• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acı intihar ve ayşegül

Bence oturup bu kadar kurcalanması doğru değil bu kızın hayatının. NE yaşadıysa yaşamış onun hayatı sonuçta, ortalığa dökülüp didik didik edilmesine, tanımayan kişilerin hayatının kritiğini yapmasına gerek yok. Haberlerde kişisel sayfalarının adresinin verilmesini çok yanlış buldum o yüzden.

İlk intihar denemesi videosunu görünce çok kötü oldum.
Ölümle sonuçlanan intiharının videosu yokmuş iyi ki. :/

Sadece aşk yüzünden bir insan intihar etmez.
Hayatındaki öteki parçalar da hasarlı olduğundan dolayı, her şey üst üste gelince ölümü seçmiş olmalı.

Şimdi fotoğraflarına baktım da , hiç öyle depresyonda falan görünmüyor baya nerde akşam orda sabah gibi .. içinde yaşadı heralde .
Yazık olmuş . Allah affetsin

Ağlarken çektiği videoyu izledim.
Ne söylesem hatalı oluyorum demiş ...
Bu ölümün ardında bir usanmışlık bezmişlik ve en önemlisi yalnızlık var bence.
Aile başında değil.Kendi başına yaşayıp gidiyor.
Para bol ama huzur yok.
Altında lüks arabası cebinde parası masada içkisi..
Bu olayda da görmüş olduk paranın herşey olmadığını.

Allah rahmet eylesin şimdi izledim videoyu haberi de yeni gördüm ben.o videodan sonra ölmemiş mi onu anlamadım? orada da 6.kattan atlıycam birazdan diyor. aşk acısı cekiyormuş herhalde. hem kendine hem geride bıraktıklarına özellikle videoda bahsettiği şahsa ne büyük bir ceza. videoyu çekerken de içiyor bi taraftan muhtemelen sarhoştu. çok üzüldüm

Alkol ve sınırsız bir yaşam sonunda insanın dustugu içinden cıkamadıgı derin bir boşluk ..
Canına kıymasından basta tabıkı kendısı mesul ama asıl suclular bence ailesi ve çevresi..
Bazı aileler cocugunun karnını doyurup cebıne para koymayı anne baba olmak zannedıyor,ne acı..
Yazık olmuş, dunya hayatı bitti çok başka bır hayat basladı onun ıcın Allah rahmet eylesin,yardımcısı olsun ne dıyeyım..

Okudugum haberlere gore 16 yasindan beri tek basina yasiyormus. Aile adina cok yanlis bir karar.
Videoya bakildiginda melonkolik ve çökmüş bir ruh hali var. İntihara eğilimli; denemiş ve ilk olaydan sonra herhangi bir tedavi görmemiş.
Belli ki depresyonu var, ek olarak alkol de kullandigi icin kisilik bozuklugu gibi baska ruhsal hastaliklara sahip olma olasiligi cok yuksek.
Bence genel tablosuna gore süpriz bir intihar değil. Erkek arkadaş faktörünün çok büyük bir etken olduğunu düşünmuyorum. Baska bir olayda tetikliyebilirdi.

Ancak bnm icin en onemli nokta 16 yaindan beri tek basina yasamasi ki bu da herseyin baslangıç noktasıdır. O koza bu kdr erken kirilmamalı

Arkadaslar Bir insanin aklinda fikrinde intihar varsa elinde sonunda yapiyor.
Benim arkadasim intihar etti kendini trenin önune birakti biz 17 yasindaydik. Intihar etmeyi dusundugunu dunyanin ona anlamsiz geldigini cok kez söylerdi.
Genclik haliydi pek ustunde durmak ve arkadasim kesinlikle derdini skintisini paylasmazdi acayip neseli biriydi. Ki megerse biz öyle saniyormusuz.
Kendisinin de ailesi yoktu akrabalariyla yasiyordu.

Sorun demekki aile. Aileler bu hayatta buyuk rol oynarlar, onlardan guven bekleriz her ne olursa olsun arkamizda olduklarini bilmek isteriz.

Aysegule gelince gecende tv de gördum ve o gun facesini arastirdim fazla bakamadim uzuldum. Aysegul de kafasina koymusdu ölumu ve onun bahanesi "sevdigi adam " oldu.

Malesef gözunu para alkol ve madde ile karartan kisileri kurtarmak cok zor Allah yardimcilari olsun ve Allah Aysegulun gunahlarini affetsin.

ne kadar da güzel bi kızmış..
kim bilir içinde neler yaşadı..
yaptığı yanlış ancak artık söylenecek tek şey Allah günahlarını affetsin.

