Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Arkadaşlar merhaba.3 aşılama ve sonuç hep negatif olunca tüp bebeğe geçmeye karar verdik.Acıbadem Maslak da yapmayı planlıyoruz.burada gittiğim doktorum bulent beye surekli hasta gonderdigini kendisinin takip edeceğini sadece yumurta toplamada ve transfer sürecinde yanı ortalama 1 hafta İstanbul Acıbadem de kalacağımı söyledi.açıkçası işten izin alıp 1 ay dışarda kalmaktan iyidir diye dusunduk.Bülent bey den çok memnun olan da var olmayan da birazda şans sanırım artık hakkımızda hayırlısı diyorum.okadar çok tüp bebek merkezi ve doktor ismi varki kime inanayim bilemiyorum.umarim Acıbadem Maslak doğru karardır.sizlere sormak istediğim toplam ilaçlarla beraber ücret nedir.rapor çıkartıyorlardı mi çünkü rapor çıktığında ilaç ücreti bayağı azalıyor diye biliyorum.bilgisi olan lütfen yardımcı olsun şubatta basliycaz parasını ona gore ayarliycaz.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Canım bende Acıbademdeki ilk denememde dediğin gibi yapmıştım, kendi doktorum yumurta takiplerini yapıp onlarla haberleşiyordu.sadece yumurta toplama ve transfer için oraya gitmiştir.sonuç pozitifti ama devamı olmadı.ilaç fiyatı kişiden kisiye, kullanılacak doza göre değişiyor. Raporlu olsan da kullanamiyorsun çünkü hastanenin SGK ile anlaşması yok.yazılan en küçük ilacı bile cebinden ödüyorsun.transfer sonrasında ki ilaçlarını doktoruna yazdırıp alabilirsin ama.2016 fiyatlarını tam olarak bilmiyorum ama muayene ücreti 440 TL olmuş haberin olsun.

Canim sorularinin hepsini yanitlayamam ama bi iki cumle yazayim☺️ bize bastan sebepsiz infertilite dendi sonrada morfoloji dediler. Morfolojik dendiginin ikinci gunu Bulent hocaya gittik, mikrochip kullanalim dedi, spermlerin iyi kalitede olanlarinin secilebilmesi icin orumcek agina benzeyen bi cihaza konulup ayristirilmasi ve 1000 tl fazla odedik bunun icin. Diger sorduklarini bilmiyorum. Cok sukur ikizlere hamileyim suan, tdavi suremizde cok kisa surdu 25 gunde sonuc aldik☺️ Bulent hocaya bence guven ne isterse yaptir Allah yardimciniz olsun
bızde de aynısı oldu canım basta sebepsiz dediler daha sonra morfolojı sıfır cıktı. acıbadem kayseri Turgut bey ile tedaviye başlayacağız inşallah. mikroçip şart mı?

Aminnn inşAllah..Cnm 11.gün test yaptim 889 dü degerim sonra 13.gün 1808 di ondan sonrada yaptirmadim..hayirlisiyla ins bebislerin seninledir:KK46:
Bende tup bebek yaptiricam bulent beyde sizinde ilk denemenizde tutmus bende cikolata kisti var 2 cm onn disinda sorun yok tutar mi acaba bi de ilk denemem tek embriyo ttansfer edilecekmis oda canimi sktı size kac tane transfer edildi

Bende tup bebek yaptiricam bulent beyde sizinde ilk denemenizde tutmus bende cikolata kisti var 2 cm onn disinda sorun yok tutar mi acaba bi de ilk denemem tek embriyo ttansfer edilecekmis oda canimi sktı size kac tane transfer edildi

Rabbim hayirlisiyla tedavinizi sonuclandirmayi ve pozitifi görüp guzel bi hamilelik gecirip kucaginiza almayi nasip etsin ins..Benim dönemde de tek deniliyodu ama 2embrio transfer edildi cnm

Arkadaşlar merhaba,yazamadım uzun zamandır. 29 ocak test günümdü.27 ocakta bhcg 420 çıktı, 29 ocakta 920,1 şubatta 3600.4 subat ta doktora gittik,iki kese gördük çok şükür.sırada kalp atışlarını duymak var.ama ben çok endiseliyim.sanki hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum. göğüslerimin hassasiyeti azaldı gibi geliyor bana.sürekli WC ye gidip kontrol ediyorum.psikolojim bozuldu resmen.1 gün iyiysem 2 gün kötüyüm. Daha önce aynı durumları yaşayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi rica etsem?allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

Canim hayirli ugurlu olsun.rabbim tamamina erdirsin..bekleme surecinde ne gibi belirtiler yasadin? Bi de sorun neydi sizde?

Canim hayirli ugurlu olsun.rabbim tamamina erdirsin..bekleme surecinde ne gibi belirtiler yasadin? Bi de sorun neydi sizde?
Canım hiçbir belirti yasamadım desem yeridir yani.hatta artık umudu kesip erkenden idrar tahlili bile yaptım.sonuç pozitif çıkınca kan tahlili yaptırdım.şu anda bile belirti olmaması canımı sıkıyor zaten.eşimin sperm hareketliliği biraz düşüktü,bende de daha önce hiç belli olmayan,bilmediğimiz ama histereskopide ortaya çıkan perde sorunu vardı.sen hangi aşamadasın?

