• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla yaşadığım iğrenç olay

Çok ağır geliyor şuan o kadar hayal kurduğum evin özenerek aldığım eşyaların boşa gitmesi affetmek bir an bile aklıma gelmedi ama böyle de çok üzülüyorum
Bence sizde sıkıntı var şiddet gören kadın oturup eşyaya ,dizdiği eve bakıp üzülmez......Karakterine , benliğine ,bedenine zarar veren adamı tanıdığına,sevdiğine yaptığı hataya üzülür.Böyle birini aile içine soktuğu için kendine küfreder.Ama kurtulduğu için içten içe sevinir.....

Bazı aileler çok pasif kızlar, öyle düşünmeyin. Yukarıda anlattığım arkadaşımın ailesi de çok pasif. Erkek tarafı sülalece gelip kızı kötüleyip kötüleyip gidiyorlar bie şey demiyorlar hiç. Hatta annesi erkek kardeşi bu konuşmaya rast gelmesin diye evden göndermeye çalışıp gönderemeyince ayılıp bayılmıştı hastaneye gitmişti. Herkes süper korumacı müthiş aile değil. Düğüne iki hafta kalmış elaleme ne deriz diye düşünüyorlardır
Burda da daha yeni biri vardı ya, boşanma davasında şahit bile olmadılardı bizi bulaştırma diyolardı. Adam yıllarca kadını itip kakmış yatağına bile sokmamış, ailesinin yaptığı şey adam evi terk edince kızları iki çocukla yalnız kalmasın diye gelip yerleşmeleri oldu. Adam şükür dava açtı dilekçeleri döşendi, babasının aklı başına geldi şahit oldu.

Bazı aileler çok pasif kızlar, öyle düşünmeyin. Yukarıda anlattığım arkadaşımın ailesi de çok pasif. Erkek tarafı sülalece gelip kızı kötüleyip kötüleyip gidiyorlar bie şey demiyorlar hiç. Hatta annesi erkek kardeşi bu konuşmaya rast gelmesin diye evden göndermeye çalışıp gönderemeyince ayılıp bayılmıştı hastaneye gitmişti. Herkes süper korumacı müthiş aile değil. Düğüne iki hafta kalmış elaleme ne deriz diye düşünüyorlardır
Katılıyorum ya asla barıştırmam göndermem görüştürmem diyen aile görmedim
En eğitimlisi bile erkek işte sinirlenmiş olur o kadar diyor
Anne ne desin o da muhtemelen eşinden aynı muameleyi gördü bu zamana kadar çekti
Ülke kadınlarının özeti

Kesinlikle çok doğru o hep böyleydi zaten hızlı parlardı da ben de kendime inanamadım nasıl öyle davrandım anlamadım
Bak bu yorumun çok tehlikeli, o zaten hızlı parlar degil, o bir psikopat. Sen de Kendime inanamadım demeyeceksin, o adam benim canima ve malıma zarar verdi diyeceksin.

Derin bir oh çekip kurtulduğunuza sevineceğinize mıy mıy konuşuyorsunuz hala "neden üzgünüm bilmiyorum : ((( " gibi laflarla... Neden üzülüyorsunuz biz de anlamadık cidden : ((((
Bazı insanlar da böyle işte, koşa koşa gidiyor mahvına. Şimdi bu çocuktan ayrılsanız -ki tekrar yakınlaşacağınızdan eminim, sonra gene benzer olaylar yaşayacaksınız çünkü öz saygınız sıfır. İçinizin öfkeden kaynaması gerekirdi size yaşattıklarından sonra...

Back
X