- Konu Sahibi Haktan1503
sen ikisini ile de görüştüğün için fikirlerin benim için çok önemli. çünkü ben de cem demirel/memorial, acıbadem maslak ve kadıköy arasında kalmıştım. cem beyi tanıdık biri tavsiye etmişti, o sebeble. ama ben acıbademler daha ön planda benim için. evet tayfun bey için çok ilgili diyorlar. sanırım ben de ikisi ile de görüşsem iyi olacak. benim de içime sinen, benimle konuşacak bir dr.a ihtiyacım var. bahçeci yoğun olduğu için dr.la iletişimde değilsin çok fazla...senin raporun var mı bu arada?? yoksa çidere üye ol indirim alıyosun....mesela ben bahçeciden indirimli tedavi aldım ÇİDER sayersinde, maslak ve kadıköy has. için de indirm var.
canım benim raporum yok bu seferde olmazsa çıkartmak zorunda kalıcam..öalum maddi olarak yıpranıyosun..çider nedir bilgi verirmisin? bilmiyorum...yani hastaneden ne beklediğine bağlı çok zor bi karar aşaması biliyorum..bülent hocada çok iyi..ama tayfun hoca bilmiyorum beni çeken bişey var.. bülent hoca dediğim gibi çok aydınlatmıyo..sorduğun cevabı alabiliyosun o kadar ama tayfun hoca herseyi açıklıyo..psikolojık desdek diye bir talebim olmadığı halde beni görünce kendi karar verdi..bülent hocaylada tanışdığımda suandan çok farklı değldim psikolojik olarak ama öyle bir teklifte bulunmamıştı bile karar senin tabiki ama merak ettiğin seyleri sor cevap vereyim....