• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acı intihar ve ayşegül

aile gözünün içine bakıyor demişsin rainbow ama gözünün içine bakacağına oturup 2dakka faceine baksa bu kızın tekrar intihar edeceği o kadar belliki
aile tam bir sorumsuzluk örnegi
kızın her mesajında ölüm var

kız cok fazla lüx düşkünü hale gelmiş
zengin olduğunu hiç sanmıyorum
ama cebindeki paradan cok daha fazla lüxe özenmiş
bir mesajında demişki

800tl maas alan ıphone cep telefonu olan kırolar zam alsalar ferrrariye taksite girerler demiş

derler ya kişinin fikri neyse zikri de odur diye
kendisi de baska bir yazısında

aşk=louıs wuitton demiş
louıs wuitton a aşık olan bir insan ilk defa görüyorum
nedir bu marka merakı
altı üstü bir çanta

aynı hatayı 2kere yapmam yetmez 3-4-5 defa yaparım yazmıs

aşırı alkol,ki emiinim madde bagımlılığı da vardır
zaten zayıf karakterli bir insan

malesef ben üzülemedim

aşk acısına dayanamayıp 2 defa intihar eden bir insan bundan kurtulsa bile ilerde gerçekten acının ne olduğunu görse o zaman kendine bir gökdelen arayacaktı

derler ya perşembenin gelişi çarsambadan belli olurmus diye

kusura bakmayın agır oldu ama Allahın verdiği canı almak bizim haddimize değil
ki bu kadar sığ bahaneler beni cidden cok kızdırıyor

her insan üzülür elbet ama kim yaşamaz ki birini seversin seni sevmez ,çok şükür çok büyük bi aşk acım falan yok en büyük aşkımla da evliyim zaten lakin kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki. intiharla korkutarak da kimse kimseyi sevmeye zorlamayamaz ilk intihar haberini okumuştum akıllanır demiştim ki itfaiyeye bile dava açmıştı sanırım geç geldiler brandayı geç açtılar falan diye derdi ölmek değildi sanırım korkutmaktı sevdiği adamı. videosunu izledim viski bardağı yanında sürekli içiyor o yaşta bir kız kendine bunu neden yapar lüks hayat sevdası ona herşeyi yaptırmış hayatı hızlı da yaşamış biraz da iman olgusu gelişmemiş kızanlar olabilir ama inanç çok önemli inanmıyor da olabilir ama bi insan bir hayatı neden bol kepçeden harcar ki hele hele bir erkek için hayatına son vermek allah rahmet eylesin umarım örnek olur giden gitti vah gidene herkes aynen yaşamaya devam ediyor

O adamda sevgilisiyle mutlu olamaz demişsiniz ya, ben böyle düşünmüyorum. Çok çabuk unutulur ölenler.
En yakınlarımızın sızısı bile çabuk unutuluyor. Herkes hayatına devam edecektir.

Hayat kimse için çok fazla üzülmeye bile değmez. Ne oldu, olan kendisine oldu.
Şimdi yazmanın, yorum yapmanın bile anlamı yok.
Allah affetsin, yakınlarımızı bizleri korusun.

Haberi ilk burdan okudum, birşey okumadım kendisi hakkında, okumayıda düşünmüyorum.
Hiçkimse hayatına bu şekilde son vermek istemez ve hiçbir zaman tek bir nedeni yoktur bu intihar denilen illetin.
Aşkı sadece bahane yapmış kendine.
Yazdıklarınıza göre bu kızcağızın hayatı zaten darmadağınıkmış.

Psikolojik sorunlarının dibinde olan kişi akıl sınırlarını kaybettiği anda böyle birşeye kalkışır Allah korusun.
Bu yüzden toplum sorumlu evet böyle hallerden ama en çok biz sorumluyuz kendimizden.
Kendimizi iyi geliştirmeli, kötü arkadaşlıklardan/ortamlardan uzak tutmalıyız.
Kısacası büyük emek vermeliyiz özümüze, hayatımıza..

Dedimya ne oldu böyle yaptı; herkes hayatına devam ediyor.
Onu tanımayan bizler gibi birçok insan ise hakkında konuşacak aylarca.
Videoları yayınlacak. Şahit yazıldı birçok kişi günahına.
Allah affetsin.

Ayşegül'e yazık oldu,çok yazık.. Böyle haberleri okuyunca çok etkileniyorum.
Olmasın başka gençlere/insanlara böyle şeyler.
En akıllı geçinenler bile, belki bizler,yakınlarımız bile bu yola birgun aday olabiliriz Allah korusun.
Bu yüzden bu acı olayların ardından acımasızca konuşmamak gerekiyor.
....
Bu eşikte olmaya yakın kişiler varsa bu acı olaylarsan ders almalı, en azından yazılanlar bu işe yarasın.

