• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acı intihar ve ayşegül

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
çok etkilenmiştim 3 sene önce öldügünü sanıyordum fakat sakat kalmış ve tekrar atlayarak ölmüş..bugün gazetede ayrıldıgı erkek arkadaşıyla son konuşmalarını yayınlamışlar ''rahat bırak beni ayşegül ''yazmış ayşegül tamam aşk yaşıyosun degilmi sevgilinle gibi bi cevap vermiş gülerek alkolün etkisiyle ve aşıkmısın gerçekten yazmış ve v.s tarzı konuşmalara ve en sonunda bulundugu mekanın resmini çekmiş ailemden veya haberlerden duyarsın kız arkadaşınla mutluluklar yazıp atlamış..'' çok üzüldüm bi kadın için en zor şeylerden bitanesi başka bi kadına aşık oldugunu bilmektir aşık olduğu adamın ve ölüme gidicek kadar bitmiştir hayat onun için.. keşke böyle olmasa ayrılık sonlarında acıyı bile dibine kadar yaşayasa insanlar hayatları o insandan ibaret olmasa ama işte aşk kör edermiş ya insanın gözünü...artık bu adamlarada çok kızıyorum bi ilişkiyi bitirdikten hemen sonra başka bi ilişki arayışında bulunmaları hemen başka kola başka sevgiye kapılmalarını hiç bi zaman anlamıcam son zamanlarda gerçekten en sinir oldugum nokta bu..bu olaydan sonra o kız arkadaşıylada mutlu olabilicegini sanmıyorum ne o ömür boyu unutucak ayşegülü ne o kız evet ikisininde suçu yok belki ama ölüm var işte....

hayat hikayeside çok üzücü.lüx hayat tutkunu bir kızmış ve bu yüzden evi terketmiş.
hatta bu hayat ugruna fuhuşa bile sürüklenmiş yazık..
haberlerde face inide sölemişlerdi ve bende açıp baktım.
gerçekten üzüldüm.

Son düzenleme:
Dün akşam okudum bu haberi... Ölmeden önce çektiği son videoyu izledim. Fazla alkollüydü. Zaten fazla da alkol kullanıyormuş.

Facesine baktım, bazen 3.kat yetmez 6. kat daha iyidir gibi birşey yazmış ve bulunduğu otelin 6.katındaki odasından bırakmış kendini...

Hali vakti yerinde bir tip, paranın böyle saçmalıklarda rolü çok fazla diye düşünüyorum. Derdi yok ki, sevgiliden ayrılmayı dert sanıyorlar işte. Ayın sonu nasıl gelir derdi yok, geçim derdi yok, yok, yok, yok... Bize vız gelir tırıs gider şeyler bunlara dünyanın sonu gibi görünüyor.

Allah affetsin.

İnsan kendini bilmeli, ilişkiler başladığı gibi biter de bunu kabullenmeli. Aşırı zayıflık duygusu normal değil

Hayatının merkezine bir erkeği koymak doğru değil. Ayrılıklar üzücü tabi, insan yıllarca atamaya biliyor üzerindeki izleri ama teslim olmamak lazım.

Kızın etrafındaki insanlara da şaştım, bu kadar melankolik yaşayan genç bir kızı ailesi,yakınları nasıl fark etmez, içine düştüğü bunalım nasıl gözden kaçar. Yaşam eninde sonunda sonlanacak ama intihar sebebi ne olursa olsun çare değil bir de üzerine ahiretini yakmak. Ailelere çok iş düşüyor; bu çocuk neden bu kadar bağlandı, ayrılığı neden kabullenemedi, bir kere intiharı denedi sonra ne oldu, doktor,tedavi,takip sorulacak çok soru var ama sonuç bir tane; çok yazık olmuş.

Geride kalanlar; yaşamaya devam edecek, vay gidene demişler.....

