• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aci cekiyorum :'(

evet güzel bir fikir. sorun iste telefonda ikna etmek sevdigimi. ben ancak 1 hafta sonra türkiyede olucam.eger telefonda ailemi ikna ettim dersem inanmayacaktir bana. ooofff oofff hayat nekadar zor

canım dediğim gibi aynen şöyle de ozaman
"(aşkım falan karıştırmadan) meraba 1 hafta sonra türkiye'de olucam. Bu süre zarfında seni aramıycam senin biraz düşünmene izin vericem ve buna sanıyorum ki çok ihtiyacın var. 1 hafta sonra sana çok önemli bir haber vericem bu ikimizi de ilgilendiriyor. Telefonda konuşabiliceğimiz bir konu değil. Bu kadar günün hatırına buluşmamızda bir sakınca yoktur umarım. " de. Ama sakın telefonda anlatma olayı. Merak etsin ki buluşmaya gelsin.
Ki aileni ikna ettiğini duyunca yumuşycaktır.

"(aşkım falan karıştırmadan) meraba 1 hafta sonra türkiye'de olucam. Bu süre zarfında seni aramıycam senin biraz düşünmene izin vericem ve buna sanıyorum ki çok ihtiyacın var. 1 hafta sonra sana çok önemli bir haber vericem bu ikimizi de ilgilendiriyor. Telefonda konuşabiliceğimiz bir konu değil. Bu kadar günün hatırına buluşmamızda bir sakınca yoktur umarım. " de. Ama sakın telefonda anlatma olayı. Merak etsin ki buluşmaya gelsin.

evet öyle diyebilirim. ama cok inattir ve gururda var galuba busefer isin icinde. beni onu 6,5 senedir taniyorum ve inanin bana birkere hayir dedimi kolay kolay ikna olmuyor. ama denemekte sakinca yoktur. en azindan barismak icin herseyi denedim diyebilirim.

bence de iyi fikir.mereklansın .zaten bekliyordur.

hadi hayırlısı olsun bakalım.Çok üzülme.Hiç birşey belli değil.Hele bir sonucu gör üzülecekmisin sevinecekmisin sonra bakarsın

evet öyle diyebilirim. ama cok inattir ve gururda var galuba busefer isin icinde. beni onu 6,5 senedir taniyorum ve inanin bana birkere hayir dedimi kolay kolay ikna olmuyor. ama denemekte sakinca yoktur. en azindan barismak icin herseyi denedim diyebilirim.

canım sanırım sen onun çok üstüne gitmişsin ve artık kaybetmekten korkmuyor gibi görünüyor.
Buluştuğunuz da sakın ama sakın yalvarır gibi konuşma..
Unutma ki senden daha değerli değil hiç kimse..
En son da bana 3 seçenek sunmuştun ben ailemi ikna etmeyi seçtim ve ikna ettim şimdi ben sana soruyorum gerçekten bitirmek istiyor musun bunca şeyin üstesinden gelmişken falan de işte. Ama bunu ben sensiz yapamıyorum gibi değil olgunlukla aklı başında bir kız olarak yap Erkekler güçsüz kadınları sevmezler. Seni elinin altında nasılsa diye görmesin.

canım sanırım sen onun çok üstüne gitmişsin ve artık kaybetmekten korkmuyor gibi görünüyor.
Buluştuğunuz da sakın ama sakın yalvarır gibi konuşma..
Unutma ki senden daha değerli değil hiç kimse..
En son da bana 3 seçenek sunmuştun ben ailemi ikna etmeyi seçtim ve ikna ettim şimdi ben sana soruyorum gerçekten bitirmek istiyor musun bunca şeyin üstesinden gelmişken falan de işte. Ama bunu ben sensiz yapamıyorum gibi değil olgunlukla aklı başında bir kız olarak yap Erkekler güçsüz kadınları sevmezler. Seni elinin altında nasılsa diye görmesin.

evet aynen öyle biraz üstüne gittim. sevdigim icin kaybetmekten korktugum icin... hata yapmisim.

arkadaslar lütfen yorum yapin?
cok caresizim artik onu veya annesini aramak istiyorum ama dogru mu degilmi bilmiyorum!
ben onu kaybetmek istemiyorum 2 gündür hic birsey yemedim ve 2 gündür gözyaslarimi tutamiyorum.
ben onu cok seviyorum
yardim edin lütfen 2-3 gün bekliyemicem galiba

cok tesekkür ederim.
daha önce yazdigim hikayelerimizi okudunmu bilmiyorum ama ben bi özetliyim:
ben almanyada yasiyorum sevdigim türkiyede. secdigim bana hep hediyeler gönderir benim mutlu olmam icin elinden geleni yapar (tek tas yüzük gönderdi mesela) hatta bana her ay sorar paraya ihtiyacin varsa para göndereyim diye.
yeri geldiginde ailesinin karsisina gecip dürüstce konumayi ve ailesinin olumsuz birsey yapmasini engelleyen biri. hep ailelerimizin rizasi olsun onlari kirmayalim gibi sözler kullanan biri. simdiye kadar ne aileme ne arkadaslarima neden bana hakaret etmis degil.
ailem onu istemiyor cünkü onun bir isi olmadigini düsünüyorlar, cok konusan biri cok hata yapar diyorlar, aslinda ailem onunla tanismak bile istemiyor. bazi akrabalarim tanisti ve gercekten cok iyi biri oldugunu söylüyorlar.
ailem tanisma sözü verip sözünde durmadigi icin bana 3 secenek sundu
1. aileni ikna edip yüzük taktirmak
2. seviyorsan eger benimle kacarsin
3. yollarimizi ayirmak
ben ailemi ikna etme yolunu sectim
bazi sorunlar yasadik tartistik ayrildik ama ben gercekten cok pismanim
keske alttan alip onunla ayrilmasaydim.. :14:

canım şimdi okuyabildim mesajını anladığım kadarıyla sevgilin gerçekten seni çok seviyormuş sanada değer veriyormuş ama seni ailen istemezse benle kaç demeside ve bu yönde zorlamasıda yanlış gibi geldi bana
siz kesin kararınızı verince ailenizde ikna olur merak etme ama sakın kaçma
tabiki senin iyiliğini en çok isteyecekler annen ve baban onlar seni en iyi tanırlar senin onlara anlattığının etkisiyle o çocuk hakkında fikirleri oluşmuş ve seninde onla olamıyacağına karar vermişler buda demekki sende içten içe kendine söylemezsende sevgiline evlilik konusunda pek güvenmiyorsun ki ailenede bunu yansıtmışsın.Herşey senin elinde bu senin hayatın sevgilinide kendinide senden iyi kimse bilemez gerçekten daha öncede yazdığım gibi bu evliliğin olup olamıyacağının sebeplerini yaz ve düşün kararını ver ne kadar burda anlatsanda bizde bilemeyiz seni yanlış etkileyebiliriz bu hayati bir karar Önce sen onunla olup olamıyacağının kararını ver sonra onu ara bence o kararını vermiş o seni istiyor sende eğer onu istiyorsan ona hisettir eminimki barışıcaksınınz

süper çok sevindim, sabırmı ile yarayan.Yolunuz açık olsun

evet süper oldu da simdi sira ailede kardesim benimle konusmuyor günlerdir sevgilimle baristim diye.... dayanamiyorum kardesimin ve ailemin böyle davranmasina...... aileyi de ikna etmem gerek ama nasil..???!!!???

Back
X