çok etkilenmiştim 3 sene önce öldügünü sanıyordum fakat sakat kalmış ve tekrar atlayarak ölmüş..bugün gazetede ayrıldıgı erkek arkadaşıyla son konuşmalarını yayınlamışlar ''rahat bırak beni ayşegül ''yazmış ayşegül tamam aşk yaşıyosun degilmi sevgilinle gibi bi cevap vermiş gülerek alkolün etkisiyle ve aşıkmısın gerçekten yazmış ve v.s tarzı konuşmalara ve en sonunda bulundugu mekanın resmini çekmiş ailemden veya haberlerden duyarsın kız arkadaşınla mutluluklar yazıp atlamış..'' çok üzüldüm bi kadın için en zor şeylerden bitanesi başka bi kadına aşık oldugunu bilmektir aşık olduğu adamın ve ölüme gidicek kadar bitmiştir hayat onun için.. keşke böyle olmasa ayrılık sonlarında acıyı bile dibine kadar yaşayasa insanlar hayatları o insandan ibaret olmasa ama işte aşk kör edermiş ya insanın gözünü...artık bu adamlarada çok kızıyorum bi ilişkiyi bitirdikten hemen sonra başka bi ilişki arayışında bulunmaları hemen başka kola başka sevgiye kapılmalarını hiç bi zaman anlamıcam son zamanlarda gerçekten en sinir oldugum nokta bu..bu olaydan sonra o kız arkadaşıylada mutlu olabilicegini sanmıyorum ne o ömür boyu unutucak ayşegülü ne o kız evet ikisininde suçu yok belki ama ölüm var işte....