• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acı intihar ve ayşegül

Suni bir hayat yaşayan kızın hazin sonu...

Her kişi kendi iradesiyle doğmuştur,elbette ki şartlar önemlidir ancak herkes saf kendi iradesi ile doğruyu bulabilir,Ayşegül bulamadı,acaba biz bulabildik mi?

Son düzenleme:
Suni bir hayat yaşayan kızın hazin sonu...

Her kişi kendi iradesiyle doğmuştur,elbette ki şartlar önemlidir ancak herkes saf kendi iradesi ile doğruyu bulabilir,Ayşegül bulamadı,acaba biz bulabildik mi?
her kişi kendi iradesiyle mi doğumuş?
benim bildiğim buna ben karar vermediğimdir..nesse...
sen doğruyu bulmamış olabilirsin ayşegülde bulmamış olabilir ama kıyaslaman yanlış....kime göre neye göre canım...

Ölümü kurtuluş sandı ama en zor sınavını orda veriyo...
bu kızın bu hale gelmesinde en büyük suç ailesinin...
daha önce de intihar girişiminde bulunmuş,böyle bi potansiyeli var yani..
bu nasıl bi başı boşluktur...
insanlar üzülürler evet, ama unuturlar,herkes ah vah der, yaşantısına devam eder...
ne yaptıysa kendine yaptı..Allah rahmet eylesin demekten başka bişey de fayda sağlamaz ona...

offf cok etkılendım..

sanırım bendede var o potansıyel en ufak bır acıda ıntıharı aklına getıren bırıyım..ergenlıkte kendımı azgın sulara atcaktım böyle dere var alıp götürüyor ınsanı..orda dıkeldım bır saat kadar ıyıce gözüm karardı tam bırakcaktım kendımı suya adamın tekı gectı ordan ve bagırdı bana eger ordan hemen uzaklasmazsam polısı arıcanı söyledı..korktum kactım ..sebebım derslerımın berbat olması, aılemı bu yüzden üzecek olmamdı..

bır kerede bır avuc hapı agzıma götürmemle cıkarmam bır oldu, yapmam yapamam bu acızlık ben acız olmıcam dedım, benı bu yasıma getıren aıleme tesekkürüm bu olmamalı dedım ve vazgectım..sonra oturdum sabaha kadar agladım..

sanırm bende bıraz vıdalar gevsek yanı aklım gıdıp gelıyor bence bazen..duygularımı kontrol etmekte bazen güclük cekıyorum..

ınsallah sonum aysegüle benzemez..

offf cok etkılendım..

sanırım bendede var o potansıyel en ufak bır acıda ıntıharı aklına getıren bırıyım..ergenlıkte kendımı azgın sulara atcaktım böyle dere var alıp götürüyor ınsanı..orda dıkeldım bır saat kadar ıyıce gözüm karardı tam bırakcaktım kendımı suya adamın tekı gectı ordan ve bagırdı bana eger ordan hemen uzaklasmazsam polısı arıcanı söyledı..korktum kactım ..sebebım derslerımın berbat olması, aılemı bu yüzden üzecek olmamdı..

bır kerede bır avuc hapı agzıma götürmemle cıkarmam bır oldu, yapmam yapamam bu acızlık ben acız olmıcam dedım, benı bu yasıma getıren aıleme tesekkürüm bu olmamalı dedım ve vazgectım..sonra oturdum sabaha kadar agladım..

sanırm bende bıraz vıdalar gevsek yanı aklım gıdıp gelıyor bence bazen..duygularımı kontrol etmekte bazen güclük cekıyorum..

ınsallah sonum aysegüle benzemez..

ama aysegül alkolden de almıs bıraz cesaret bence..cünkü kafa ıyıce gıdıyor artık alkol alınca..delı cesaretı gelıyor ınsana..

alkol bütün kötülüklerın anasıdır..herseyı dozunda bırakmakta fayda var.

allah ters akıl vermesın ınsallah bızlere..kımselere..

beni en çok etkileyen daha öncede atlamış ya o videosu pat diye yere çakılışı duydugum o ses.
birde atlamadan önce ki şu fotoğrafı varya bakışı korkusu belkide çareler içinde çaresizliği o elini sıkışı .. ne bileyim işte çok irkildim çok ..