Cok aci, cok üzücü...
Gencecik kizin nasil bu hale gelir, neden kimse sahip cikmaz, nasil bu yasta herseyi tüketir,
hayatini karartir insanin akli almiyor.
Profiline girdim baktim, kizin boslukta yasadigi bariz, hayati eglence alkol ve tehlikeli maceralardan ibaret gibi.
Bi vazgecmislik var ruhunda bu gencecik yasinda. Kimbilir neler yasadi, nasil canina kiyacak hale geldi.

Ve intihar etmeden önceki son videosunu izledim,eski sevgilisine ithafen. O caresizligini, gücsüzlügünü nasil da sermis gözler önüne.
Bu arada eski sevgilisinin profiline de baktim, kizla olan fotograflarinin albumunu yapmis, " seni unutmayacagim, ve yaptiklarimdan cok pismanim" gibi birsey yazmis altina...

Maalesef is isten gecti.
Allah günahlarini affetsin demekten baska birsey gelmiyor insanin elinden.

Sevgilisinin adi baris ama soyadi bir yerde geçmiyor face ine nasil baktiniz baktim ama bulamadim ben

aile gözünün içine bakıyor demişsin rainbow ama gözünün içine bakacağına oturup 2dakka faceine baksa bu kızın tekrar intihar edeceği o kadar belliki
aile tam bir sorumsuzluk örnegi
kızın her mesajında ölüm var

kız cok fazla lüx düşkünü hale gelmiş
zengin olduğunu hiç sanmıyorum
ama cebindeki paradan cok daha fazla lüxe özenmiş
bir mesajında demişki

800tl maas alan ıphone cep telefonu olan kırolar zam alsalar ferrrariye taksite girerler demiş

derler ya kişinin fikri neyse zikri de odur diye
kendisi de baska bir yazısında

aşk=louıs wuitton demiş
louıs wuitton a aşık olan bir insan ilk defa görüyorum
nedir bu marka merakı
altı üstü bir çanta

aynı hatayı 2kere yapmam yetmez 3-4-5 defa yaparım yazmıs

aşırı alkol,ki emiinim madde bagımlılığı da vardır
zaten zayıf karakterli bir insan

malesef ben üzülemedim

aşk acısına dayanamayıp 2 defa intihar eden bir insan bundan kurtulsa bile ilerde gerçekten acının ne olduğunu görse o zaman kendine bir gökdelen arayacaktı

derler ya perşembenin gelişi çarsambadan belli olurmus diye

kusura bakmayın agır oldu ama Allahın verdiği canı almak bizim haddimize değil
ki bu kadar sığ bahaneler beni cidden cok kızdırıyor

Yanlış anlamışsınız ben kendi intihar eden tanıdığımı anlatmıştım o yazdığımda, Ayşegül ile bi'bağlantısı yoktu:44:

Çok büyük bir bunalıma girmiş, psikoz seviyesinde.
İnsanın mutlaka kendisini "şimdi nerededir?" diye merak eden bir ailesi olmalı hayatında, ne olursa olsun...
Aile hayatın ta kendisi demek. İnsanın "sınırlarını çizen, hayatta bir yön gösteren" demek
Tanımadan aileyle ilgili de bir profil çizemem, belki kendisinin iç çatışmalarıyla ilgili bir durumdur.
Kimseni kimsenin içindeki fırtınaları bilemez.
Ölüm nedeni tek sebep değil bence bir çok etken var hayatında.
Paramparça bir yaşam olmalı onunki.
Hele öyle zihniyetler var ki, Ayşegül'ün yaşam tarzını değerlendirerek, sonunu hakettiğine dair karar kılan acımasızlar...
Başkasının hayatını yargılamak bize düşmedi. Tabi ki yaşam tarzındaki hataları görebiliriz ama insanı bu hatalara götürebilen sebepleri konuşup onu anlamaya çalışmak daha insancıl olur.
Ben Ayşegül'ün o veda videosunu izlediğinde yüreği bir an olsun sızlamayan ve gözleri dolmayan bir insana şaşarım.
Allah kimsenin yüreğini bu denli çaresiz ve ıssız bırakmasın.
Allah affetsin.

rabbım gunahlarını affetsın ve merhamet etsın ınsallah. evlatlarımızı allah korkusu ıle sevgısı ıle allahın varlıgı merhametı bagıslayıcılıgı ıle yetıstırmelıyız keske bu kızcagıza da bu duygular asılansaydı hersey aılede baslar rabbım ınsallah mekanını cennet etsın amin

O çocuk hayatına çok rahat bir şekilde devam eder. Unutur.
Kıza üzüldüm. Karakteri ne olursa olsun, hiçbir insan bu şekilde ölmeyi hak etmez.
Alkol çok fazla kullanan biriymiş. Bana göre daha farklı şeylerde kullanmış.
Videolarına baktım. Sürekli sarhoş, aklı başında değil.
Kendini bunlara adamış, önemsememek unutmak istemiş belkide.
Olan gencecik kıza olmuş işte...