çok etkilenmiştim 3 sene önce öldügünü sanıyordum fakat sakat kalmış ve tekrar atlayarak ölmüş..bugün gazetede ayrıldıgı erkek arkadaşıyla son konuşmalarını yayınlamışlar ''rahat bırak beni ayşegül ''yazmış ayşegül tamam aşk yaşıyosun degilmi sevgilinle gibi bi cevap vermiş gülerek alkolün etkisiyle ve aşıkmısın gerçekten yazmış ve v.s tarzı konuşmalara ve en sonunda bulundugu mekanın resmini çekmiş ailemden veya haberlerden duyarsın kız arkadaşınla mutluluklar yazıp atlamış..'' çok üzüldüm bi kadın için en zor şeylerden bitanesi başka bi kadına aşık oldugunu bilmektir aşık olduğu adamın ve ölüme gidicek kadar bitmiştir hayat onun için.. keşke böyle olmasa ayrılık sonlarında acıyı bile dibine kadar yaşayasa insanlar hayatları o insandan ibaret olmasa ama işte aşk kör edermiş ya insanın gözünü...artık bu adamlarada çok kızıyorum bi ilişkiyi bitirdikten hemen sonra başka bi ilişki arayışında bulunmaları hemen başka kola başka sevgiye kapılmalarını hiç bi zaman anlamıcam son zamanlarda gerçekten en sinir oldugum nokta bu..bu olaydan sonra o kız arkadaşıylada mutlu olabilicegini sanmıyorum ne o ömür boyu unutucak ayşegülü ne o kız evet ikisininde suçu yok belki ama ölüm var işte....
Aysegul için benimde bir konum var sayilir

videoyu şimdi izledim çok üzüldüm zaten artık çok fazla birşeyde ifade edemiyor ..

İnsan kendini bilmeli, ilişkiler başladığı gibi biter de bunu kabullenmeli. Aşırı zayıflık duygusu normal değil

Hayatının merkezine bir erkeği koymak doğru değil. Ayrılıklar üzücü tabi, insan yıllarca atamaya biliyor üzerindeki izleri ama teslim olmamak lazım.

Kızın etrafındaki insanlara da şaştım, bu kadar melankolik yaşayan genç bir kızı ailesi,yakınları nasıl fark etmez, içine düştüğü bunalım nasıl gözden kaçar. Yaşam eninde sonunda sonlanacak ama intihar sebebi ne olursa olsun çare değil bir de üzerine ahiretini yakmak. Ailelere çok iş düşüyor; bu çocuk neden bu kadar bağlandı, ayrılığı neden kabullenemedi, bir kere intiharı denedi sonra ne oldu, doktor,tedavi,takip sorulacak çok soru var ama sonuç bir tane; çok yazık olmuş.

daha önce intihar eden bi insan kendisi etrafındaki insanların düşünmesi gerekiyordu ki özelilkle erkek arkadaşının güzel bi şekilde yavaş bilinçli bi şekilde onu kırmadan ayrılabilirdi yada bilmiyorum her şekilde sonuç böyle olucaktı yazık..

Aysegul için benimde bir konum var sayilir

evet konuna yorum bile yaptım..aslında konuda deginmek istedigim nokta erkeklerin düşüncesiz ve dengesizlikleri bi ilişki sonra hemen bi ilişkiye başlayıp geride bıraktıları ilişkiye saygı göstermeden ulu orta yaşadıgı bi başka ilişkiler..

çok üzüldüm,ne denilebilir ki..

hayatta hiçbir şey için özellikle de bir erkek için canına kymaya değer mi? kızcağız gitti adam 1-2 gün vicdan yapar sonra hayatına devam der..bu düzen böyle işliyor çünkü..

olan ölene oluyor,kalanlar bir şekilde yaşamaya mecbur..

aşk acısı yaşadığını sanıp kendini öldüren kızcağız bi bilse hayatta daha ne kadar büyük acılar ve sınavlar var,eminim bu yolu seçmezdi o zaman.

Bu yorumun altına imzamı atıyorum.
Daha fazlasını yazmam gereksiz olacak.

Dün akşam okudum bu haberi... Ölmeden önce çektiği son videoyu izledim. Fazla alkollüydü. Zaten fazla da alkol kullanıyormuş.

Facesine baktım, bazen 3.kat yetmez 6. kat daha iyidir gibi birşey yazmış ve bulunduğu otelin 6.katındaki odasından bırakmış kendini...

Hali vakti yerinde bir tip, paranın böyle saçmalıklarda rolü çok fazla diye düşünüyorum. Derdi yok ki, sevgiliden ayrılmayı dert sanıyorlar işte. Ayın sonu nasıl gelir derdi yok, geçim derdi yok, yok, yok, yok... Bize vız gelir tırıs gider şeyler bunlara dünyanın sonu gibi görünüyor.

Allah affetsin.

kısacası ben buna acizlik derim
Allah affetsin ne diyebilirz daha fazla..

önceden intihar etmiş olan bir insan bile olsa kimse birşey yapıcağını tahmin edemez oyüzden nasıl anlamadılar demeyin herzaman kötü durumda olmaz insan anlık gelir ve bir saat önce hiç birşey yokken bir saat sonra böyle birşey yapabilir. her insan düşündüğünüz kadar güçlü olmuyor kendini bilmeli bi erkeği hayatının merkezi yapmamalı demesi size kolay bide ona sorun..

