acıbadem bakırköy prof. dr mehmet cihat ünlü

tugibu

pamuk prenses :))
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
599
5
96
İstanbul
kızlar acıbadem bakırköyde prof. dr mehmet cihat ünlü'ye giden varmı? tavsiye ediyormusunuz? çok acil cevaplarınızı bekliyorum sizin..eyvahedigeldismile sabah randevu alıcam..

Cihat hoca çok iyi bir hekim..güleryüzlü,ilgili..ben çok memnunum..sana tavsiyem denemeden vazgeçme..herkes herkesten memnun kalmak zorunda değil neticede..unutmayın 'hastalık değil hasta' vardır..

ya bişey sorucam bende cihat beye gitcem muayenehanesi nişantaşındaymış..yanlız benm özle sigortam yok.kendisi maslak ve bakırköy acıbadem dışında sgk anlşamalı hastaneden doğum yaptırabiliyor mu?yani şöle düşünüyorum her ay cihat bey'e kontrole gitmeyi tahlilleri ve doğumu sgk anlaşmalı bi hastanede yaptırmayı ? yoksa özle sağlı sigoratsı yaptırsam 5 ay daha beklemem gerek. zzaten1,5 senedir olmuyo pko hastasıyım çünki.. ( ne önerirsiniz ?

pko hastalığınla ilgili tedavi görüyor musun?yani zaten hamile kalman zaman alacaksa eğer,özel sağlık sigortası yaptırmanı öneririm..cihat beyin sgk anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırdığını bilmiyorum fakat zannetmiyorum da..yine de görüşmekte fayda var tabi..

evet görüyorum adet düzenleyici ara kanamaları önleyici cyclo-prognova diye bi ilaç kullanıyorum.zaten 1,5 senedir olmuyo ( her ay hamile kalırım düşüncesiyle yaptırmadım sigortayı ( şimdide 5 ay tekrar korunmak iice zaman kaybı geliyo ( napsam bilmiyorum

anladığım kadarıyla şu an başka bi doktorun kontrolü altındasın..öncelikle tedavini gebeyken gideceğin doktorla sürdürmeni tavsiye ederim..hamile kaldıktan sonra yapılan özel sağlık sigortasının gebelikte ve doğumda bir anlamı olmadığını biliyorsundur umarım..5ay niye korunmak zorunda olduğunu anlamadım.

arkadaslar bende 3 sebe once gittim mehmet beye.Aslinda o zamanlar memnun kalmamistim ama simdi cok ariyorum onu.Yer degistirme sebebiyle uzak kaliyor bana.Hastasi olan arkadaslar mehmet beyin verdigi dogum kontrol hapi vardi ama yasmin olmadigina eminim YAMINA VB birsey hatirlayan var mi

bana yasmin vermişti..

arkadaslar ben de Cihat beyden cok memnunum, bana butun doktorlarin aldir sakat dogar dedigi bebegimi sapasaglam kucagima verdi. gerekli butun testleri yapti ve sorumlulugunu bildi. hamileligim sirasinda benim psikolojimle de ugrasti saolsun, gercekten her acidan iyi bir doktor. daha sonra da hayati bir tehlikeden kurtardi beni. son derece memnunum. aradigim zaman yurt disinda bile olsa hemen geri doner cok ilgili ve guler yuzludur.

prof dr Hasan hakan seyisoğlu da mükemmel bir doktor.Bakırköy acıbademde çalışıyor.Ayrıca çok da iyi bir insan, sadece muayene etmiyor hastasını dinliyor da..Ben de doktor olduğum için onun ne kadar iyi olduğunu, hastadan nasıl ayrıntılı bilgi aldığını, bir doktorun geçmesi gereken basamakları atlamadan muayenesini tamamladığını daha iyi anlıyorum. Ona gerçekten güveniyorum. Yalnız infertilite doktoru değil, tüp bebek için başkasına yönlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…