Acı çekiyorummmm....

gün gelicek ki unutacaksın..ama kendine biras zaman ver..herseyi ilacıdır zaman..
acı çek..ağlaa..çok ağlaa..bunlarıda yaşa kendini hiç kasma ağlamamalıyım die..
insan cok rahatlar..
aşk boyle bişi işte..ne kdr acı cektırsede insana olmuyor..yapamıyor insan..
seni anlıyabiliorumm,boyle bişi yasadımmı hayır yasamadım ama..
aşk bu işte..yapmam dedıgını yapıosun..
olmaz dedıgın oluo..ve sen elın kolun baglı kalıosun..
ama herseyı gectımm kımse için kendıne bişi yapaman degmez..inan bana degmez..
sen hep sen olarak kalıcaksınn..bi baskası olsa da olmasa da..
sadece kendıne bıras zaman ver..

1 ay oldu unutamadım demişsin ama 1 yılda olsa unutamazsın.. sadece alışırsın onsuzluğa..kendini bu kadar üzme

şu zaman içinde herkes ii ki ayrılmışsın ii ki olmamış ailesininde tavırlarını görenler resmen trenin önüne attın kendini üzerinden geçmesini bekliyordun diyolar biliyorum farkındayım hemde fazlasıyla dün babamla etek yüzünden kavga ettik abimde dio ki babam eteğin dizde olmamasına kızıyor oysa daha düne kadar tv bile izlemeyen bi aileye gelin gidiyodun dedi o kadar kötü oldum kiii herşeyin farkındaydım herşeyi görüyordum ama duymak görmek işime gelmiyodu şimdi ise görüyorum duyuyorum ama anlamak istemiyorum belki diyorum olsaydı mutlu olcaktım. zaman diyorum zamannn senn en ii ilacın bağıra bağıra ağlamk istiyorum ama onuda yapamıyorum bu sefer evdekiler çevrem ne varda ağlıyosun sevin kurtuldun diolar ama olmuyoooooo

gidene gülegüle....

zaman ilerledikçe döktüğün gözyaşlarına üzüleceksin.

değmeyene değer biçme....!

o seni haketmemiş ki...!

o en değerlisini kaybetmiş...asıl üzülen o olsun.

boşver.hayatına devam et.

çok teşekür ederim bende hayatıma devam etmeye çalışıyorum inş. onsuz da olabildiğimi göstericem çok güçlü olduğumu görecekleri günler gelcek. ve şimdi daha çok çok az bi zaman geçmişken hayatıma biri girmek istiyor yaa defol git diyemiyorum ya bak nolur zamana ihtiyacım var diyorum seni kaybetmek istemiyorum dio anlamıyorum yaaaa görmüyo mu bu insanlar, yok işte ben daha acımı yaşayamazken bide muhtelif olmaması gereken insanlarla uğraşıyorum....

allahım al onu içimden al nolur yok yok yok işte olmuyo neden nedeeeennn yaaa neden nefret edemiyorum o kadar yaşattıklarına rağmen neden ya allahım nolur al içimden onu

Zaman çare değil sana şöyle söylüyeyim zamanla hasretin daha çok artıyo kalbin yanıyo resmen,insan bir kere aşık oluyo bu bir gerçek,aynı duyguları baska bir kişiye hissetmeyi beklemek yanlış zaten...3 yıl aşık oldugum insanla ayrı kalmış biri olarak söylüyorum,iş yerinde dosya istese insan ağlar mı ben ağlıyordum....SEn nasıl unuttum dersen biz barıştık ve nişanlıyız şuan rüya gibi ama aynı yataga girmeden emin olmuyo insan,kıset sonuçta herşey....Eğer kafanda bitirirsen en ufak bir umut bile olmazsa içinde işte o zaman UNUTURSUN!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…