Acı üstüne acı....

Öncelikle başın sağolsun...

Önceki konularını bilmiyorum ama burda yazılanlara göre,galiba bir ayrılıp barışma süreci yaşanmış..Sen eşini bizlerden daha iyi bilirsin..Herkesin içinde böyle davranması hiç hoş olmamış.Canı sıkkın olabilir,kafasında başka bir problem vardır vs vs,ama hiçbir durum seni böyle rencide etmesinin bahanesi olamaz.Üstelik ortada birşey de yok,ne var yani niye aramadın diye sorduysan,alttan alabilirdi,acını biliyordu,bu kadar büyütülecek birşey değil.

Belliki eşiniz olgun bir insan değil..Olgun bir insan,ailelerin yanında problemlerini açığa çıkarmaz.Yaşadığınız şey üstelik ailenizin yanında gerçekten kötü bir durum...Şunu yapın diyemem,herkesin yaklaşımı sınırları farklıdır..Ama yaptığı çok büyük bir saygısızlık...Bu sefer çok iyi düşünün derim ancak.......

Allah razı olsun cok haklsın Allahımm sabır versn bana.

[SUP][/SUP]Allah rahmet eylesin. Eniştenin mekanı cennet olsun, inşallah.

Önceki konularını biliyorum canım. Eşinin sırf temizlik yapmadın diye yolda kafana vurması, sonra eve gelince şiddet uygulaması... Hemen affedince, yüz verince olmuyor işte. Küçük bir şey değil bu: ŞİDDET. Eşinin yaptığı tam bir şımarıklık. Kendisini vazgeçilmez biri olarak görüyor heralde beyfendi. Senin ayağına gelip özür dilemedikçe affetme. Bence hiç affetme diyeceğim; çünkü bu adam aynı şeyleri tekrar. Ama illa affedeceksen biraz burnu sürtsün. İki günde dönme eve.

önceki konularıı biliyorum cnm eşinde ciddi sorunlar var. senin onu her sekilde affediceni biliyor. tedavi oluyodu sanırım ne oldu

anladığım kadarıyla bir an önce gelip sizi alsın da döneyim diye bekliyorsunuz. önceki konularınızı okumadım şiddet de görmüşsünüz sanırım. bence eşiniz en kolay yoldan sizi ailenizin evine bırakıvermiş. gelsin alsın, burnun sürtsün diye düşünmek yerine almama ihtimaline de hazırlıklı olun ve pzt. nasıl iş başı yapabileceğinizi düşünün. ailenizin evinden gidip gelme imkanınız var mı işe?

bende önceki konularınızı okudum , ben olsaydım eşim gelip özür dilemeden hatta yalvarmadan bana gtmezdim o eve , hatta bu sebepten değil ama önceki sebeplerinizden ve sonrasında gelişen bu olaydan dolayı boşanmayı düşünürdüm...Kendimi kimseye ezdirmem valla , hemde ailenizin yanında diyor bırak gelmesin diye ne kadar saygısız.:20: Bnce siz evliliğinizi gözden geçirin..Ne diyeyim başka bilemedim..

Son düzenleme:
ben oncekı konularınızı gormemıstım ızledım ve arkadasara hak verdım gıtme sakın bukadar kendını ezdırme

Canım bencede eşinin yaptığı çok yanlış hemde babanın yanında ayıp yaaa..Ama en büyük hata sende canım kusura bakma tamam bir yuva kolay kurulmuyor ama bişeylerin yürümeyeceğide başından belli oluyor.Sen onu daha öncede affetmiştin.Bişey değiştimi tatlım? HAYIR...Bak en ufak bir olayda ipler kopuyor.Bekle bakalım neler olucak...Üzme kendini demekten başka yapacak bişey yok malesef...

BASINIZ SAGOLSUN ALLAH HALANIZA VE GERIDE KALAN O MINIK YAVRUCAGA SIZLERE SABIR VE SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
esinizin yaptigi hic hos degil sonucta bir aci yasamissiniz belkide ne dediginizin ne yaptiginizin farkinda degildiniz zaten herkes uzgun bir hayat sona ermis geride kalan minik bir yavru var herkes uzuntu icindeyken yaptigi cok cocukca teselli edecegi destek olacagi yerde birde sizi birak sizin uzuntunuzude yasatmis ailenize yazik...:19:

Son düzenleme:
sormuşsunya eşimin yaptığınamı eniştememi üzüleyim diye
eşini boşver acınızı yaşa derim ben
eşinin hesabını alırsın sonra

ayyy vallahıı bıktım artıkk bu adamdan :( acım var kımsenın umrunda degılll Allahımmm yarabbımm
Allah razı olsun..

sen darıca da oturuyordun sanırım dımı gebzedeyım bnde yardım edebılıcegım bırsey varsa ozelden msj atabılırsın bna

Back
X