- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
Kaç liraymış. Ekstradan kalırsan geceliği 400 lirakızlar merhaba ben acıbademde doğum düşünüyorum. Bugün elime bi broşür geçti sunulan hizmetler bölümünde anne kuaföründen fotoğraf çekimine kapı süsüne kadar türlü türlü şey yazıyor. Fakat konu refakatçinin yatağından bile ücret alan acıbadem olunca tereddüt ettm. Bilgisi olan var mı? Acıbadem ne gibi hizmetler sağlıyor ?
Bilmiyorum canım hiç bir fikrim yok. Gripten yattım bin liraydı geceliği faturada onu gördüm sadece.Kaç liraymış. Ekstradan kalırsan geceliği 400 lira
Hizmet güzel ama otel gibi. Arkadaşım yeni doğum yaptıBilmiyorum canım hiç bir fikrim yok. Gripten yattım bin liraydı geceliği faturada onu gördüm sadece.
Bu hastanede mi? Rica etsem sorabilir misin doğum paketinde neler varmış? Kesinlikle katılıyorum. Hizmet güzel ama otel gibi :)Hizmet güzel ama otel gibi. Arkadaşım yeni doğum yaptı
Ay bi dk 1080 olan ne kzuum?1080 tl. Hastane suslemesi aşırı basit. Iki balon tul okadar. Orda sadece ise yarayan fotograf çekimi. Kuafor fön hizmeti ve annebaba yemegi dogum pakedinde de var.
Ay bi dk 1080 olan ne kzuum?
Oha. Bu hizmetler ve ücret.. doğum fiyatlarının pahalı olduğunu biliyordum. Çok sağol canımmmmmHosgeldin bebek pakedi 1080 tl. Bu pakette dogum hizmeti yok. Dogum ucreti ise sgk gecen subesinde bile 6500 7000 civari
Aaaa öyle mi. Biz hiç konuşmadık bunları ya. Vip oda olacak sadece onu konuştuk doktorlaAcıbadem'de bu hizmetler, vip olarak veriliyor.
Yani birkaç doğum paketi var, aldığınız paketin içeriği ona göre değişiyor.
En düşük paketi 8bin olması lazım, eğer İstanbul ise çok daha yüksek.
Sgk sadece atakent subesinde geciyor. Istanbulda diger subelerde 15000 civari diye duymustum dogum ucretiniOha. Bu hizmetler ve ücret.. doğum fiyatlarının pahalı olduğunu biliyordum. Çok sağol canımmmmm
Duymuştum onu. Bir daha gittiğimde paketleri soracağım mutlakaSgk sadece atakent subesinde geciyor. Istanbulda diger subelerde 15000 civari diye duymustum dogum ucretini
Çok sağol hayatımSgk sadece atakent subesinde geciyor. Istanbulda diger subelerde 15000 civari diye duymustum dogum ucretini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?