Haklisin canım. Bazı erkekler ne yazsikki cok soğuk kanlilar. Zayıf bir kızı avladıktan sonra, işi bitince bir kenara atmakdan hiç çekinmiyorlar! Cok çirkin ve kirli bir yapı. Aysegul için bende cok üzülmüşdum, hele o ilk intihar filimi cok etkiledi, arkasına dönerek atlıyor ya, Allah bu sucunu inşallah affeder..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konuyu fark edip hem videosuna hem face ine baktım içim parçalandı
Allah günahlarını bağışlasın, mekanı cennet olsun inşallah
ben avukatım ve bizim cmk nöbetlerimiz oluyo.. zorunlu müdafi olarak ifadelere katılıyoruz
intiharlar o kadar çok ki.. özellikle de küçük yaşlarda.. mesele dün 98 doğumlu bi kız annesiyle tartışmış, annesi bilgisayarı yasaklamış diye 25 tane hap içip intihar etmiş
Allaha şükür canından olmamış ama bu tarz olaylar çok fazla yaşanıyo, sadece duyulmuyo o kadar sonunda ölüm olmadığı için
ailelere o kadar büyük iş düşüyo ki.. bilmiyorum biz de çocuk olduk biz de bunalıma girdik.. aklımıza gelmedi canımıza kıymak
artık gençler herşeye çok ani karar verip hemen uygulamaya geçiyolar..
Allah ailelerin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
bu konuyu fark edip hem videosuna hem face ine baktım içim parçalandı
Allah günahlarını bağışlasın, mekanı cennet olsun inşallah
ben avukatım ve bizim cmk nöbetlerimiz oluyo.. zorunlu müdafi olarak ifadelere katılıyoruz
intiharlar o kadar çok ki.. özellikle de küçük yaşlarda.. mesele dün 98 doğumlu bi kız annesiyle tartışmış, annesi bilgisayarı yasaklamış diye 25 tane hap içip intihar etmiş
Allaha şükür canından olmamış ama bu tarz olaylar çok fazla yaşanıyo, sadece duyulmuyo o kadar sonunda ölüm olmadığı için
ailelere o kadar büyük iş düşüyo ki.. bilmiyorum biz de çocuk olduk biz de bunalıma girdik.. aklımıza gelmedi canımıza kıymak
artık gençler herşeye çok ani karar verip hemen uygulamaya geçiyolar..
Allah ailelerin yardımcısı olsun
Şaka degilki, bazıları bunu bir silah, istediğini yaptıra bileceklerini sanıyorlar,
ya ölseler? Zaten bu gidişle eminim intihar olayları cok cugalacak gibime geliyor! Şimdiki nesilde hiç korku yok! Sinirlendiklerinde, akıllarına gelecek herşeyi deniyorlar...

Çok üzücü kendi için üzücü…
Bu kadar mı tutku yapar insan birini hayatında? 3 sene geçmiş bir de aradan erkek arkadaşının hayatına birileri girmesi çok normal ama kızın hala saplantıyla sevmesi mutlaka yaşamadan bilinmeyecek bir şey ama hayata karşı durmamış kolay olanı seçerken ebedi hayatını verecek kadar da bilinçsizmiş. Allah umarım affeder..

Alkolun doğuracağı kötü sonuçlar Allah tahsiratını affetsin...Ölümün dehşetinden haberi olsaydı intiharı hiç seçmezdi. Rabbim günahlarını affetsin ailesine sabır versin diyecem ama ailesi gerekeni verememiş belli. Gerçek sevgiyi sadece erkekte aramak kadar büyük budalalık olamaz. Herkese ibret olur inşallah...!

Bir kadın olarak söylüyorum, benim için en zor olan şey sevgilimin başka bir kadına aşık olduğunu bilmem değildir. Hatta beni intihara sürükleyecek bir sebep asla olamaz. Allah rahmet eylesin ama intihara meyil edenler ya zayıf karakterlidir ya da psikolojik sorunları vardır. Sağlam karakterli insanlar sevgilisi başkasını seviyor diye intihar etmez...

oha ya videolarını izledim şok oldum çok yazık olmuş kıza :(
Allah rahmet eğlesin çok genç..

http://www.facebook.com/lifeisgam
ayşegülün facebook adresi çok aşırı etkilendim bu olaydan ben ya herşeyi açık girin bakın kızın yaşama sevincinde varmışçok neşeli görünüyor yorumlarda resimlerde :/
Allahım sen günahlarını affet ne diyelim huzur içinde yatsın..
3. kattan nasılda attı kendini öyle hiçmi korkmadın çok genç allahım sen koru yarabbim ne bu böyle gencecik kız ya kendime gelemedim hala :S

Back
X