$izmir_aysegul_askin_intihar_3203.webp
gözümün önünden gitmiyor Allah ölümünde hayırlısını versin..

Son düzenleme:
Kızın tüm videolarına,face'ıne baktım.Diyecek söz yok olamaz da ölmüş birinin ardından.
O yaşadığını yaşadı şimdi hesabını ödüyor kabirde.
İntihar edene dua edilir mi bilmiyorum ama kalbimden bir cümle düşüyor.
Rabbim affet:(
Ben ayşegül için yorum yapmıcam.
Hala hayatta olan ama o malum sona yaklaşan çok genç var.
Manevi tüm eksikliklerini maddiyatla dolduran ama yine de yapamayan.
Son model araba,villa, cebinde para olsun neye yarar sıcacık bir ailen olmadıkça yada neye yarar sağlam bir inancın olmayınca..
İnançsızlık bu batağa çekiyor genclerı..
Zaten aysegulde son vıdeosunda oyle demıs:'artık ınancımve kalbım yok.'
Keşke ayşegüle yetişebiseydik keşke..
Kendim adıma Allaha yalvarıyorum böyle genclere olumden once ulasabılmeyı nasıp etsın Allah bana.
Onlara hizmet etmek,yardım etmek cok ısterdım.
Hoş bizde yardıma muhtacız ya..
Allah yardımcımız olsun.

Etkilenmemek elde degil. Yazık onu doguran anaya, sahip çıkmayan babaya ve tüm ailesine... Hayatında yanında olmadıkları gibi birde nasıl insanlarsiniz ki arkasından bu tarz fuhuş ve lux düşkünü diyebiliyorsunuz :( tamamen doğru bile olsa kim kendi evladına yakıştıra bilir. Kızcağız belkide sahipsizliğinden bu denli tutuldu o herife. Sonuçta kim istemez ki bi sahip çıkanı bi merak edeni belkide ailesi sıcak bir yuvası olsun:(
Rabb'ime yalvarıyorum günahlarını affetsin

Sinirleniyorum ya sen 16 yasında cocuğuna sahip olmaz yol göstermezsen herseyin düşkünü olur.

en yakin arkadaslarindan biriyle röp yapmis hürriyet
ve en sona bi resim koymus
icim gitti gece gece.
bu nasil bi yayin anlayisi, nasil bi vicdan. ömür boyu hürriyeti boykot etmek istiyorum su an

kizin üzerine düstügü camin resmini koymuslar,
net olmasada kan ve kizin sari saclari görünüyor :25:

rabbim o aşk acısı nasıl bi illettir ben bilirim bende aynı olayın kıyısından döndüm ama içimdeki ahiretimi yakma korkusu beni vazgeçirdi sonrada zamana bıraktım çok güzelmiş allahım rahmet eylesin çok zor içim çok tuhaf oldu acıdı:14::14::14:

Kızlar olayı yanlış anlamış, yanlış yorumlamışsınız.

Bu kız 3 sene önce ayrıldığı sevgilisi için falan intihar etmemiş. O ilk intiharına ilişkin bir durum.
Son intiharı yazın birlikte olduğu ve 3-4 ay evvel ayrıldığı sevgilisine istinadenmiş.
Zaten farkındaysanız Barış değil çocuğun ismi, Merter.
Zannediyorum Merter'e nispet olsun diye daha önceden sevdiği kişinin dövmesini yaptırmış. Sonra da yalan olduğunu ve sildireceğini söylemiş.
Yoksa kızın 3 seneden beri manyak gibi yas tuttuğu falan yok. Yakın zamanlı bir ayrılık yıkmış onu.
Alkolden aldığı güçle de böyle bir karar almış. Eminim ertesi gün uyansa yaptığına da çok üzülürdü.
Kendisine tanrıdan rahmet diliyorum. Eminim kalbi temiz bir insandır. Ilk duyduğumda içim acımıştı, yazık olmuş.

Back
X