$aysegül.webp Uğruna öldüğü sevgilisi pişmanlığını dile getiren bir albüm açıp yayınlamış. Giden gitti kime fayda...

Sevgilisinin adi baris ama soyadi bir yerde geçmiyor face ine nasil baktiniz baktim ama bulamadim ben

Barış değil sevdiği çocuğun adı.
Barış sonradan tanıştığı biriymiş. Sevdiği kişiye o dövmeyi sildireceğim, onu aslında sevmedim gibi bir şey yazmış twitterda.

kusura bakmayın bazılarınız kızıcak üstüme gelicek ama hiç üzülmedim !

'su testisi su yolunda kırılır' diye bosuna dememişler üzgünüm ama intihar için değil.

Kız para düşkünü olmuş ki içkide yanında bir erkeği ne kadar sevebilir bir insan ne olursa olsun aile kavramıını herkesın bilmesini isterim ama ne aileden bir haber ne hayattan dünyası içki olmuş ki böyle insanlara üzülmüyorum elimde değil yapabilecek bir şey yok acı intihar denen bir olayda yok ortada kendi kendine ölmüş kendini öldürmüş ki yaşasaydıda bu sekılde devam edecekti .

Şimdi soruyorum size o arabayı içkisiz kullandıgını düşünebılıyor musunuz ?

Ya birinin hayatına o sekılde son verseydı bence o daha da acı olurdu karsı tarafdakı aile için kimse kızmasın bosuna bana hiç ama hiç üzülmedim !

Çocukta, kızda bildiğin sonradan görme.
Kıyafetleri, verdikleri pozlar hepsi çok ucuzca.

İyi imkanlara sahip olmak elbette çok güzel, bizlerde bunun için uğraşıyoruz.
Ama çok lüks yaşamaktaki amaç ne Allah aşkına?
Birde üstüne üstün fuhuş yaparak edinilen parayla lüks yaşamaktan bahsediyoruz bu kızın hayatında.

Öyle lüks hayatın...
İnsan kendinden iğrenir ya..

Her neyse, durumlar böyle diye bu olayın vahametini ve ne kadar üzücü olduğunu yok sayamayız tabii ki.
Yazık gerçekten, 24 yaşında bir kızın kendini bu duruma getirmesine çok yazık.

bir kız çocuğu yetiştirmeye çalışıyorum bu yüzden büyük konuşmaktan korkarım.annesini düşündüm hangi anne böyle olmasını ister ALLAH evlatlarımızı hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah.
resimlerde ne kadar basit görünse de özentilik olsa da ben üzüldüm ALLAH affetsin.

Dün akşam okudum bu haberi... Ölmeden önce çektiği son videoyu izledim. Fazla alkollüydü. Zaten fazla da alkol kullanıyormuş.

Facesine baktım, bazen 3.kat yetmez 6. kat daha iyidir gibi birşey yazmış ve bulunduğu otelin 6.katındaki odasından bırakmış kendini...

Hali vakti yerinde bir tip, paranın böyle saçmalıklarda rolü çok fazla diye düşünüyorum. Derdi yok ki, sevgiliden ayrılmayı dert sanıyorlar işte. Ayın sonu nasıl gelir derdi yok, geçim derdi yok, yok, yok, yok... Bize vız gelir tırıs gider şeyler bunlara dünyanın sonu gibi görünüyor.

Allah affetsin.

kesinlikle derdi olmadığından sevgilisi terk etmiş dert sanıyor.

Yanlış anlamışsınız ben kendi intihar eden tanıdığımı anlatmıştım o yazdığımda, Ayşegül ile bi'bağlantısı yoktu:44:

pardon canım hatlar karısmıs
bende şaşırmıstım zaten nasıl ilgili bir aile kızının bu kadar eksilerini fark edip müdahale etmez diye
kızın tekrar intihar edeceğini face ine 5dakka baksak anlarız

pardon canım hatlar karısmıs
bende şaşırmıstım zaten nasıl ilgili bir aile kızının bu kadar eksilerini fark edip müdahale etmez diye
kızın tekrar intihar edeceğini face ine 5dakka baksak anlarız

Önemli değil:7:
Aile daha çok ipleri tamamen elden bırakmış gibi ellerini tamamen üstünden çekmişler çok belli:50:
Ne diyelim Allah affetsin, çok yazık oldu.

Back
X