmasi ve beni affetmesi bana bir sans daha vermesi.
türkiyede asker arkadasinin esi benim kuzenim oluyor msj cektim simdi belki onlar bizi tekrar baristirabilirler. umudum onlar olmazsa eger annesini aricam onunla konusmya calisicam. yeterki beni affetsin. gercekten cok özlüyorum onu

Ama sen çok telaş yaptın hemen .Ne yapsam , onumu bunumu.Dur biraz.Çok umutsuz değil durum.Çocuk kaçmıyor ya .2 günde senden vazgeçecekte değil. Onlar belki ağzını arar, onun kafasındakileri anlayıp sana söyle ama , sen sakinleş

sakinlesmem lazim evet
benden sogumasindan ve benden hemen vazgecicenden korkuyorum ciddiyim.
icimdeki his icimdeki özlem..dayanamiyorum artik.

Yok artık.hemen vazgeçecekse vallahi kusura bakma yaşadıkların sadece sana ait derim.

yok hayir vazgecicek olsaydi zaten ailem bize baski yaptiginda vazgecerdi benim demek istedigim gurur yapip istemezse hayir derse anlaminda cünkü biliyorum cok cani yandi ailesininda kendisininde ve birdaha aci cekmek istemedigini biliyorum ailesinede cektirmek istemiyor
ailem gercekten onu ve ailesini ayak altina aldi kücük gördü.
evet daha önce de ayrilip barismistik ama biliyorum bu sefer kolay kolay ikna olmicak korkum orada. zaten ben ona bir söz vermistim ailemi ikna edicem diye ve ben bu sözümün arkasinda durucam fakat bunu sadece bana 1 sans verdimi yapabilirim.

yok hayir vazgecicek olsaydi zaten ailem bize baski yaptiginda vazgecerdi benim demek istedigim gurur yapip istemezse hayir derse anlaminda cünkü biliyorum cok cani yandi ailesininda kendisininde ve birdaha aci cekmek istemedigini biliyorum ailesinede cektirmek istemiyor
ailem gercekten onu ve ailesini ayak altina aldi kücük gördü.
evet daha önce de ayrilip barismistik ama biliyorum bu sefer kolay kolay ikna olmicak korkum orada. zaten ben ona bir söz vermistim ailemi ikna edicem diye ve ben bu sözümün arkasinda durucam fakat bunu sadece bana 1 sans verdimi yapabilirim.

verir meraklanma.O kadar kolay bitmiyor ilişkiler.Tecrübeyle sabit:)

Bir tanıdığım vardı.Ayrıldıklarında oğlunun sevgilisi onu arardı.Kadında sürekli "aman aman bu kızda oğlumun peşinden koşup duruyor". Anlamaz ki seviyor..Yani annesini araman ters tepebilir. Yüzüne gülse bile kadın arkandan mutlaka bir şey söyler yani. Bence barışırsınız. Madem 2-3 gün daha bekle. aramazsa arayıp görüşelim dersin.
Hem ailen kaçıcana biz istemeyerekte olsa veririz demişler. Bunu sevgiline böyle değilde ailemi ikna ettim tarzında söyleyebilirsin. Yani buluşalım derken ayrıca sana çok önemli bir haberim var onun içinde buluşmak istiyorum falan dersen kesin gelir:) sende önemli haber olarak aileni ikna ettiğini söylersin..

Bir tanıdığım vardı.Ayrıldıklarında oğlunun sevgilisi onu arardı.Kadında sürekli "aman aman bu kızda oğlumun peşinden koşup duruyor". Anlamaz ki seviyor..Yani annesini araman ters tepebilir. Yüzüne gülse bile kadın arkandan mutlaka bir şey söyler yani. Bence barışırsınız. Madem 2-3 gün daha bekle. aramazsa arayıp görüşelim dersin.
Hem ailen kaçıcana biz istemeyerekte olsa veririz demişler. Bunu sevgiline böyle değilde ailemi ikna ettim tarzında söyleyebilirsin. Yani buluşalım derken ayrıca sana çok önemli bir haberim var onun içinde buluşmak istiyorum falan dersen kesin gelir:) sende önemli haber olarak aileni ikna ettiğini söylersin..

evet güzel bir fikir. sorun iste telefonda ikna etmek sevdigimi. ben ancak 1 hafta sonra türkiyede olucam.eger telefonda ailemi ikna ettim dersem inanmayacaktir bana. ooofff oofff hayat nekadar zor

evet güzel bir fikir. sorun iste telefonda ikna etmek sevdigimi. ben ancak 1 hafta sonra türkiyede olucam.eger telefonda ailemi ikna ettim dersem inanmayacaktir bana. ooofff oofff hayat nekadar zor

Yüz yüze görüşür.Oda bekliyordur şimdi .Nolacak diye.Hayırlısıyla gel Türkiye'ye .Halledersiniz.Ailenle ilgilide yumuşak geçişler yap, istemiyorlar falan deme .Arkadaşa katılıyorum

beni gercekten cok rahatlatiyorsunuz cok tesekkür ederim.
sabah aradigimda "askim " dedim bida böyle bi cümle kurma dedi bana kesin kararli oldugunu gösterdi.
ama insallah sizlerin dedigi gibi olur.

Back
X