Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Arkadaşlar histeroskopi olan varmı rahim içine çizik atılacak,deneyimi olan varsa yazarsa sevinirim,birde böyle çizikten sonra hamile kalan varmı aramızda ???
Teşekkürler

Ben oldum histereskopi. 1 cm boyunda polip vardı. İlk deneme negatif olunca önce histereskopi yaptık. Hem polip alındı hem de rahme çizik atıldı. Çizikten sonra dogal yolla kalamadım hamile ama yarın transferim var inşallah etkisi olur bu denememde :KK45:

selam:KK54:
inşaallah Rabbim ol der ve olur hayırlısıyla ikizlerin olur canım:KK46::KK46::anneadayı::nazar:
Rabbim yar ve yardımcın olsun:KK36:
inşaallah pozitif gelişmeleri ve sonucunu ve sevincini burdan hepimiz paylaşıcaz Allahın izniyle:KK9::rolleyes::KK73::KK39:

Amin canımmm...inşallah bütün emeklerimizin dualarımızın karsılıgını alırız :21::KK45::KK49::KK54:

Evet canım çiftlerin genetikleri temiz bile olsa yumurt ile sperm birleşimi sonucu anomalilikler olabiliyormuş. Süreç söyle olucak; Opu yapılacak, embriyolar blastosist evreye (5. gün ve 6. gün) gelince onlardan örnek alıyorlar ve genetik teste gönderiyorlar. Buarada embriyoları donduruyorlar. (Bu ana kadar dondurma ücreti yok) Daha sonra genetik test sonucunu bekliyorsun yaklasık 10-15 gün sürüyor. Sonuclara göre histereskopi yapılacak sana sonra da transfer olucaksın. Transfer zamanında senden dondurulmuş embriyoları çözdürme ücreti (1.195 TL) ve eğer geriye embriyon kalmıs ise 5 senelik dondurmak üzere dondurma ücreti (1.130 TL) isteyecekler.
merhaba arkadaşım, embriyolar genetik teste gönderiliyor demişsin, bahsettiğin cgh dediklerimi?, bu işleme ayrı ne kadar ücret ödediniz peki, öğrenebilirmiyim. Bu arada hayırlı olsun, inşallah pozitif haberlerini alırız canım..

merhaba arkadaşım, embriyolar genetik teste gönderiliyor demişsin, bahsettiğin cgh dediklerimi?, bu işleme ayrı ne kadar ücret ödediniz peki, öğrenebilirmiyim. Bu arada hayırlı olsun, inşallah pozitif haberlerini alırız canım..

Merhabaa öncelikle Saol canım ben de güzel haberlerimi paylaşmayı cok isterim. Simdi 10 günlük bekleyişe girdik bakalım kısmet. Evet genetik dediğim cgh. Embriyo basına 400 dolar verdik bir de 900-1000 tl Arasında biyopsi alma ücreti verdik. Cgh'ye gittikten sonra 10-15 gün içerisinde sonucları geliyor.

selam kızlar transferlerınız yapıldı mı ?nasıl gectı olumlu donuslerını beklyıorum :)

Merhabaa öncelikle Saol canım ben de güzel haberlerimi paylaşmayı cok isterim. Simdi 10 günlük bekleyişe girdik bakalım kısmet. Evet genetik dediğim cgh. Embriyo basına 400 dolar verdik bir de 900-1000 tl Arasında biyopsi alma ücreti verdik. Cgh'ye gittikten sonra 10-15 gün içerisinde sonucları geliyor.
Öncelikle değerli yardımların için çok teşekkürler canım, cgh olması için embriyolar 5. güne gidip ondan sonra kalanlara yapılıyor değilmi, peki belli bir sayı varmı bunun için en az 3 olması gibi.. Benim deneme sayım 4 oldu, hepsi negatif..embriyolar transferden sonra tutuanamıyorlar, sırf bu yöntem için Bülent hocayı düşünüyorum, Bursada yaşıyorum zor olacak gelmeler gitmeler ama artık farklı bir yöntem denensin istiyorum..Böyle olunca tutunma ihtimalleri yüksek oluyor değilmi, ne diyor hoca bu konuda..

