• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

Darp raporu aldım mı hayır,şikayetçi oldum mu hayır...Ailene tüm detayı anlattın mı hayır.Evine girip koltuğunda oturup ağlamasını izledin çünkü yalvarsın istedin barışacaksın kendini kandırma.Yoksa anan baban o şer....... eve almazdı sen istedin. Evlen ve gör şiddetin nasıl arttığını ağzın burnun kanayana kadar nasıl dayak yediğini.... en kötü öldürür dimi Adam önemli tabi evlenmek şart.......
Ya ben anneme babama degil kafami arabaya vurdu, tokat atti diye anlatsam birakin adamın aglamasini dinlemeyi, evin sokagina sokmazlar. Eskaza eve gelse ellerinden alamam, sen benim kizima nasil el kaldirirsin diye.
Adam iki saat evde misafir gibi oturup ozur dileyip ikna etmeye calismis, ailece dinlemişler. Cok acayip.

Valla bunu derken cok uzuluyorum ama bazi kadinlara gercekten evliliklerinde siddet gormek mustehak. Bu kadar bile bile lades yapiliyorsa sonrasinda aglamamak lazim.

Ya ben anneme babama degil kafami arabaya vurdu, tokat atti diye anlatsam birakin adamın aglamasini dinlemeyi, evin sokagina sokmazlar. Eskaza eve gelse ellerinden alamam, sen benim kizima nasil el kaldirirsin diye.
Adam iki saat evde misafir gibi oturup ozur dileyip ikna etmeye calismis, ailece dinlemişler. Cok acayip.

Valla bunu derken cok uzuluyorum ama bazi kadinlara gercekten evliliklerinde siddet gormek mustehak. Bu kadar bile bile lades yapiliyorsa sonrasinda aglamamak lazım
Çay kahve eşliğinde rahat oturduğu yerden,bırak ağzının burnunun kırılmasını, sen ne ayak bile denmeden rahatça yalvarmış, bu bile nasıl lütufsa artık kendini kötü hissetmiş konu sahibi.

Valla bunu derken cok uzuluyorum ama bazi kadinlara gercekten evliliklerinde siddet gormek mustehak. Bu kadar bile bile lades yapiliyorsa sonrasinda aglamamak lazim.
Dimi ama annem çok sakin bir kadındır böyle söylesem o damadı oklavayla sokak ortasında döver.konu sahibi nasıl idrak yeteneğini kaybetmiş nasıl koca diye ölüyorsa artık ne anlattıysa o leş adam elini kolunu sallaya sallaya eve girip birde tiyatro oynamış ...

Hanımlar yorulmayın konu sahibi çoktaan barıştı 😅
Merhaba barışmadım düğünümüze 2 hafta vardı zaten ayrıl barış gibi bir vaktimiz yoktu şuan ev boşaltılıyor neden bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum bu kadar şeye rağmen neden kötüyüm bilmiyorum bir türlü toparlanamıyorum

Kötü olmanız normal, insan sevgilisinden ayrılırken bile üzülüyor. Düğüne kalmış iki hafta, hayaller, yaşanmışlıklar, yarım kalacak işler. Üzülün, yas tutun. Ama bu adamla barışmayın. İşin şok kısmı da var tabi. Hakkınızda hayırlı olsun. Benim bir arkadaşım vardı böyle fiziksel değil ciddi psikolojik şiddet vardı. Düğüne az kaldı diye nişan atmadı, 6 yıldır evli çocuk da oldu eli kolu bağlı. Korkunç bir iletişimleri var, boşanmak istiyor ama çocuk küçük diye de boşanamıyor da. Öyle kaldı mutsuz mutsuz. Yaşam enerjisi bitti daha 34 yaşında

