Acı üstüne acı....

pollyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
537
2
0
İstanbul
Kızlar herkese merhaba çok karısık durumdayım.Pazartesı gunu halamın esı vefat ettı.Saat 5 cıvarı kayınvalıdemden ogrendım.Kayınvalıdem arabayla annemın yanına getırdı esım ve kayınvalıdemde geldı cenaze evıne aksamda annemde kaldık beraber.Sabahsı kaldık cenazeye gıttık bu arada halam yeni dogum yaptı 3 gunluk bebegşyle kaldı.Enistemide cok severdim ben 38 yasındaydı hemde.Neyse cenaze gunu eşime 2 3 kere cagrı yaptım aramadı beni telefonla onasoracagım bisiler vardı önemli kayınvalidemi aradı benim tel cekmiyomus sözde bende buna içerledim neyse eve dönerken dedm ki beni niye aramadın fln o da bana aradım çekmiyodu fln dedi bu arada cok uzuldum sacmalamıs oabiliirm bu konuda neyse bi süre konusmadım esımle daha sonra esım herkesin içinde annem kayınvalidem babam fln bana seni bi daha hiç aramam istersen annen de kalablrsin dedi sok oldum tabii bende kalırım tamam dedm.Sustuk eve gidene kadar.Sonra evde de bi surat bi surat mahkeme duvarı gibi

Yemek fln yedik ardından anne hadi biz gidelim dedi normalde tabii ki bende dun aksam dönecektm.Bana hiç demedi bile geliyo musun diye.Montunu giydi ayakkabısını giydi babamla vedalastı.
Bu sefer annesi hadi kızım dedi yok anne bana gelme diyo bakar mısın tavırlara dedm.Sonra eşim bırak anne gelmezse gelmesin dedi Ve gittiler o kadar uzgunum ki eniştemin acısına mı yanayım böyle davranılmasına mı yanayım?

İçim acıyor ne yapmalıyım ?

ıyıde hayatım bunda bısey yok demekkı tel cekmıyodu neden aramasın bunda neden art nıyet arıyosun anlamadım. sen usteleyınce esınde kendıne gore ınat yapmıs erkekler bazı seylerde kot kafalıdır yanı halanın esı olmus ama anlayıs ıstersın bulamazsın ama burada adamın yaptıgı yanlıs bıseyde yok keza sende anladıgım kadarıyla uzatmamıssın zaten oda abartmıs sende. ben olsam gıderdım onlarla ve herkesın ıcınde esımın bana gelme dedıgını soylemezdım. zaten aılenın bu durumda bıde sana uzulsunler ınsanlar yanlısmıyım

Ben kimseye bişi söylemedim o yolda herkesn yuksek sesle duyacagı sekılde söyledı herkes duydu.Gıderken de anne hadı kalk gıdıyoruz dedı benm yuzume bıle bakmadı:(

Kızlar herkese merhaba çok karısık durumdayım.Pazartesı gunu halamın esı vefat ettı.Saat 5 cıvarı kayınvalıdemden ogrendım.Kayınvalıdem arabayla annemın yanına getırdı esım ve kayınvalıdemde geldı cenaze evıne aksamda annemde kaldık beraber.Sabahsı kaldık cenazeye gıttık bu arada halam yeni dogum yaptı 3 gunluk bebegşyle kaldı.Enistemide cok severdim ben 38 yasındaydı hemde.Neyse cenaze gunu eşime 2 3 kere cagrı yaptım aramadı beni telefonla onasoracagım bisiler vardı önemli kayınvalidemi aradı benim tel cekmiyomus sözde bende buna içerledim neyse eve dönerken dedm ki beni niye aramadın fln o da bana aradım çekmiyodu fln dedi bu arada cok uzuldum sacmalamıs oabiliirm bu konuda neyse bi süre konusmadım esımle daha sonra esım herkesin içinde annem kayınvalidem babam fln bana seni bi daha hiç aramam istersen annen de kalablrsin dedi sok oldum tabii bende kalırım tamam dedm.Sustuk eve gidene kadar.Sonra evde de bi surat bi surat mahkeme duvarı gibi

Yemek fln yedik ardından anne hadi biz gidelim dedi normalde tabii ki bende dun aksam dönecektm.Bana hiç demedi bile geliyo musun diye.Montunu giydi ayakkabısını giydi babamla vedalastı.
Bu sefer annesi hadi kızım dedi yok anne bana gelme diyo bakar mısın tavırlara dedm.Sonra eşim bırak anne gelmezse gelmesin dedi Ve gittiler o kadar uzgunum ki eniştemin acısına mı yanayım böyle davranılmasına mı yanayım?

