- Konu Sahibi birgunbitecek
- #1.661
Odamı acıbademde? Peki yararını gören varmı acabaCnm Seval Taşdemir kullanıyor galiba bu yöntemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Odamı acıbademde? Peki yararını gören varmı acabaCnm Seval Taşdemir kullanıyor galiba bu yöntemi
Yok o acıbademde değil. Ayrı merkezi var jinemeddeOdamı acıbademde? Peki yararını gören varmı acaba
Bülent beye özellikle sordum bunu canım o yöntemin faydalı olduğunu düşünmüyorum kullanmıyorum dediKızlar acıbademde intralipid serum tedavisi uygulanıyormu? Nasıl uygulanıyor?
3 ay once 400 du canım tedaviye baslarsan fiyattan dusuyolarKızlar bilenler ücretler hakkında bilgi verebilir mi lütfen? Muayene ücreti 470 diyen var 400 diyen var. Hsg, histereskopi Fiyatları Nasıl?
Bir de bazı merkezlerde ilk görüşme ücretsiz imiş burda var mı öyle bişey?
katılıyorum canım ben de geçen sene sakin bir merkezdeydim. istediğim zaman doktorun cebinden ulaşıyodum. ama yeni yeni bir sürü hatanın olduğunu anladım..Evet kızlaaaar sureci tamamladik vee benim buyuk günüm de geldi bugün donuk yavrular çözülüyor ve bana geliyor. Umarım herşey yolunda gider ve sonunda bizimlasin deriz dualarınızı bekliyorum.
Yeni baslayan sakin yer arayan arkadaşlar. Olaya şöyle bakın hepimiz çocuğumuz olsun diye gidiyoruz ve en iyisini yapmaya calisiyoruz. Deli gibi arastiriyoruz. Demekki hepimiz suan eniyisi oldugunu düşündüğümüz icin bu kadar kalabalık. Gecen sene sakin merkezdeydim.
Amiiinnnkatılıyorum canım ben de geçen sene sakin bir merkezdeydim. istediğim zaman doktorun cebinden ulaşıyodum. ama yeni yeni bir sürü hatanın olduğunu anladım..
hayırlı olsun bebeişlerin şimdiden. inş 2side tutunur. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..
Sağol cnm bilgi verdğin için kafam çok karışık fayda görende olmuş tesadüfmüydü acabaBülent beye özellikle sordum bunu canım o yöntemin faydalı olduğunu düşünmüyorum kullanmıyorum dedi
Bana da faydası yok Dedi Bülent bey. Bize mikroçip cgh ve histereskopi önerdiSağol cnm bilgi verdğin için kafam çok karışık fayda görende olmuş tesadüfmüydü acaba
Çok ilginç bir prof un önerdiğine diğeri işe yaramıyor diyor neye inanacağımı şaşırdım..Bana da faydası yok Dedi Bülent bey. Bize mikroçip cgh ve histereskopi önerdi
Canım benim en son sorduğum muayene ücreti 470 lira dendiondan da şüpheye düştüm şimdi. Daha dün konuştum ama ya yanlış mı duydum ki acaba?[/QU
Canım benim en son sorduğum muayene ücreti 470 lira dendiondan da şüpheye düştüm şimdi. Daha dün konuştum ama ya yanlış mı duydum ki acaba?
[/QUOTE]Bülent hocanın muayene ücreti 420 TL. Tüp bebek tedavi ücreti 5.750 TL.
Canım hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inş ya yarın görüşmeye gideceğim de cevap verirsen çok sevinirim.Kızlar transferimin 8. Günü dayanamadım bende test yaptırdım 131.5 çıktı yani var çıktı ama hâlâ inanamıyorum ben 12. Günü bi daha yaptircam zaten o zaman içim rahatlar belki
Teşekkür ederim öncelikle ilk görüşmede ücret alıyorlar tedaviye başlarsan ondan kesiyolar sonra eşinin de önceden yapılmış testleri varsa onları isterler gerek duyarlarsa yenisini de isteyebilirler inşallah hayırlısı olur senin içinde hepimiz için deCanım hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inş ya yarın görüşmeye gideceğim de cevap verirsen çok sevinirim.
İlk görüşme de ayrıca ücretli miydi? Eşinden ilk görüşmede testini istediler mi?
Amin canım teşekkür ederim cevap için..Teşekkür ederim öncelikle ilk görüşmede ücret alıyorlar tedaviye başlarsan ondan kesiyolar sonra eşinin de önceden yapılmış testleri varsa onları isterler gerek duyarlarsa yenisini de isteyebilirler inşallah hayırlısı olur senin içinde hepimiz için de
Aaa çok sevindim canım hadi gözün aydın inşallah kat be kat katlansin degerin Hep içimde olumlu geçiyordu zaten :)Kızlar transferimin 8. Günü dayanamadım bende test yaptırdım 131.5 çıktı yani var çıktı ama hâlâ inanamıyorum ben 12. Günü bi daha yaptircam zaten o zaman içim rahatlar belki
Teşekkürler canm bugün test günümdu tekrar yaptırdım ve 650 çıktı HAMILEYIIIIIMMMA
Aaa çok sevindim canım hadi gözün aydın inşallah kat be kat katlansin degerin Hep içimde olumlu geçiyordu zaten :)
Canm sana da igenelere devam mı ediyorlar ne zamana kadar sürüyo neler yaptın neler kullandin biraz anlatirmisin U umut46Teşekkürler canm bugün test günümdu tekrar yaptırdım ve 650 çıktı HAMILEYIIIIIMMM![]()
çok mutluyum allah burdaki isteyen herkese nasip etsin inşallah keseyi de kalp atislarini da duyarız