• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acı itiraf :(

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
evet kızlar şuan resmen yıkılmış gibiyim. 2 aydır ayrı olduğum ve dönmesini istediğim insan döndü. ben ona karşı çok kızgın olsamda bişey söylemedim. pişman olmamak için ama bugün ona çok merak ettiğim şeyi sordum. ayrı olduğumuz dönemde sürekli wtspta çervrimiçiydi ve ben bu duruma çok üzülüyordum. ama hep öyle bişey yoktur diye kendi kendimi avutmuştum. ama bugün sordum benle ayrıyken biriyle mi konuşuyordun hep çevrimiçi görüyordum seni diye. ve bana evet biri vardı ama bitti dedi :KK43: gerçekten çok ama çok üzüldüm. yani gece 2 lere kadar başka kızla yazışmış ve ben onu düşünürken :KK43:(( dicek söz bulamıyorum. o kadar üzülüyorum ki. onu bu konuda affedemiyorum. her zaman da derdim ki. sabah işe gidicek diye 12 den geçe kalmasın diye hadi sen uyu diye düşünüp wtsp konuşmasını ben keserdim. ama başka kızlarlala işe gidecek olmasına rağmen 2 ye kadar yazışmaları gerçekten şuan bunları hazmedemiyorum. şuan benim yanımda olmasının hiçbir anlamı yok gözümde. hala o yaşadığım acı günleri malesef unutamıyorum.
gerçekten napıcağımı bilmiyorum. ya bu yaşadığı ilişkiyi hazmedip içim acıyarak devam edicem. ya da ben bitiricem bu sefer.
bitirmeyi göze alamıyorum ama bu itiraf beni dahada üzdü. sanki arkadaşlarla grupta yazışıyorduk demesi bile belki beni bu kadar yıkmazdı. yine inanmazdım ama bunu açıkça itiraf etmesi beni gerçekten çok üzdü bu saatte uyku falan kalmadı. buraya yazarsam iyi gelir diye düşündüm. gerçekten şuan heryerden engelleyip bir daha yüzünü görmek istemiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum

aldatma olmuyor diyen arkadaşlar için düzeltme yapmak istedim. kızlar evlerimiz çok yakın. her akşam iş dönüşü arabasını evin önünde görürüm. yani böyle takip etme şansım da oluyordu. ve o kızla konuştuğu dönemde arabasını da gece geç saatlere kadar görmediğim oldu. hatta bir keresinde gece yarısı markete diye çıkıp onun sokağına girip bile bakmıştım gelmiş mi diye. artık gerisini siz düşünün. takipte ne boyuta gelmişim:KK43: yani bu kızla gece yarısına kadar da birlikteydi. bu detayı konuyu açarken atlamışım.

Son düzenleme:
evet kızlar şuan resmen yıkılmış gibiyim. 2 aydır ayrı olduğum ve dönmesini istediğim insan döndü. ben ona karşı çok kızgın olsamda bişey söylemedim. pişman olmamak için ama bugün ona çok merak ettiğim şeyi sordum. ayrı olduğumuz dönemde sürekli wtspta çervrimiçiydi ve ben bu duruma çok üzülüyordum. ama hep öyle bişey yoktur diye kendi kendimi avutmuştum. ama bugün sordum benle ayrıyken biriyle mi konuşuyordun hep çevrimiçi görüyordum seni diye. ve bana evet biri vardı ama bitti dedi :KK43: gerçekten çok ama çok üzüldüm. yani gece 2 lere kadar başka kızla yazışmış ve ben onu düşünürken :KK43:(( dicek söz bulamıyorum. o kadar üzülüyorum ki. onu bu konuda affedemiyorum. her zaman da derdim ki. sabah işe gidicek diye 12 den geçe kalmasın diye hadi sen uyu diye düşünüp wtsp konuşmasını ben keserdim. ama başka kızlarlala işe gidecek olmasına rağmen 2 ye kadar yazışmaları gerçekten şuan bunları hazmedemiyorum. şuan benim yanımda olmasının hiçbir anlamı yok gözümde. hala o yaşadığım acı günleri malesef unutamıyorum.
gerçekten napıcağımı bilmiyorum. ya bu yaşadığı ilişkiyi hazmedip içim acıyarak devam edicem. ya da ben bitiricem bu sefer.
bitirmeyi göze alamıyorum ama bu itiraf beni dahada üzdü. sanki arkadaşlarla grupta yazışıyorduk demesi bile belki beni bu kadar yıkmazdı. yine inanmazdım ama bunu açıkça itiraf etmesi beni gerçekten çok üzdü bu saatte uyku falan kalmadı. buraya yazarsam iyi gelir diye düşündüm. gerçekten şuan heryerden engelleyip bir daha yüzünü görmek istemiyorum. ama pişman olmaktan korkuyorum
öncelikle bence bu aldatmak değil yani o süreçte ayrıymışsınız ve biriyle konuşması normal ama sizin açınızdan çok kötü ve zor bir durum. Bu kadar açık sözlü olması dürüstlüğünden mi yoksa kaybetme korkusu olmadığından mı bilemedim.. Hakkınızda en hayırlısı olsun ama karar sizin tabii..

