Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bişey sorucam bende cihat beye gitcem muayenehanesi nişantaşındaymış..yanlız benm özle sigortam yok.kendisi maslak ve bakırköy acıbadem dışında sgk anlşamalı hastaneden doğum yaptırabiliyor mu?yani şöle düşünüyorum her ay cihat bey'e kontrole gitmeyi tahlilleri ve doğumu sgk anlaşmalı bi hastanede yaptırmayı ? yoksa özle sağlı sigoratsı yaptırsam 5 ay daha beklemem gerek. zzaten1,5 senedir olmuyo pko hastasıyım çünki..( ne önerirsiniz ?
randevu için acele edince,hamile sanmıştım seni...pardon...evet sigorta şirketi anlaşmasına göre indirim yapılıyor... henüz bişey yok bakalım kısmet![]()
pko hastalığınla ilgili tedavi görüyor musun?yani zaten hamile kalman zaman alacaksa eğer,özel sağlık sigortası yaptırmanı öneririm..cihat beyin sgk anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırdığını bilmiyorum fakat zannetmiyorum da..yine de görüşmekte fayda var tabi..
evet görüyorum adet düzenleyici ara kanamaları önleyici cyclo-prognova diye bi ilaç kullanıyorum.zaten 1,5 senedir olmuyo( her ay hamile kalırım düşüncesiyle yaptırmadım sigortayı
( şimdide 5 ay tekrar korunmak iice zaman kaybı geliyo
( napsam bilmiyorum
arkadaslar bende 3 sebe once gittim mehmet beye.Aslinda o zamanlar memnun kalmamistim ama simdi cok ariyorum onu.Yer degistirme sebebiyle uzak kaliyor bana.Hastasi olan arkadaslar mehmet beyin verdigi dogum kontrol hapi vardi ama yasmin olmadigina eminim YAMINA VB birsey hatirlayan var mi