Kötü olmanız normal, insan sevgilisinden ayrılırken bile üzülüyor. Düğüne kalmış iki hafta, hayaller, yaşanmışlıklar, yarım kalacak işler. Üzülün, yas tutun. Ama bu adamla barışmayın. İşin şok kısmı da var tabi. Hakkınızda hayırlı olsun. Benim bir arkadaşım vardı böyle fiziksel değil ciddi psikolojik şiddet vardı. Düğüne az kaldı diye nişan atmadı, 6 yıldır evli çocuk da oldu eli kolu bağlı. Korkunç bir iletişimleri var, boşanmak istiyor ama çocuk küçük diye de boşanamıyor da. Öyle kaldı mutsuz mutsuz. Yaşam enerjisi bitti daha 34 yaşında
Kesin ayrılır dediğimiz arkadaşlarımız bile evlendi asla barışmam zaten ailem müsade etmez ama biz 7 yıldır birlikteyiz hiç böyle bir şey aklıma gelmezdi çok üzüldüm

Evlilik bir başarı değildir, kendinizi üzmeyin, evlenip mutsuz olacağınıza şimdi mutsuz olun. Evlenince düzelmiyor daha kötü oluyor. Öfke sorunu zaten varmış, düğüne az kaldı diye neler yapmış. Bir de nikah kıysa kimbilir neler yapardı. Güçlü durmak zorunda da değilsin, ağla, üzül. Ama kafanı meşgul edecek şeyler de bul, insan boş durdukça düşünüyor sadece. Çalışıyorsan bir süre izin alıp devam et mutlaka

Yaşadıkların için çok üzgünüm. Ben de zamanında nişan attım, öncesinde çok kavgalar olmuştu birbirimize sinir oluyorduk artık bu yüzden ben ayrılma kararı aldım kendisi bir türlü ayrılmak istemiyordu ama eminim uzatsaydık biz de böyle dövüşecektik. Saygınızı yitirdiğiniz hiçbir ilişkide durmayın tahammülünüz bitmiş bu adam da zaten hayvanın tekiymiş ve şiddete meyilliymiş yine ucuz atlatmışsınız. Bundan sonrasında da şikayetçi olup hukuki olarak hakkınızı arayın.

Kesin ayrılır dediğimiz arkadaşlarımız bile evlendi asla barışmam zaten ailem müsade etmez ama biz 7 yıldır birlikteyiz hiç böyle bir şey aklıma gelmezdi çok üzüldüm

Allah sizi korumuş, üzüleceksiniz zaten kim güle oynaya ayrılıyor ki. Haklıda olsanız canınız yanacak, ama geçiyor, geçtiği yerden bildiriyorum şimdi. Kendinize zaman verin, atlatacaksınız, ve çok güçlü hissedeceksiniz.

Bana dün bu cevabı verdi ama her şeyi detaylı anlattığına inanmıyorum. Kızının şiddet gördüğünü öğrenen hiçbir aile ,şiddet gösteren herifi evinde ağırlamaz.
Aynen öyle, şimdi eşyaları alıyorlarmış acaba her şeyi anlattı mi merak ettim.

Bu ilk değildir yani adam birden bu hareketleri yapmamıştır.adim gibi eminim öncesinde illaki küfür hakaret belki bi tokat falan atmıştır.siz tabi affetmissiniz oda bu kadar yüz bulmus

Aynen öyle, şimdi eşyaları alıyorlarmış acaba her şeyi anlattı mi merak ettim.
O değil de darp raporu hala yok. Bunlar hep çıkarken kapıyı çarpmayalım, dönüp açacak yüzümüz olsun şeyleri.

Son düzenleme:
Bazı aileler çok pasif kızlar, öyle düşünmeyin. Yukarıda anlattığım arkadaşımın ailesi de çok pasif. Erkek tarafı sülalece gelip kızı kötüleyip kötüleyip gidiyorlar bie şey demiyorlar hiç. Hatta annesi erkek kardeşi bu konuşmaya rast gelmesin diye evden göndermeye çalışıp gönderemeyince ayılıp bayılmıştı hastaneye gitmişti. Herkes süper korumacı müthiş aile değil. Düğüne iki hafta kalmış elaleme ne deriz diye düşünüyorlardır

Back
X