Acıbadem Maslak Hastanesi Doktor Öneri

battal853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
2
0
86
İstanbul
Merhabalar

Ben 2011 yılında çocuk sahibi olmayı planlıyorum, doğum yapacağım hastaneyi Acıbadem Maslak olarak belirledik. Fakat doktor konusunda çok kararsızım. Önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı varsa çok sevinirim.

ben 14 haftalık hamileyim.. hamile kalmadan önce doktor ve hastane arayışına girerek Acıbadem Maslak Hastanesi'nde Canan Genim'e gitmeye karar verdim.. 2009 mart ayında bir ön muayeneye gittim.. eylül 2009'da eşim ve ben çocuk sahibi olmaya karar verdik ve hamile kaldığımı öğrendiğimde direk Canan Hanım'a gittik.. Canan Hanım'ı ben çok seviyorum.. çok ilgili, alakalı.. aradığınız her zaman ulaşabiliyorsunuz.. ayrıca çok sakin bir kadın.. ben çok memnunum sanada tavsiye ederim arkadaşım..

merhaba bende 8+6 haftalık hamileyim ve Acıbadem Maslak'ta doktor arayışı içindeyim.Canan Genim e gitmeyi düşünüyorum.nasıl bir doktor ilgilimi konuşmayı seven bilgi veren birisimi?tüm sorularıma cevap verecek bilgili ve ilgili bir doktor arayışı içindeyim lütfen bana yardımcı olurmusunuz.acil sizden cvp bekliyorum.

merhaba ben mucizevi bir şekilde kolay ve acısız bir doğum yaptım ve bunu canan genim'e borçluyum.canan hanım gerçekten çok bilgili, ilgili ve deneyimli bir doktor. kendi,sine herşey için çok teşekkür eder, herkese tavsiye ederim.

bende canan genıme devam edıyorum ama maalesef benı bır cok konuda bılgılendırmıyor ben basladım dıye devam edıyorum artık bakalım dogumda gorcez kendısını

bende canan genıme devam edıyorum ama maalesef benı bır cok konuda bılgılendırmıyor ben basladım dıye devam edıyorum artık bakalım dogumda gorcez kendısını

merhabalar bende sizin gibi canan hn a gidiyorum dediğiniz gibi bilgilendirmesi az çok yoğun bir doktor ben tecrübesine güveniyorum artık...

merhabalar bende sizin gibi canan hn a gidiyorum dediğiniz gibi bilgilendirmesi az çok yoğun bir doktor ben tecrübesine güveniyorum artık...

aslında tecrubesı cok olması bazen dezavantaj sanırım cunku bızım ılk bebegımız oldugunu unutuyorlar bende sakınlıgınden dolayı degıstırmedım ınsana panık havası vermıyor bakalım guvenımızı bosa cıkartmaz ıns

merhabalar ark.bende canan hnma gıttım banada çok sakin olması ve donuk olması rahatsız etti.ilk bebeğim ve heyecanımı cok yaşayıp paylaştığını düşünmüyorum.şuan mete güngöre gidiyorum.memnunum daha önce mete beye giden ark.varsa bilgi almak istiyorum.

mete bey ıcınde cok ıyı dıyorlar bırkac arkadasım var ona gıden bence en bastan degıstırmekle ıyı yapmıssınız ben suan 6. ayımın ıcındeyım ve kararsız oldugum ıcın bugune kadar degıstıremedım ole aman aman pek memnun olmasamda artık bu saatten sonra degıstıremıyorum

teşekkür ediyorum.ama artık gitmemi gerektıren bır durum kalmadı.bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj oldum.

teşekkür ediyorum.ama artık gitmemi gerektıren bır durum kalmadı.bebeğimin gelişimi durduğu için kürtaj oldum.

