- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.696
- 133
evet kızlar şuan resmen yıkılmış gibiyim. 2 aydır ayrı olduğum ve dönmesini istediğim insan döndü. ben ona karşı çok kızgın olsamda bişey söylemedim. pişman olmamak için ama bugün ona çok merak ettiğim şeyi sordum. ayrı olduğumuz dönemde sürekli wtspta çervrimiçiydi ve ben bu duruma çok üzülüyordum. ama hep öyle bişey yoktur diye kendi kendimi avutmuştum. ama bugün sordum benle ayrıyken biriyle mi konuşuyordun hep çevrimiçi görüyordum seni diye. ve bana evet biri vardı ama bitti dedi
gerçekten çok ama çok üzüldüm. yani gece 2 lere kadar başka kızla yazışmış ve ben onu düşünürken
(( dicek söz bulamıyorum. o kadar üzülüyorum ki. onu bu konuda affedemiyorum. her zaman da derdim ki. sabah işe gidicek diye 12 den geçe kalmasın diye hadi sen uyu diye düşünüp wtsp konuşmasını ben keserdim. ama başka kızlarlala işe gidecek olmasına rağmen 2 ye kadar yazışmaları gerçekten şuan bunları hazmedemiyorum. şuan benim yanımda olmasının hiçbir anlamı yok gözümde. hala o yaşadığım acı günleri malesef unutamıyorum.
gerçekten napıcağımı bilmiyorum. ya bu yaşadığı ilişkiyi hazmedip içim acıyarak devam edicem. ya da ben bitiricem bu sefer.
bitirmeyi göze alamıyorum ama bu itiraf beni dahada üzdü. sanki arkadaşlarla grupta yazışıyorduk demesi bile belki beni bu kadar yıkmazdı. yine inanmazdım ama bunu açıkça itiraf etmesi beni gerçekten çok üzdü bu saatte uyku falan kalmadı. buraya yazarsam iyi gelir diye düşündüm. gerçekten şuan heryerden engelleyip bir daha yüzünü görmek istemiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum
aldatma olmuyor diyen arkadaşlar için düzeltme yapmak istedim. kızlar evlerimiz çok yakın. her akşam iş dönüşü arabasını evin önünde görürüm. yani böyle takip etme şansım da oluyordu. ve o kızla konuştuğu dönemde arabasını da gece geç saatlere kadar görmediğim oldu. hatta bir keresinde gece yarısı markete diye çıkıp onun sokağına girip bile bakmıştım gelmiş mi diye. artık gerisini siz düşünün. takipte ne boyuta gelmişim
yani bu kızla gece yarısına kadar da birlikteydi. bu detayı konuyu açarken atlamışım.

gerçekten napıcağımı bilmiyorum. ya bu yaşadığı ilişkiyi hazmedip içim acıyarak devam edicem. ya da ben bitiricem bu sefer.
bitirmeyi göze alamıyorum ama bu itiraf beni dahada üzdü. sanki arkadaşlarla grupta yazışıyorduk demesi bile belki beni bu kadar yıkmazdı. yine inanmazdım ama bunu açıkça itiraf etmesi beni gerçekten çok üzdü bu saatte uyku falan kalmadı. buraya yazarsam iyi gelir diye düşündüm. gerçekten şuan heryerden engelleyip bir daha yüzünü görmek istemiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum
aldatma olmuyor diyen arkadaşlar için düzeltme yapmak istedim. kızlar evlerimiz çok yakın. her akşam iş dönüşü arabasını evin önünde görürüm. yani böyle takip etme şansım da oluyordu. ve o kızla konuştuğu dönemde arabasını da gece geç saatlere kadar görmediğim oldu. hatta bir keresinde gece yarısı markete diye çıkıp onun sokağına girip bile bakmıştım gelmiş mi diye. artık gerisini siz düşünün. takipte ne boyuta gelmişim

Son düzenleme: