Kızlar herkese merhaba çok karısık durumdayım.Pazartesı gunu halamın esı vefat ettı.Saat 5 cıvarı kayınvalıdemden ogrendım.Kayınvalıdem arabayla annemın yanına getırdı esım ve kayınvalıdemde geldı cenaze evıne aksamda annemde kaldık beraber.Sabahsı kaldık cenazeye gıttık bu arada halam yeni dogum yaptı 3 gunluk bebegşyle kaldı.Enistemide cok severdim ben 38 yasındaydı hemde.Neyse cenaze gunu eşime 2 3 kere cagrı yaptım aramadı beni telefonla onasoracagım bisiler vardı önemli kayınvalidemi aradı benim tel cekmiyomus sözde bende buna içerledim neyse eve dönerken dedm ki beni niye aramadın fln o da bana aradım çekmiyodu fln dedi bu arada cok uzuldum sacmalamıs oabiliirm bu konuda neyse bi süre konusmadım esımle daha sonra esım herkesin içinde annem kayınvalidem babam fln bana seni bi daha hiç aramam istersen annen de kalablrsin dedi sok oldum tabii bende kalırım tamam dedm.Sustuk eve gidene kadar.Sonra evde de bi surat bi surat mahkeme duvarı gibi
Yemek fln yedik ardından anne hadi biz gidelim dedi normalde tabii ki bende dun aksam dönecektm.Bana hiç demedi bile geliyo musun diye.Montunu giydi ayakkabısını giydi babamla vedalastı.
Bu sefer annesi hadi kızım dedi yok anne bana gelme diyo bakar mısın tavırlara dedm.Sonra eşim bırak anne gelmezse gelmesin dedi Ve gittiler o kadar uzgunum ki eniştemin acısına mı yanayım böyle davranılmasına mı yanayım?
İçim acıyor ne yapmalıyım ?
Yemek fln yedik ardından anne hadi biz gidelim dedi normalde tabii ki bende dun aksam dönecektm.Bana hiç demedi bile geliyo musun diye.Montunu giydi ayakkabısını giydi babamla vedalastı.
Bu sefer annesi hadi kızım dedi yok anne bana gelme diyo bakar mısın tavırlara dedm.Sonra eşim bırak anne gelmezse gelmesin dedi Ve gittiler o kadar uzgunum ki eniştemin acısına mı yanayım böyle davranılmasına mı yanayım?
İçim acıyor ne yapmalıyım ?