Öncelikle değerli yardımların için çok teşekkürler canım, cgh olması için embriyolar 5. güne gidip ondan sonra kalanlara yapılıyor değilmi, peki belli bir sayı varmı bunun için en az 3 olması gibi.. Benim deneme sayım 4 oldu, hepsi negatif..embriyolar transferden sonra tutuanamıyorlar, sırf bu yöntem için Bülent hocayı düşünüyorum, Bursada yaşıyorum zor olacak gelmeler gitmeler ama artık farklı bir yöntem denensin istiyorum..Böyle olunca tutunma ihtimalleri yüksek oluyor değilmi, ne diyor hoca bu konuda..

Evet cgh'ye gitmesi icin embriyoların 5. Güne

Evet Cgh'ye gitmesi icin embriyoların 5. Güne gitmesi gerekiyor. Sayı olarak minimum var mı bilmiyorum tam olarak ama bazı Kişilerin forumda genetiğe göndermek icin embriyo havuzu yaptığını okudum. O yüzden Bülent hoca en az 3 ya da 4tane olmasını istiyor diyr biliyorum

Evet Cgh'ye gitmesi icin embriyoların 5. Güne gitmesi gerekiyor. Sayı olarak minimum var mı bilmiyorum tam olarak ama bazı Kişilerin forumda genetiğe göndermek icin embriyo havuzu yaptığını okudum. O yüzden Bülent hoca en az 3 ya da 4tane olmasını istiyor diyr biliyorum
Son tedavimde fazla yumurtam oldu, ama herzaman farklı oluyor, ondan sordum. O zaman fiyat çok artar yaa, kesin olacağını bilsek, indirim yapmaz mı hiç...şimdiye kadar çok para harcadık elde var sıfır..

selam öncelikle tedaviniz hayırlı olsun:anneadayı:
evet benim bir arkadaşıma da bülent hoca rahime çizik attı ve şimdi maaşallah ikizleri var:nazar:
bildiğim kadarıyla bu çizik olayını şöyle açıklıyor dr lar

ve bak bunu buldum daha açıklayıcı olur sanırım;
RAHİM ZARINA ÇİZİK ORTAMI GENÇLEŞTİRİYOR

araştırmacılar, tüp bebek yapılacak hastalarda 1 ay önce rahim zarına yapılacak çiziklerin gebelik oranlarını arttırdığını gösterdi. Bunun üzerine Avrupa’da TROPHY çalışması denilen, bu yöntemin yararını araştıran geniş kapsamlı bir araştırma başlatıldı. Genel kanı rahim zarına yapılacak çiziklerin, rahim içinde kan akışını arttırdığı ve doku yenilenmesini sağlayarak gebelik oranlarını yükselttiği yönünde.
Çok teşekkür ederim cevabını için gerçekten çok yardımcı oldu en azından mantığını anladım:)

Ben oldum histereskopi. 1 cm boyunda polip vardı. İlk deneme negatif olunca önce histereskopi yaptık. Hem polip alındı hem de rahme çizik atıldı. Çizikten sonra dogal yolla kalamadım hamile ama yarın transferim var inşallah etkisi olur bu denememde :KK45:
Öncelikle hayırlı olsun umarım hayırlı bebişinize biran önce kavuşursunuz

Sormak istediğim polip olduğu önceden biliniyormuydu yoksa histeroskopi esnasındamı belli oldu? Sizin gelişmelerinizi merak ediyorum test gününüzdede paylaşırsanız çok sevinirim ☺️

Son tedavimde fazla yumurtam oldu, ama herzaman farklı oluyor, ondan sordum. O zaman fiyat çok artar yaa, kesin olacağını bilsek, indirim yapmaz mı hiç...şimdiye kadar çok para harcadık elde var sıfır..

istedigin kadarını secebiliyorsun canım merak etme..mesela 5. gune gelen 10 tane kaliteli embriyonuz oldu diyelim maddi durumunuza gore 3,4 tane yollayabilirsiniz digerlerini de dondurursunuz. hepsini yollamak sart degil. evet malesef bu surecte cok para harcanıyor indirim bilmiyorum bir sor istersen ama dısarıdaki bir genetik labaratuarına gonderdıklerınden sanmıyorum yapıcaklarını