Geçmiş olsun ben de yaklaşık bir ay önce gebeliğin 8. haftasında kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Herşeyde bir hayır vardır, umarım bundan sonrakinde herşey yolunda gider. Bu arada doktorum Canan Hn.dı. Ne kadar soğuk biri gibi görünse de, operasyon sırasında gayet iyiydi.

arkadaşım sana katılıyorum bende 2011 ocak ayında sorunsuz,ağrısız,sızısız Canan hanım sayesinde rahat sezeryan doğum yaptım.kesinlkle tavsiye ediyorum çok tecrübeli bir doktor vede çok ilgili alakadar.sağolsun Canan hanım.insanı doğum esnasında psikolojik olarak çok rahatlatıyor.

Burada yaptığım araştırma ve aldığım pozitif geri bildirimler sayesinde Canan Hanım ile tanıştım. 2 kez muayene oldum, aşılama yapmaya karar verdik. Soru sorduğumda kesinlikle bilgi aldım. Ayrıca ne zaman arasam ilk uygun zamanında geri aradı ve test sonuçlarımı detaylarıyla konuştuk. Aşılama konusunda ne sonuç alacağımı bilemiyorum.Bu konuda Canan Hanım'la deneyimi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum.

Ben de Canan hn. Sayesinde bebeğime kavuştum. Gerek tüp bebek tedavimde gerekse de gebelik takibinde hep yanımızda idi. Sakin tavırları sizi de sakinleştiriyor. Ayrıca operasyonlar sırasında gayet sıcakkanlı ve sevecendir. Bu nedenle ben kendisini çok seviyorum, maslak acıbadem de tüp bebek için farklı doktorlar olsa da ben canan hn. ile devam etmeyi tercih ettim. Ayrıca sezeryan ameliyatımda çok başarılı geçti. Kendisi sayesinde ameliyat olduğum akşam ayağa kalktım ve sonrasında da bebeğime tek başıma bakabildim. Ayrıca yıllardır başımın belası kistlerimden de aynı ameliyat ile kurtuldum:))

Merhabalar, ben 14.01.14 de Acıbadem Maslakta oğlumu dünyaya getirdim. Ama oğluma sahip olmamda en büyük yardımcım Doktorum Canan Genim olmuştur. İlk hamileliğimde bebeğimi 16.haftada rahim ağzı yetersizliğinden kaybetmiştim. Çok üzüldüğüm günlerim oldu. Ancak ilk bebeği kaybettikten sonra Canan hanımın tavrı,yaklaşımı, beni rahatlatması sayesinde 4 ay sonra tekrar hamile kalmıştım. Ancak arada rahim ağzım dikildi yani tıbbi dilde serkilaj yapıldı. Aksi takdirde bu bebeğimi de düşürme ihtimalim vardı. İkinci hamileliğim yatarak geçecekti. Ruhen zor bir yarış başlamıştı. Büyük bir psikolojik savaştı. Bütün zor günlerimde, zor anlarımda hep yanımda oldu. Ne zaman arasam gece gündüz hep telefonu açtı. Başka doktorlarla benim durumumu paylaştı. Yani kısaca benim üstüme titredi resmen ve sonuç mutlu son :))))
Etrafımdaki herkese Canan hanımı tavsiye ediyorum. Kendisine buradan da her şey için çok çoooookkkk çooooookkkkk teşekkür ediyorum.
Ayrıca Acıbadem Maslak hastanesinin 3. kat hemşirelerine ve yenidoğan hemşirelerine bayıldım, hepsine teker teker teşekkür ederim. İnsanı prenses gibi hissettiriyorlar. Allah nasip ederse ikinci doğumumda görüşmek üzere :)))))

