- 7 Kasım 2012
- 11.699
- 12.015
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her kişi kendi iradesiyle mi doğumuş?Suni bir hayat yaşayan kızın hazin sonu...
Her kişi kendi iradesiyle doğmuştur,elbette ki şartlar önemlidir ancak herkes saf kendi iradesi ile doğruyu bulabilir,Ayşegül bulamadı,acaba biz bulabildik mi?
offf cok etkılendım..
sanırım bendede var o potansıyel en ufak bır acıda ıntıharı aklına getıren bırıyım..ergenlıkte kendımı azgın sulara atcaktım böyle dere var alıp götürüyor ınsanı..orda dıkeldım bır saat kadar ıyıce gözüm karardı tam bırakcaktım kendımı suya adamın tekı gectı ordan ve bagırdı bana eger ordan hemen uzaklasmazsam polısı arıcanı söyledı..korktum kactım ..sebebım derslerımın berbat olması, aılemı bu yüzden üzecek olmamdı..
bır kerede bır avuc hapı agzıma götürmemle cıkarmam bır oldu, yapmam yapamam bu acızlık ben acız olmıcam dedım, benı bu yasıma getıren aıleme tesekkürüm bu olmamalı dedım ve vazgectım..sonra oturdum sabaha kadar agladım..
sanırm bende bıraz vıdalar gevsek yanı aklım gıdıp gelıyor bence bazen..duygularımı kontrol etmekte bazen güclük cekıyorum..
ınsallah sonum aysegüle benzemez..