Öncelikle hayırlı olsun umarım hayırlı bebişinize biran önce kavuşursunuz

Sormak istediğim polip olduğu önceden biliniyormuydu yoksa histeroskopi esnasındamı belli oldu? Sizin gelişmelerinizi merak ediyorum test gününüzdede paylaşırsanız çok sevinirim ☺️

teşekkür ederimm...insallah

tüp bebek tedavisinden önce polip falan yoktu bende. ne normal jınekologum ne de bülent hoca gördü ilk basta. sonra tedavide kullanılan ılaclardan sonra ortaya cıktı. bulent hoca bukadar kucuk bir polipin tutunmaya etkisi olmayacagını belirtti ve ilk denemede poliple birlikte transfer oldum. malesef tutmayınca histereskopi ile hem onu aldılar hem de cizik attılar rahmime. sonra da ikini deneme kapsamında opu, cgh hepsini yaptık.

test günüme daha var 6 haziran :) insallah guzel sonuclarımı paylasabilirim sizinle bu sefer

istedigin kadarını secebiliyorsun canım merak etme..mesela 5. gune gelen 10 tane kaliteli embriyonuz oldu diyelim maddi durumunuza gore 3,4 tane yollayabilirsiniz digerlerini de dondurursunuz. hepsini yollamak sart degil. evet malesef bu surecte cok para harcanıyor indirim bilmiyorum bir sor istersen ama dısarıdaki bir genetik labaratuarına gonderdıklerınden sanmıyorum yapıcaklarını
Şimdi buradaki soru kısmında sordum en az 6-7 embriyo kalması lazım demiş, bu demek oluyor ki bana havuz sistemi uygulanması şart, benim yaşdan dolayı fazla yumurtam olmuyor, maddi kısmı çok olur o zaman ondan sordum canım. Çok teşekkür ederim, çaresizlik ne zormuş, nereye gidilecek ne yapılsada olacak soruları kafamda...

teşekkür ederimm...insallah

tüp bebek tedavisinden önce polip falan yoktu bende. ne normal jınekologum ne de bülent hoca gördü ilk basta. sonra tedavide kullanılan ılaclardan sonra ortaya cıktı. bulent hoca bukadar kucuk bir polipin tutunmaya etkisi olmayacagını belirtti ve ilk denemede poliple birlikte transfer oldum. malesef tutmayınca histereskopi ile hem onu aldılar hem de cizik attılar rahmime. sonra da ikini deneme kapsamında opu, cgh hepsini yaptık.

test günüme daha var 6 haziran :) insallah guzel sonuclarımı paylasabilirim sizinle bu sefer
selam transferin hayırlı uğurlu olsun canım:KK54:
inşaallah pozitif e az kaldı hayırlısıyla:KK46::KK46::anneadayı::nazar::21::KK68:
nasılsın nasıl gidiyor?
bir belirti var mı?
ay çok heyacanlı b u bekleyiş inan senin adına bende çok heyacanladım:KK73:
kaç gün oldu şimdi transfer olalı?
bizde bülent hocayla görüştük ve şu an elimizdeki 4 embriyoru değerlendirmek istediğimizi söyledik
samimi,babacan tavırlarıyla ve ilgisiyle içimizi ısıttı ve eşimede bana da moral oldu.tamam dedi.hastasını hiç üzmüyor bülent hoca Allah ondan razı olsun ve güç kuvvet versin.rahim filmi istedi ve çektirdik
maalesef sağ tüp tıkalı ve rahimde polip çıktı
pzt rahim filmini göstermeye gidicezo_O
sanırım laparoskopi diyecek bize tüplerim alınabilir çünkü sürekli enfeksiyon oluyor bende hidrosalpinks var sanırım buda emriyoları zehirleme riski demek.bu yüzden artık gerekirse laparoskopi olucam ne yapayım
ama emin ellerdeyim en azından önce Allah sonra Bülent hocama güveniyorum artık o ne derse yapıcam yeterki sonuç pozitif olsun hayırlısıyla inşaallah:KK36:

Back
X