öncelikle başınız saolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
Sen en son annenle sizin evde kalmıyormuydun? eşin de annesinde?
ne ara barıştınız?
barıştıktan sonra nasıldı aranız?

oncekı konuda acıklamıstım arkadasm.Allah razı olsun Amın. Barıstıktan sonra ıyıydı davranısları ben bıraz burnuna surtmeye baslamıstım.

Canım eşin onu bir şekilde affedeceğini bildiği için,ve senin sevginden emin olduğu için
aklı sıra kapris yapıp ağır takılıyor...

Hala seni anlamadığı açık ortada..:20:

BU ARADA BAŞIN SAĞOLSUN....
ÇOK ÜZÜLDÜM..

Son düzenleme:
öncelikle başınız sağ olsun...
eşinizin aramamasına biraz kızmıssınız ama sonuçta kayınvalşidenizi aramış.okadarda önemli değil, hassas dönemdesiniz,eşinize belkide gereginden fazla tepki vermiş olabilirsiniz
ama eşinizinde sizin bu telefonla ilgili tepkilerinizi anlaması lazımdı.sonuçta çok sevdiginiz enişteniz ölmüş ve acı daha çok taze,insan sağlıklı düşünüp konuşamaz bile o günlerde.
bide aranızdaki sorunu ordaki herkese yansıtmaması geerkirdi.
şimdi bu gerginliğin ben telefon mevzusundan oldugunu sanmıyorum.eşiniz bişeye canı sıkılmış,acaba annenlerde kaldıgınız gün senin görmedigin bişey mı oldu

başınız sağolsun çok üzüldüm eşinizin böyle davranmasını sebebi kayın valdeniz olmasın keşki kenara çekip konuşsaydın neden böyle davranıyosun diye

Canım eşin onu bir şekilde affedeceğini bildiği için,ve senin sevginden emin olduğu için
aklı sıra kapris yapıp ağır takılıyor...

Hala seni anlamadığı açık ortada..:20:

Onlar gıttıkten sonra babam eger o gelıp burda senden ozur dılemezse asla ve asla gıtmeyeceksın dedı.Bende böyle dusunuyorum.Ama kabullenemiyorum.Suan annemın cocuk baktıgı evdeym kızlar oradan nete gırıyorum.Birazdan cıkmak zorunda kalacam haberınız olsun ama her gun yazdıklarınızı takıp etmeye calısıcam bu evden.Annemlerde net yok.

başınız sağolsun çok üzüldüm eşinizin böyle davranmasını sebebi kayın valdeniz olmasın keşki kenara çekip konuşsaydın neden böyle davranıyosun diye

hem annesınden cesaret aldı bence hemde benm ne olursa olsun onlarla gelecegımı dusundu.Bu ne mumkun canım suratını asmıs oturuyo içerde cagırsam da gelmez.Saol Allahrazı olsun.

öncelikle başınız sağ olsun...
eşinizin aramamasına biraz kızmıssınız ama sonuçta kayınvalşidenizi aramış.okadarda önemli değil, hassas dönemdesiniz,eşinize belkide gereginden fazla tepki vermiş olabilirsiniz
ama eşinizinde sizin bu telefonla ilgili tepkilerinizi anlaması lazımdı.sonuçta çok sevdiginiz enişteniz ölmüş ve acı daha çok taze,insan sağlıklı düşünüp konuşamaz bile o günlerde.
bide aranızdaki sorunu ordaki herkese yansıtmaması geerkirdi.
şimdi bu gerginliğin ben telefon mevzusundan oldugunu sanmıyorum.eşiniz bişeye canı sıkılmış,acaba annenlerde kaldıgınız gün senin görmedigin bişey mı oldu

Allah razı olsun o da üzüldü bebege fln özellikle:( aynı anlattıgın gıbı arkadasımm saglıklı dusunememıs olablrlm o an ama bunları haketmedm ya:(

başın sağolsun
ne kadar saçma birşey bu
böyle trip yapmasının sebebi ne açıkçası ben anlamadım şimdi, durup dururken mi böyle oldu
ilk defa telefonlarına bakmadı sonra böyle..
enteresann..

başın sağolsun
ne kadar saçma birşey bu
böyle trip yapmasının sebebi ne açıkçası ben anlamadım şimdi, durup dururken mi böyle oldu
ilk defa telefonlarına bakmadı sonra böyle..
enteresann..

ben neden aramadın dedkten sonra böyle oldu
Allah razı olsun ne sacma hemde:( boslukta gibiyim dunden beri acı acıustune

Ne olursa olsun ailenizin yanında size öyle davranması hiç hoş bir davranış olmamış....

sen sana eski konularındaki gibi davranan eşi bırakıp gitmezsen maalesef o böyle bırakıp gider ,hayırlısı olsun

Back
X