Acıbadem Maslak Hastanesi Doktor Öneri

konu Canan Genim'den ilerleyince bende fikrimi paylaşmak istedim.
şuan hamilelik sürecim devam ediyor, bende kuzenımın doktoru olması sebebi ile biliyordum hatta doğum sonrası soğuk tavrına çok şaşırmıştım
biraz ön yargılıda olsam tavsiye üzerine gittim ve kesinlikle memnunum şuan
soğuk tavrı ilk başlarda biraz düşündürüyor ama Canan Hanım az ve öz konuşuyor.
onun bilgisine güvenmeye başlıyorsunuz zamanla, en azından eşim ve bende böyle oldu.
inşallah doğumumuzda aynı güzel duygularla geçer

Acıbadem Maslak doğum için öneriyor musunuz? Saglık sıgortası yaptıracağım ona göre secim yapacagım.

hastane iyi bir hastane , ben henüz doğum yapmadım ama yakınlarım doktor ve hastaneden memnun kaldıkları için evime daha yakın 3 acıbadem olmasına rağmen maslak'ı tercih ettim gebelik ve doğum için

hastane iyi bir hastane , ben henüz doğum yapmadım ama yakınlarım doktor ve hastaneden memnun kaldıkları için evime daha yakın 3 acıbadem olmasına rağmen maslak'ı tercih ettim gebelik ve doğum için

benim de öyle olacak galiba, bakırköy ve int. daha yakın ama oralarda pek profesor doktor yok. yani burada memnun kalmadım mı değiştirebilecğeim çok seçenek var diye düşünüyorum. sağlıkla alın bebeğinizi.

am,n inşallah , darısı başınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…