Acı üstüne acı....

Onlar gıttıkten sonra babam eger o gelıp burda senden ozur dılemezse asla ve asla gıtmeyeceksın dedı.Bende böyle dusunuyorum.Ama kabullenemiyorum.Suan annemın cocuk baktıgı evdeym kızlar oradan nete gırıyorum.Birazdan cıkmak zorunda kalacam haberınız olsun ama her gun yazdıklarınızı takıp etmeye calısıcam bu evden.Annemlerde net yok.

hem annesınden cesaret aldı bence hemde benm ne olursa olsun onlarla gelecegımı dusundu.Bu ne mumkun canım suratını asmıs oturuyo içerde cagırsam da gelmez.Saol Allahrazı olsun.

baban dogru söylemiş o aramadan o gelip seni almadan senin gitmen hata olur..
ne demek hep burda dur..
hadi şakayla dedi diyelim.. bide giderken bırak gelmesin diyo..
kısacası kendini birşey sanıyo herhalde... boşver hiç takma

Bence kesinlikle canı başka birşeye sıkkın. Diğer konularınızı okumadım ama bence kafanızda çok kurcalamayın.

Biz bayanların en büyük hatası (Benimde çok yaptığım) çok detaycıyız ve ısrarcı. Kafamızdan birsürü bişeyler geçiriyoruz. Biraz sakin olsak o anda kıyametleri koparmasak karşı taraf zaten mahcup olacak

Ve inanın onların o mahcubiyetini görmek sizi çok mutlu edecek, çünkü haklı olduğunuzu karşı tarafa hissettirmiş olacaksınız ve onun sizi anladığını bileceksiniz.

Ayrıca herşeye verilecek bir cevabımızın olmasıda kötü. Sessiz kalalım demiyorum asla, ama herşeye cvp vermektense az ama öz mantıklı cevaplar verirsek daha çok verim alırız. (Bunu bütün anlaşmazlıklar için söylüyorum)

baban dogru söylemiş o aramadan o gelip seni almadan senin gitmen hata olur..
ne demek hep burda dur..
hadi şakayla dedi diyelim.. bide giderken bırak gelmesin diyo..
kısacası kendini birşey sanıyo herhalde... boşver hiç takma

o gelmden gıtmem asla cnm
takmamak ıstıyorumm ama canım acıyor

Bence kesinlikle canı başka birşeye sıkkın. Diğer konularınızı okumadım ama bence kafanızda çok kurcalamayın.

Biz bayanların en büyük hatası (Benimde çok yaptığım) çok detaycıyız ve ısrarcı. Kafamızdan birsürü bişeyler geçiriyoruz. Biraz sakin olsak o anda kıyametleri koparmasak karşı taraf zaten mahcup olacak

Ve inanın onların o mahcubiyetini görmek sizi çok mutlu edecek, çünkü haklı olduğunuzu karşı tarafa hissettirmiş olacaksınız ve onun sizi anladığını bileceksiniz.

Ayrıca herşeye verilecek bir cevabımızın olmasıda kötü. Sessiz kalalım demiyorum asla, ama herşeye cvp vermektense az ama öz mantıklı cevaplar verirsek daha çok verim alırız. (Bunu bütün anlaşmazlıklar için söylüyorum)

Çok haklısınız tsk ederrm yorum icinç

hem annesınden cesaret aldı bence hemde benm ne olursa olsun onlarla gelecegımı dusundu.Bu ne mumkun canım suratını asmıs oturuyo içerde cagırsam da gelmez.Saol Allahrazı olsun.

seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun cnm benim çok iyi ve öğrendiğim birşey var eşlerimiz aillerinden çok etkileniyolar hemen anne veya babasının tarafına yönelip eşlerini ikinci pilana atıyolar bende çok yaşadım

cnm yha eşin bir türlü düzelemedi gitti :5: Allah sabır versin önceki konularını okudum bilmiyorum ne diyeceğimi Allah ım çıkış yolu göstersin:50:

seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun cnm benim çok iyi ve öğrendiğim birşey var eşlerimiz aillerinden çok etkileniyolar hemen anne veya babasının tarafına yönelip eşlerini ikinci pilana atıyolar bende çok yaşadım

pekı sızce su an ne yapmalıyım?