Allah rahmet eylesin...

Üzülmekten başka birşey gelmiyor elden ve o da hiç birşeyi değiştiremiyor ne yazık ki...

ben üzülemedim nedense....
2. kez de ölmeseydi....3.de denerdi....o kendine üzülmemiş ben niye üzülücem...

ne olursa olsun bi ölüm var ortada...
bu yola kadar gelmiş ben gerçekten çok üzüldüm..eleştirmekse herkes bulur eleştircek birşey.. öyle banada hitap eden bir kız değil ama ..
yazık çok yazık .. allahım sen hidayet ver kimseyi şaşırtma .. ilk videosunu izledim çok etkilendim pat diye çakılıyor yere..
aile aile aile ! körde olsa topalda olsa aile aile aile !!!!!!!

Of Allah'm:50:
Benim ilkokuldan sınıf arkadaşım aynı zamanda mahalleden komşumuz dışardan güler yüzlü ama içine kapanıktı.
Biz hep çekingen derdik. Liseye bile adapte olamamış, dışardan okuyordu.
Sonra sanırım internetten tanıştı bir çocukla.
Tartışmışlar...
Kız buluşalım gibi bi'şey demiş, çocukta sıkıldım sıkboğaz etme gelemem oraya mı ne bi'şeyler demiş.
Bunun üzerine tartışınca kız eğer şöyle şöyle yapmazsan şimdi balkondan atlıycam ozaman anlarsın, pişman olucaksın diye mesaj atmış.
Çocuk tabii korkutmaya çalışıyo diye inanmamış pek. (ki zaten takılıyolar diye tabir edilen bir ilişki gibiydi çocuk için)
Her neyse bunun üzerine kızın annesi o an ne dediyse her şey üst üste geldi dedi sanırım. O an koşarak balkona çıkmış ve annesi yetişemeden atlamış.
4.kattan binanın beton zeminli girişine. Allah korudu da ölmedi ama kırılmadık kemiği kalmadı, kaç ay yatalak kaldı:50:
Ve ailesini görseniz gözünün içine bakıyorlar, psikolog bile fayda etmiyor:50:
Allah kimseyi böyle bir ruh haline sokmasın çok zor.

Of Allah'm:50:
Benim ilkokuldan sınıf arkadaşım aynı zamanda mahalleden komşumuz dışardan güler yüzlü ama içine kapanıktı.
Biz hep çekingen derdik. Liseye bile adapte olamamış, dışardan okuyordu.
Sonra sanırım internetten tanıştı bir çocukla.
Tartışmışlar...
Kız buluşalım gibi bi'şey demiş, çocukta sıkıldım sıkboğaz etme gelemem oraya mı ne bi'şeyler demiş.
Bunun üzerine tartışınca kız eğer şöyle şöyle yapmazsan şimdi balkondan atlıycam ozaman anlarsın, pişman olucaksın diye mesaj atmış.
Çocuk tabii korkutmaya çalışıyo diye inanmamış pek. (ki zaten takılıyolar diye tabir edilen bir ilişki gibiydi çocuk için)
Her neyse bunun üzerine kızın annesi o an ne dediyse her şey üst üste geldi dedi sanırım. O an koşarak balkona çıkmış ve annesi yetişemeden atlamış.
4.kattan binanın beton zeminli girişine. Allah korudu da ölmedi ama kırılmadık kemiği kalmadı, kaç ay yatalak kaldı:50:
Ve ailesini görseniz gözünün içine bakıyorlar, psikolog bile fayda etmiyor:50:
Allah kimseyi böyle bir ruh haline sokmasın çok zor.

Cok gecmis olsun.. Simdi ki durumu nedir? Sakat kaldi mi yoksa iyilesebildi mi fiziksel olarak?
çok etkilenmiştim 3 sene önce öldügünü sanıyordum fakat sakat kalmış ve tekrar atlayarak ölmüş..bugün gazetede ayrıldıgı erkek arkadaşıyla son konuşmalarını yayınlamışlar ''rahat bırak beni ayşegül ''yazmış ayşegül tamam aşk yaşıyosun degilmi sevgilinle gibi bi cevap vermiş gülerek alkolün etkisiyle ve aşıkmısın gerçekten yazmış ve v.s tarzı konuşmalara ve en sonunda bulundugu mekanın resmini çekmiş ailemden veya haberlerden duyarsın kız arkadaşınla mutluluklar yazıp atlamış..'' çok üzüldüm bi kadın için en zor şeylerden bitanesi başka bi kadına aşık oldugunu bilmektir aşık olduğu adamın ve ölüme gidicek kadar bitmiştir hayat onun için.. keşke böyle olmasa ayrılık sonlarında acıyı bile dibine kadar yaşayasa insanlar hayatları o insandan ibaret olmasa ama işte aşk kör edermiş ya insanın gözünü...artık bu adamlarada çok kızıyorum bi ilişkiyi bitirdikten hemen sonra başka bi ilişki arayışında bulunmaları hemen başka kola başka sevgiye kapılmalarını hiç bi zaman anlamıcam son zamanlarda gerçekten en sinir oldugum nokta bu..bu olaydan sonra o kız arkadaşıylada mutlu olabilicegini sanmıyorum ne o ömür boyu unutucak ayşegülü ne o kız evet ikisininde suçu yok belki ama ölüm var işte....

