- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
- Konu Sahibi birgunbitecek
- #1.921
Sevinemiyorum canim
Rabbim afetsin kiskanclik degil asla insan sorguluyo kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm taze transfer oldu. Bugün bazı testler için evime yakın bir hastaneye gittim. Çok şükür kanama alanı yok olmuş.doktor herseyin normal olduğunu söyledi çok şükür.. Rabbim herkese bu duyguları hayırlısı ile tattırsın inşallah :)canım geçmiş olsun senin tarnsfer taze mi oldu? benim ablam gebeliğinde kanama alanı vardı dr kırmızı kan gelmedikçe önemli değil demişti kanama alanı için canım yatak istirahati vermişti serum takılmıştı bide. rabbim bebeğini korusun canım
Bende seviyorum iyiki varsınız :)Aminn canim hepimiz icin dua ediyorum,birbirimizi cok iyi anliyorum,hepinizi tanimadigim halde Allah icin seviyorum
Cok sukur canim Rabbim saglikla.kucagina almayi nasip etsin inşAllah haberdar et bizi...Evet cnm taze transfer oldu. Bugün bazı testler için evime yakın bir hastaneye gittim. Çok şükür kanama alanı yok olmuş.doktor herseyin normal olduğunu söyledi çok şükür.. Rabbim herkese bu duyguları hayırlısı ile tattırsın inşallah :)
Canim ya ilac sende kasik agrisi yaptimi bugub igneyi vurulcam bende cok kasik agrisi oluyo bacagima vuruyor.Amin canim insallah emeklerimizi bosa cikarmaz birbirimizi haberdar edelim her gun girin bende oyle yapiyorum destek olalim birbirinize
Cyclo progynova ve biesteron kullaniyorum suanda sadece basim zaman zaman cok agriyor kasik agrisi falan hic yasamadim canim buarada ilac olarak neye basliyorsun bugun gonal f merional miCanim ya ilac sende kasik agrisi yaptimi bugub igneyi vurulcam bende cok kasik agrisi oluyo bacagima vuruyor.
Cyclo canim iciyorum bugun 15. Gun bitanede igne vermisti bugun vurulcam,biostrn ilacim bitti kasiklarim cok agridi,ilac bittikten.kac gun sonra adet olunuyor canimCyclo progynova ve biesteron kullaniyorum suanda sadece basim zaman zaman cok agriyor kasik agrisi falan hic yasamadim canim buarada ilac olarak neye basliyorsun bugun gonal f merional mi
Imm bayada gec oluyomus yaa :)Canim 29 martta bitti 6. Gun adet oldum ama simdiki nasil olur bilmiyorum 2 gun once bitti yani 26sinda 1 mayis beklefigim tarih
Ahh canim..demek zamani gelmemis..aynen ben de dediklerini denedim ama yok yok yok..sabir diliyorum..Merhaba. Bülent Hoca da 3.tüp bebek denemem yine olumsuz. Çip bebekten tutun da genetik tarama, gebelik aşısı vs. Vs. Sonuç 1.0 bile değil
Canlar sizde sorunlar neydi gebelik olusmamasinda?Ahh canim..demek zamani gelmemis..aynen ben de dediklerini denedim ama yok yok yok..sabir diliyorum..
Canim adet oldunmu...senin tedavi sureci nasil olacakCanim 29 martta bitti 6. Gun adet oldum ama simdiki nasil olur bilmiyorum 2 gun once bitti yani 26sinda 1 mayis beklefigim tarih
Allah yar ve yardimcin olsun canim...haberdar et bizideŞimdi yeniden karar aşamasındayız. Buna rağmen Bülent Hocanın elinden geleni yaptığına inanıyorum. Bu arada benim hep dondurulmuş Embriyolarla transfer yapıldı.
Canim.ben geldim.turkiyeye 30 unda adet oldum.yarin kontrolum.var..Canim adet oldunmu...senin tedavi sureci nasil olacak