sen çalışmıyormusun canım:26:

Sen acından dolayı mantıklı düşünmeden hareket etmişsin ama bu durumda onun alttan alması gerekirdi...
Yaptığı hiç hoş olmamış...
Sakın ayağına gitme o anlasın hatasını...

Bu arada başın sağolsun...

Sen acından dolayı mantıklı düşünmeden hareket etmişsin ama bu durumda onun alttan alması gerekirdi...
Yaptığı hiç hoş olmamış...
Sakın ayağına gitme o anlasın hatasını...

Bu arada başın sağolsun...

yok o benı buraay kadar gelıp almadan gıtmem Allahrazı olsun.

sen eşinden şiddet görüp , (kaynananın evini süpürmedin diye) ayrılcam terketcem demiştin

bu yasananlar bu olanlarla alakalı değil birikim sonucu baskada bısey demıcem

Öncelikle başın sağolsun...

Önceki konularını bilmiyorum ama burda yazılanlara göre,galiba bir ayrılıp barışma süreci yaşanmış..Sen eşini bizlerden daha iyi bilirsin..Herkesin içinde böyle davranması hiç hoş olmamış.Canı sıkkın olabilir,kafasında başka bir problem vardır vs vs,ama hiçbir durum seni böyle rencide etmesinin bahanesi olamaz.Üstelik ortada birşey de yok,ne var yani niye aramadın diye sorduysan,alttan alabilirdi,acını biliyordu,bu kadar büyütülecek birşey değil.

Belliki eşiniz olgun bir insan değil..Olgun bir insan,ailelerin yanında problemlerini açığa çıkarmaz.Yaşadığınız şey üstelik ailenizin yanında gerçekten kötü bir durum...Şunu yapın diyemem,herkesin yaklaşımı sınırları farklıdır..Ama yaptığı çok büyük bir saygısızlık...Bu sefer çok iyi düşünün derim ancak.......

başınız sağolsun
eşinizin bu şekilde fevri davranışını anlamadım bu şekilde davranıcak birşey dememişsinki heleki babanın yanında bunu yapması bide giderken gelmezse gelmesin demesine çok şaşırdım :31: aslında babanız o anda tepki göstermeliydi diye düşünüyorum ne demek öle elini kolunu sallaya sallaya seni bırakıp gitmesi nasıl olur :19:
babanın dediği gibi o seni almaya gelmeden bencede gitme,arama sorma derim :34:
belliki bişeylerin gazıyla bu şekilde davranmış ama bu sizin sorununuz değil sonuçta..

basınız sagolsun gercekten cok uzucu...
pollyan nedır senın bu adamdan cektıgın ya sorunlar sıkıntılar hıc bıtmıyor :(

başınız sağolsun
eşinizin bu şekilde fevri davranışını anlamadım bu şekilde davranıcak birşey dememişsinki heleki babanın yanında bunu yapması bide giderken gelmezse gelmesin demesine çok şaşırdım :31: aslında babanız o anda tepki göstermeliydi diye düşünüyorum ne demek öle elini kolunu sallaya sallaya seni bırakıp gitmesi nasıl olur :19:
babanın dediği gibi o seni almaya gelmeden bencede gitme,arama sorma derim :34:
belliki bişeylerin gazıyla bu şekilde davranmış ama bu sizin sorununuz değil sonuçta..

Allah razı olsun.
Babam acısından hiç bişi diyemedı sastı kaldı ayıp olmasın die sustum su an bişi dusunemedım dedı sonra.
evet benm sorunum degıl ama canım acıyor.

Back
X