ACIBADEM DE DOĞUM

LaLalisa

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2024
183
63
18
26
Merhaba kızlar yakın zaman da herhangi bir acıbadem hastanesinde doğum yapan var mı bir kaç sorum olacaktı
Süreciniz nasıl geçti
Sezeryan mı vajinal doğum mu yaptınız
Hastane çantasında gereksiz dediğiniz şeyler oldu mu
Hastane çantasına kesin koyulmalı dediğiniz şeyler oldu mu
Hastane de kaç gün kaldınız
Refakatçi ücretlendirmesi ayrı mıydı yoksa size verilen fiyattan mı ödeme yaptınız ne kadar ücret ödediniz
Acıbadem de bildiğim kadarıyla havlu şampuan vs oluyor ilave koydunuz mu

Cuma günü Acıbadem’de doğum yaptım hemşireler ebeler çok iyiydi ama doktor için aynı şeyi söyleyemeceğim doğuma gelmedi sadece dikişlerimi attı 1 gün kaldım sadece doğum ücreti verdim

Cuma günü Acıbadem’de doğum yaptım hemşireler ebeler çok iyiydi ama doktor için aynı şeyi söyleyemeceğim doğuma gelmedi sadece dikişlerimi attı 1 gün kaldım sadece doğum ücreti verdim
Hangi acibademdi ve doktor kimdi acaba? Bastan beri surecinizi yuruten doktor muydu?
Bir de ne kadar doğum ucreti odediniz? Normal dogum sanirim

Hangi acibademdi ve doktor kimdi acaba? Bastan beri surecinizi yuruten doktor muydu?
Bir de ne kadar doğum ucreti odediniz? Normal dogum sanirim
Taksim Acıbadem doktorun ismini verip kötülemek istemiyorum 1,5 aydır gidiyorum öncesinde devlete gidiyordum 135 bin verdik evet normal doğum

Ben de henüz yapmadım ama yakın bi arkadaşım çok yakın bi zaman da orada sezeryan oldu . Memnun kaldı. Normal doğumda bi gece sezeryanda duruma göre iki gece de kalabiliyorsun ama o tek gece kaldı. Bebek bezi kıyafeti birer tane vermişler ama kendisi her şeyini götürmüştü. Refakatçi bi kişi kalabiliyor fazlasında ücret mi var onu bilmiyorum ama kalmaya yer de yoktu zaten. Havlu şampuan olayını da tam bilmiyorum

Sağlıcakla büyüsün bebişiniz peki bebiş doğduktan sonra kıyafet bez onlar mı ayarladı yoksa sizin verdiğinizi mi kullandılar
Teşekkür ederim onlar hastanenin kıyafetini giydirdi bezde 5 tane vermişlerdi çantanın içinde ama odaya geldikten sonra değiştirip kendi kıyafetimizi giydirdik onun dışında emzik şampuan losyon mendil vs vermişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…