Merhaba,
Canan Hanim hakkinda yazilanlari okudum ve ben de deneyimimi aktarmak istedim. Stresli bir donemin ardindan reglim bir hafta - 10 gun kadar gecikti. Ben de acikcasi hic arastirmadan, saati o gun bos oldugu icin Canan Hanim'dan randevu aldim ve gittim. Sadece stresten geciktigini soyleyecek ben de rahatlayacagim diye dusunuyordum. Toplamd muyenesi 10 dk bile surmedi, bana hicbir soru sormadi, iceri girdim, reglim gecikti ama test yaptim hamile gorunmuyorum kontrol amacli geldim dedim, iceri gec bakalim dedi. Ultrasonda bakti ve hemen sende pcos var dedi, acikcasi ne oldugunu bilmiyordum bugune kadar bu alan hicbir rahatsizlik yasamamis ve arastirmamistim. O ne demek dedim, bak bi suru yumurtan var dedi. Iyi mi kotu mu dedim, yoo kotu birsey degil dedi. Smear testi yapti giyin konusalim dedi. Giyindim yanina gittim, dogum kontrol hapi kullanmali miyim yan etkileri var diye kullanmiyorum dedim, kullanabilirsin de zaten pcos'un var dedi. Adet sokturucu bi ilac yazdim ister kullan ister bekle dedi. Smear testin de cikinca konusuruz dedi ve beni gonderdi. Ardindan pcos nedir diye merak edip arastirmay basladim ve gercekten cok kotu bir tabloyla karsilastim, cok gerildim. Hemen cerrahpasa' nin en eski ve basarili profesorlerinden birine ulastim muayenehanesine gittim. Bu arada dort gun gecti ve o dort gun gercekten benim icin kabus gibiydi. Hocama gittigimde bende sadece multikistik over oldugunu pcos ile hicbir alakam olmadigini soyledi, her sey yolundaydi ve sadece reglim stresten gecikmisti. Bir saat boyunca tek tek anlatti sorularimi cevapladi. Ozetle Canan Hanim hem yanlis teshis koydu hem bilgi vermedi hem sorularim dah fazla oldugu halde soramadan beni gonderdi ilgilenmedi hem butun bunlar on dk icerisinde oldu hem de sayesinde kabus gibi birkac gun gecirdim. Dogumda iyi olabilir, bilmiyorum ama muayene icin gidecekseniz kesinlikle tavsiye etmiyorum, hayatimda reglim ilk defa gecikti ve tek bir soru bile sormadan pcos teshisi koydu. Bana koydugu teshisin dogru olmadigini ogrenip rahatladim ama tam tersi de olabilirdi sende birsey yok deyip gonderip arkasindan sorunlar cikabilirdi. Ben cok gerildim bu sebeple, sizler yapmayin. Cok daha iyi doktorlar var. Baskasinin basina gelmemesi icin paylasma istedim.

Herkese Merhaba,
Bende başımdan geçenleri size iletmek istedim. Hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi %100 emin olmak için bi kontrola gitmek istedim. Acıbadem Maslak Hastanesinde Dr. Canan Genime çokta araştırmadan gitmiştik ki kan testi yapar ve ultrasonla bakıp rutin işlemleri yapar diye düşünmüştük. Daha konuşmaya yeni başlamıştık ki hemen aşağıdan bi bakalım dedi ben kalakaldım aşağıdan mı diye? Annem de öncesinde eşimle bana kesinlikle böyle birşeyi kabul etmeyin demişti. Doktorun teklifiyle ben donaklamıştım eşim hemen önce bi ultrasonla mı baksak dedi. Ultrasonla baktı göremiyorum dedi, sonra kan testi yaptık ve 4haftalık hamile olduğum ortaya çıktı ve bu işe doktor bile şaşırdı. Şuan hala bana o durumu yaşattığı için çok kızgınım belki de o muayeneyi olsaydım bebeğimi düşürecektim çünkü yine göremeyecekti. Siz siz olun doktorun her sunduğu öneriyi kabul etmeyin.

Kesinlikle Canan hanım'ı tavsiye ediyorum acısız doğumumu ve oğlumun bana kavuşmasındaki süreci kendisine borçluyum. Ayrıca hamilelik süresince çok ilgili olması bana psikoljik olarak da çok yardım etti. Oğlum Hakan'ı kucağıma almama vesile olan Canan Genim e çok teşekkür ediyorumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…