ACIBADEM FULYA'DA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR?

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
429
103
Merhaba,

ben kasım ayında transfer yaptırdım poztif gebelik aldım
fakat 7. haftada bebeğimin kalbi durdu.
ctesi kürtaj oldum
benim gibi acıbadem fulya da devam etmeyı düşünenler var mı aranızda.
kendilerinin 1 - 2 - ve 3 denemelerde indirimi söz konusu
hijyen ve calısan guleryuzlulugu hastane ortamından cok memnundum ben
ama başarısı için kötü tecrübesi veya benım göremediğim bir sorun var mı acaba sizden öğrenmek istiyorum.
ikinci tedavime ocak sonu gıbı ya da subat bası başlamayı düşünüyorum
kürtajdan sonra bır regli dönemi geçmesi gerekmiş en ıyı ihtimalle
siz ne kadar beklediniz?

Canım benim kaybın için çok üzüldüm gerçekten. Bende 18 kasımda trensfer oldum. Benim doktorum Numan Beyazıt, her işlemi acıbadem fulyada yaptı. İlk denememdi ve bende rezerv azlığı vardı. Çok şükür pozitif sonuç aldık. Ama tabiiki devam edip etmeyeceği rabbimin takdiri. Hastaneye gelecek olursak ben çok memnun kaldım. Ama özellikle doktorumdan. İyiki varlar. Anladığım kadarıyla aklında soru işareti oluşmuş.Ama ben labaratuvarın iyi olduğunu düşünüyorum. Bahçeci de iyi ama çok kalabalık olduğunu düşünüyorum ben. Rabbim sana toparlanman için güç versin. En kısa zaman da bebeğini kucağına alırsın inşaallah.

Canım benim kaybın için çok üzüldüm gerçekten. Bende 18 kasımda trensfer oldum. Benim doktorum Numan Beyazıt, her işlemi acıbadem fulyada yaptı. İlk denememdi ve bende rezerv azlığı vardı. Çok şükür pozitif sonuç aldık. Ama tabiiki devam edip etmeyeceği rabbimin takdiri. Hastaneye gelecek olursak ben çok memnun kaldım. Ama özellikle doktorumdan. İyiki varlar. Anladığım kadarıyla aklında soru işareti oluşmuş.Ama ben labaratuvarın iyi olduğunu düşünüyorum. Bahçeci de iyi ama çok kalabalık olduğunu düşünüyorum ben. Rabbim sana toparlanman için güç versin. En kısa zaman da bebeğini kucağına alırsın inşaallah.

canımmmmm ezan okunuyor
rabbim emeğinin karsılıgını versin kucagın saglıkla dolsun canım
aslında doktoru sevıyorum
sadece basarı oranını merak ettım
yanı toplama ve transfer sonrası odalardakı rahatlık hızmet super
kafam cok rahat o anlamda
sen nasıl bır tedavı uygulandı , sen kaçıncı haftadasın canım
benımde rezervlerim menapoz gıbı cıktı
amh degerim 0,14
merional ile yumurtalar geliştirildi
toplama transfer her sey cok basarılıydı
ama besinci hafta kalp atısı aldık
yedıncı hafta durmustu kalbı
rabbımın daha guzel yazdıgı bır sey vardır
ılk tedavıler genellıkle kayıp olabılıyormus eger bebekte bır sorun varsa vuct sonlandırıyormus
bana tup bebek doktorumun dısında başka bır doktor daha soyledi
suan vucudun gebelık hormonu depoladıgı ıcın psikolojik olarak kendini hazır hıssedersen ara verme
depoların buna hazır vucudunda gebelık hormonu dolasıyor
bu bır daha gebe kalmayı kolaylaştırır dedı
nitekimde kürtaj olup reglı olmadan hamıle kalanlar olmus sıtede bunu baya cok okudum
bende bugun kurtaj sonrası 3. gunum
10 gun sonra korunmasız ılıskıye başlamak ıstıyorum
risk alıcam
zaten reglı olursam temızlendıkten sonra kontrole gıdıp ocak sonu subat bası ıgnelere başlamayı dusunuyorum

canımmmmm ezan okunuyor
rabbim emeğinin karsılıgını versin kucagın saglıkla dolsun canım
aslında doktoru sevıyorum
sadece basarı oranını merak ettım
yanı toplama ve transfer sonrası odalardakı rahatlık hızmet super
kafam cok rahat o anlamda
sen nasıl bır tedavı uygulandı , sen kaçıncı haftadasın canım
benımde rezervlerim menapoz gıbı cıktı
amh degerim 0,14
merional ile yumurtalar geliştirildi
toplama transfer her sey cok basarılıydı
ama besinci hafta kalp atısı aldık
yedıncı hafta durmustu kalbı
rabbımın daha guzel yazdıgı bır sey vardır
ılk tedavıler genellıkle kayıp olabılıyormus eger bebekte bır sorun varsa vuct sonlandırıyormus
bana tup bebek doktorumun dısında başka bır doktor daha soyledi
suan vucudun gebelık hormonu depoladıgı ıcın psikolojik olarak kendini hazır hıssedersen ara verme
depoların buna hazır vucudunda gebelık hormonu dolasıyor
bu bır daha gebe kalmayı kolaylaştırır dedı
nitekimde kürtaj olup reglı olmadan hamıle kalanlar olmus sıtede bunu baya cok okudum
bende bugun kurtaj sonrası 3. gunum
10 gun sonra korunmasız ılıskıye başlamak ıstıyorum
risk alıcam
zaten reglı olursam temızlendıkten sonra kontrole gıdıp ocak sonu subat bası ıgnelere başlamayı dusunuyorum
Seninle sorunumuz aynı. Merional 300 ile başladık, 4 gün sonra merional 450 çıktık ve 14 gün sürdü. Çok yavaş geliştiler ama doktorumunda istediği buydu. Yavaş gelişsin ki kaliteli olsun istiyordu. 7 yumurtam oluştu, 5 tanesi döllendi. hepsi 3. güne kaliteli olarak ulaştılar. 2 tane transfer edildi. 3 tane dondurduk. Çok şükür hamileyim 6+3 haftalığız şimdilik. Senin doktorun kimdi canım. Benim gittiğim doktorda hastanenin karşısında Unimed Centerda. Tavsiye ederim çok rahat ve keyifli tedavi geçirdim. Önemli olanda sanırım stres olmamak. Sende ne kadar rahat olursan o kadar güzel olur inşallah. Hastene güzel hastane bişey diyemem, bende çok rahat ettim, çok kalabalık değil. İlgi alaka çok iyi ve en önelisi transferden sonra bol bol yatabiliyorsun.

Back
X