Ayrıyken olabilir tabiki. Tekrar yazışmalara devam edeceğini düşünüyorsanız ayrılın tamamen. (Yanlış anlamışım başta)

öncelikle bence bu aldatmak değil yani o süreçte ayrıymışsınız ve biriyle konuşması normal ama sizin açınızdan çok kötü ve zor bir durum. Bu kadar açık sözlü olması dürüstlüğünden mi yoksa kaybetme korkusu olmadığından mı bilemedim.. Hakkınızda en hayırlısı olsun ama karar sizin tabii..
evet aldatma değil ama işte onun bana yazsın diye beklerken başkalarıyla konuşmalarını hazmedemiyorum. şuan benimle olmasının bir anlamı kalmadı işte. ama bu onu anlayamıyor işte. evet çok açık sözlüdür her zaman.

Fedakarlık karşılıklı olan birşey siz hep veren taraf olmuşsunuz karşınızdaki insandan almayı öğrenmemişsiniz o yüzden arkanıza bile bakmadan daima ileri bakın ve yaralarınız kabuk tutmak üzereyken kopartıp kanatmayın bence bitirin ve yeni yeni sevdalara kaptırın kendinizi
Sizin onu düşündüğünüz zamanlarda başkalarıyla görüşmüş olduğunu hazmedemiyorum diyorsanız hiç bulaşmayın mutluluklar sizinle olsun ♡

Yani ayrılmış olmanız hemen başkasını bulup yazışacağı anlamına gelmiyor bence. Öte yandan hep o “düşünmeyenler”düşünenlerden daha kıymetli olur. Doğru söylemesi bir Yandan iyi olsa da affedemeyeceksiniz hissini aldım ben sizden. O yüzden bitirin ilişkinizi.

Aranızdaki ilişkinin boyutunu anlayamadım. Arkadaş mı sevgili mi belli değil. Arkadaşsanız niye bu kadar ümitlendiniz. Sevgiliyseniz höst yani rahatlığa bak adamdaki.
sevgiliydik ayrıldık. bu ayrılık sürecinde görüşmüş biriyle. ümitlenme yok. kendisi döndü bana geri

2 ayda bu ne hız?Gerçekten aklım almıyor ya...Kendi acı tecrübelerimden sadece şunu söyleyebilirim,bu tarz kısa süreli ayrılıklarda araya bir başkası girince o işten bir daha hayır gelmiyor.Ne kadar “ama biz ayrılmıştık” diye insan kendini kandırmaya çalışsada o hep insanın kalbinde bi yerleri acıtıyor.Yinede siz bilirsiniz.

Ya seni cok iyi anliyorum benimde donmesini isteyip istemedigime karar veremedigim biri var. Istemememin nedenide ya ben yokken onu dusunurken baskalariyla olduysa diye..
Yani dusununce bizde konusabiliriz sonucta ayriyiz ki o ayrilmissa bizi buna iten onlar. Demekki goze almislar.
Onun disinda iliskinizde sıkılıp ayrilip baskalariyla yapamayıp donmusse de gururuna yedirmek zor. Tabi bu bide karsi tarafa bagli eger seni cok kirmamissa buyuk yanlis yapmamışsa ne biliyim gonlunu almak icin iliskiniz icin cani gonulden cabaliyosa falan..
Yani empati yapabildigim icin zor hazmedip devam etmek veya diger secenek eger basina kakmiycaksan konuyu acmiycaksan devam edebilirsin ancak ama icinde buyutup ona kinlenceksen cok zorr.. barissanda ayrilirsin gibi bu sekilde olursada

Back
X