Gercekten her insanin bi dayanma gucunun olduguna inanmaya basladim. Belki ask ve ayrilik acisinin nasil birsey oldugunu bilmesem bu durumu kucumseyebilir ve bu kadar sacma bi sebepten hayatina son vermesini kinayabilirdim ama yasadiklarimdan sonra kizi anlayabiliyorum. Ayriliklar gercekten insanin sabrini, metanetini, gucunu test ediyor. Cok zorlu bi surec. Kesinlikle manevi destege ihtiyac duyulan bi donem. Biraz daha duygusal anlamda zayif insanlarin bu durumu cok agir atlattigi veya atlatamadigi oluyor. Kizin adina cok uzuldum. Gucunun tukendigini hissetmis olmali. Keske bir yolu olsa ve kimse bu duygulari birebir yasamak zorunda olmadan bu zorlu donemin gecici oldugunu idrak edebilse.

Ayriliklarin hayatin sonu olmadigini, kalbinin baskasini da sevebilecegini, baskasi tarafindan sevilebilecegini herkes anlayabilseydi keske. Allah sevenlerine sabir versin. O kizla ayni durumda olan diger butun kirik kalpli insanlara da sabir diliyorum. Bilin ki siz izin verdiginiz de ayrilik acisi ve yasattigi butun olumsuzluklar bitecek..

olayı ilk gördüğüm andan beri etkisindeyim ben de... manevi boşlukların maddi olanaklarla doldurulmaya çalışılması, tabi ki başarısızlık ve acı son...

yalnız haberlerde bir detay ilgimi çekti... otel odasında çekilen fotoğraflarda yalnız olmadığı söyleniyor... bir erkek silüeti görünüyor, ben de farkettim... acaba intihar değil miydi diye de düşünmeye başladım...:26:

Bende dün gördüm bu haberı
Çok üzüldüm bu kızcağıza
gece rüyamda bıle gördüm ... :50: yazık.. ne denır kı kım bılır o an aklından ne geçıyordu

Cok gecmis olsun.. Simdi ki durumu nedir? Sakat kaldi mi yoksa iyilesebildi mi fiziksel olarak?

Çok teşekkür ederim. Betona düştüğü için başından çok darbe almıştı oyüzden saçlarını kesip, kazımak zorunda kalmışlardı uzunca bir zaman peruk kullandı. Allah'tan sakatlık falan olmadı ama düştüğü yeri görseniz Allah korumuş gerçekten:50:

Of buara çok etkileniyorum bu haberlerden ya. Eski üniversitemden bi'kız da go-kartta başı koparak vefat etmiş psikolojim bozuldu. Bi'de gazetecilik son sınıf öğrencisiyim ben bu kadar bu haberlerden etkilenirken nasıl yapıcam bu mesleği hiç bilmiyorum:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok aci, cok üzücü...
Gencecik kizin nasil bu hale gelir, neden kimse sahip cikmaz, nasil bu yasta herseyi tüketir,
hayatini karartir insanin akli almiyor.
Profiline girdim baktim, kizin boslukta yasadigi bariz, hayati eglence alkol ve tehlikeli maceralardan ibaret gibi.
Bi vazgecmislik var ruhunda bu gencecik yasinda. Kimbilir neler yasadi, nasil canina kiyacak hale geldi.

Ve intihar etmeden önceki son videosunu izledim,eski sevgilisine ithafen. O caresizligini, gücsüzlügünü nasil da sermis gözler önüne.
Bu arada eski sevgilisinin profiline de baktim, kizla olan fotograflarinin albumunu yapmis, " seni unutmayacagim, ve yaptiklarimdan cok pismanim" gibi birsey yazmis altina...

Maalesef is isten gecti.
Allah günahlarini affetsin demekten baska birsey gelmiyor insanin elinden.

Back
X