Ben 4 kez tüp denemesine girdim birisi yarim kaldi canim..şu an ara verdim çok yiprandim çünkü..bende de orta derecede perde vardi aldilar.onun dışında esimde morfoloji, hareket ve sayi sorunu var:((

selam kızlar. ben haziran ayında Bülent hocayla tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 ay önce ön görüşme yapıp şartları konuştuk kafama bazı sorular takıldı orda tedavi gören bilgili arkadaşlarım cevap verirse çok sevinirim... bi kaç seçenek sunuldu bana 1. seçenek şu; tüp bebek tedavine başlamadan 1 ay önceki adetimin gün ilk günü hastaneyi arayıp histeroskopiye çizik atılması için gün almam yani tedavi öncesi 1 ay önce rahime çizik atılacak... 1 ay sonra adetin 2. ya da 3. günü tüp bebek tedavisine başlamak ilaç kullanımı,yumurta toplama,transfer toplam masraf 10.200 tl . 2 seçenek ; tedaviye başlamak istediğim zaman adetin 2. ya da 3. günü tedaviye başlamak,yumurta toplama,chg,dondurma bir ay sonraki adetimle tadavi başlangıcı transfer toplam masraf sanırım ortalama 13.00- 14.000 falan buluyor. bize ilk seçenek uygun geldi yani ikinci seçenek çok masraflı... bu topik sayfasını baya okudum rahime çizik attıran yani birinci seçeneğin tedavisini gören var mı aramızda acaba rahime çzik adetliyken mi atılıyor bilgi sahibi olan cevap verirse çok sevinirim...

SLM KIZLAR BULNET HOCADA BENDE BASLAMAK ISTIORUM SORUN YASAMADINZ DEIL M IINSS YAAA

Ben Bulent bey ile gecen temmuzda tedaviye basladim ve 25 subatta ikiz kizlarimi saglikla kucagimiza aldik. İlk denememizdi ve cok sukur basarili oldu. Bulent beye guvenebilirsiniz.

SLM KIZLAR BULNET HOCADA BENDE BASLAMAK ISTIORUM SORUN YASAMADINZ DEIL M IINSS YAAA
bende gecen sene 6ayda tup bebek tedavısı gordum . tuplerımde sısme vardı. laporoskobı oldum. dondurulmus embroyolarla transfer ıslemıne baslayacagız. bu adetımle gıttı muyane oldum sıkıntı cıkmadı adetımden 20gun sonra bır ıgne verdıler onu yapacagım kendıme sonra nısanda adetımle bırlıkde dıger ıslemlere gececegız. Doktoruma guvenıyorum. bakalım hayırlısı

Ben Bulent bey ile gecen temmuzda tedaviye basladim ve 25 subatta ikiz kizlarimi saglikla kucagimiza aldik. İlk denememizdi ve cok sukur basarili oldu. Bulent beye guvenebilirsiniz.
Cnm bulney gocayla basladım bende 16 tane saglam yumurtadan 9 tanne dollenmıs bakalım ne olacak bu arada sen dondrulmus mu yoksa taza transfer mı oldun

selam kızlar. ben haziran ayında Bülent hocayla tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 ay önce ön görüşme yapıp şartları konuştuk kafama bazı sorular takıldı orda tedavi gören bilgili arkadaşlarım cevap verirse çok sevinirim... bi kaç seçenek sunuldu bana 1. seçenek şu; tüp bebek tedavine başlamadan 1 ay önceki adetimin gün ilk günü hastaneyi arayıp histeroskopiye çizik atılması için gün almam yani tedavi öncesi 1 ay önce rahime çizik atılacak... 1 ay sonra adetin 2. ya da 3. günü tüp bebek tedavisine başlamak ilaç kullanımı,yumurta toplama,transfer toplam masraf 10.200 tl . 2 seçenek ; tedaviye başlamak istediğim zaman adetin 2. ya da 3. günü tedaviye başlamak,yumurta toplama,chg,dondurma bir ay sonraki adetimle tadavi başlangıcı transfer toplam masraf sanırım ortalama 13.00- 14.000 falan buluyor. bize ilk seçenek uygun geldi yani ikinci seçenek çok masraflı... bu topik sayfasını baya okudum rahime çizik attıran yani birinci seçeneğin tedavisini gören var mı aramızda acaba rahime çzik adetliyken mi atılıyor bilgi sahibi olan cevap verirse çok sevinirim...
Jonguil selam :) nickimden hatirladin mi bilmiyorum. Bende bu ay histereskopi oldum ama başka bi merkezde.sana süreci anlatayım. Adetliyken önce doktora muayene oldum.adetin hemen bitimine histereskopi oldum. Rahimin içine kameralı bir aletle girip bi sorun var mı ona bakıyorlar.varsa sorunu halledip çizik atıyorlar. Yoksa sadece çizik atıp işlemi bitiriyorlar. Cizikler embriyo nun tutunma şansını artiriyor.çok şükür bana sadece çizik atıldı.d.k. hapı verdiler sonraki adetinde de tedaviye başlanıyor. Bol şanslar ;) Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK16:

Back
X