Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Yok canım genetikten temiz dönen 3 taneden 2 tanesi transfer edildi. O iki tanesi de temizler arasındaki en iyileriydi. Simdi bir tane Donmuş kaldı. Onların bir skalası var kalite konusunda ben de emin Değilim. Ilk denememizde yine 5. Gün 2 tane embriyo transfer edilmişti ama genetiğe falan gitmemişti. Bu sefer tutmasının sebebi olarak genetik taramadan dönenlerin transfer edilmesi olduğunu düşünüyoruz önemli bir faktör cgh.
Çok teşekkürler cevabınız için bizimde genetikten dönen 2 tane embriyorumuz var transferi bekliyoruZ,önceden başka merkezde iki kimyasal gebelik yaşadım

Mer
Bence hiç negatif düşünmeyin bu size zarar verir
kesinlikle histereskopiyi Bülent hoca yapıyor
çok babacan ve öncelikle hastasının sağlığını düşünen harika bir dr bülent hoca
sürekli ilgilenen bir dr olsada negatif olsa daha mı iyi
Bülent hoca işini sağlam yapan ve Türkiyede eşi olmayan bir dr
önemli olan pozitif sonuç değilmi
biraz inceleyin bakın başarı oranları çok yüksek
hocaya güvenin ve ne olursa olsun vazgeçmeyin derim
beni yanlış anlamayın
yinede siz bilirsiniz[/QUOTE
Merhaba siz ofis histerekopi mi yoksa cerrahi histereskopi mi yaptirdiniz
Bulent Hoca yaparda nkadar ucret odediniz acaba??

Kizlar ben bulent hocaya histereskopi yaptirdim.ne operasyon oncesi ne sonrasinda hic bulent hoca yi gormedim.hatta arkadas dalga gecti operasyonu hocanin yaptigina emin misin diye!cok yogun olabilir ama en azindan islem basarili gecti gecmis olsun diyip bi dakikasini ayirabilirdi.arkadasim ankara da bi prof a gidiyor.her aradigimda ulasiyorum her operasyon oncesi sonrasi yanimda diyor.hocaya tupte yaptirmk istiyodum simdiyse kararsizim ulasmak cok zormus yanindaki diger drlar ilgileniyomis hoca sadece transferi falan yapiyomus
merhaba oncelikle gecmis olsun
Siz ofis histereskopo mi cerrahi histereskopi mi yaptirdiniz acaba??
Ne kadar ucret odediniz histereskopi icin peki

Değerli yardımların için çok teşekkür ederim canım, en kolay yol o zaman Maslak metro durağında inip taksiye binmek gibi...tekrardan sağolasın...Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin, darısı bizlere olsun inşallah..
Merhaba maslakta metrodan inmene gerek yok metro acı bademin içine kadar gidiyor yada acı bademin servisi var seni alıp hastaneye gotururler bizi onlar havaalanından karşıladı istersen bi sor

Merhaba maslakta metrodan inmene gerek yok metro acı bademin içine kadar gidiyor yada acı bademin servisi var seni alıp hastaneye gotururler bizi onlar havaalanından karşıladı istersen bi sor
öylemi, ücretsiz mi götürdüler sizi hastaneye? o zaman otogardan veya bir yerden alabilirler, sormak lazım...çok iyi olur böyle olunca...çok teşekkürler değerli yardımlarına..

Değerli yardımların için çok teşekkür ederim canım, en kolay yol o zaman Maslak metro durağında inip taksiye binmek gibi...tekrardan sağolasın...Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin, darısı bizlere olsun inşallah..
Arkadaşım bende sehirdisindan görüşmek için gitmiştim hastanenin altından metro geçiyor havaalanından binip metroyla hastaneye ulasabilirsiniz hatta ilkinde bizi sagolsunlar hastaneden arkadaşlar bir defaligina havaalanından karsiladilar onu da bir sor istersen.

Arkadaşım bende sehirdisindan görüşmek için gitmiştim hastanenin altından metro geçiyor havaalanından binip metroyla hastaneye ulasabilirsiniz hatta ilkinde bizi sagolsunlar hastaneden arkadaşlar bir defaligina havaalanından karsiladilar onu da bir sor istersen.
Biz karayoluyla gideriz, feribotla muhtemelen, Bursa dan oraya en kolay o şekilde gidiliyor...olmadı bizi almalarını isteriz, dediğiniz gibi..çok teşekkür ederim yardımların için..

Merhabalar bi sorum olucak..tedavi sürecinde iğnlerden dolayi kilo aldiniz mi? Aliniyosa tedaviye baslamadan önce birkac kg vereyim 56kiloyum suan..

Kilo aldiriyomus demek kine yapalim ilk basta verelim kilocukları şayet :anneadayı: olursa daha fazla tombullaşmayalim demi ..cevaplariniz icin ayrica tesekkürler...

Canım merhaba gebeliğin hayırlı olsun, iğne dozunu kaç vermişti doktor sana? 5.güne güzel kalmış embriyoların genetik test için önemli benim 5.güne 1 ya da 2 kalıyor da merak ettim.

Teşekkür ederim canım...tam hatırlamıyorum değerlerimi önceki mesajlarımda vardır ama net değerler. Yanlış hatırlamıyorsam Gonal f 150 ve merional 75'lik kullandım her gün. Yumurta kalitesini artırmak için de arı sütü polen bal karışımı yemiştim her gün sabah aksam birer kaşık. Ceviz fındık çig badem yedim. Bir de öncesinde doktorum dhea vermişti onu içtim aksatmadan.

Teşekkür ederim canım...tam hatırlamıyorum değerlerimi önceki mesajlarımda vardır ama net değerler. Yanlış hatırlamıyorsam Gonal f 150 ve merional 75'lik kullandım her gün. Yumurta kalitesini artırmak için de arı sütü polen bal karışımı yemiştim her gün sabah aksam birer kaşık. Ceviz fındık çig badem yedim. Bir de öncesinde doktorum dhea vermişti onu içtim aksatmadan.
Teşekkür ederim canım cevap için, dhea yı ilk defa duyuyorum bir araştırıp bende alayım arı sütü bal polen karisimini nasıl ayarladin?

Teşekkür ederim canım cevap için, dhea yı ilk defa duyuyorum bir araştırıp bende alayım arı sütü bal polen karisimini nasıl ayarladin?

Dhea'yı doktoruna sor muhakkak. Hafif bir ilaç değil ve ihtiyaç görürse doktorun versin sakın kendi kendine alma. Arı sütü bal polen hazır birlikte satılıyor Fer'in var Balparmağın var..organik ürün satan yerlerde görebilirsin canım ya arı sütü alıp sadece bal ile birlikte yiyebilirsin.

Dhea'yı doktoruna sor muhakkak. Hafif bir ilaç değil ve ihtiyaç görürse doktorun versin sakın kendi kendine alma. Arı sütü bal polen hazır birlikte satılıyor Fer'in var Balparmağın var..organik ürün satan yerlerde görebilirsin canım ya arı sütü alıp sadece bal ile birlikte yiyebilirsin.
Tamam canım çok teşekkürler olmazsa bülent hoca ya bi sorayim, arı sütü bal başlayayım hemen arkadaşım sevgilerimle.

Back
X