Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

selam transferin hayırlı uğurlu olsun canım:KK54:
inşaallah pozitif e az kaldı hayırlısıyla:KK46::KK46::anneadayı::nazar::21::KK68:
nasılsın nasıl gidiyor?
bir belirti var mı?
ay çok heyacanlı b u bekleyiş inan senin adına bende çok heyacanladım:KK73:
kaç gün oldu şimdi transfer olalı?
bizde bülent hocayla görüştük ve şu an elimizdeki 4 embriyoru değerlendirmek istediğimizi söyledik
samimi,babacan tavırlarıyla ve ilgisiyle içimizi ısıttı ve eşimede bana da moral oldu.tamam dedi.hastasını hiç üzmüyor bülent hoca Allah ondan razı olsun ve güç kuvvet versin.rahim filmi istedi ve çektirdik
maalesef sağ tüp tıkalı ve rahimde polip çıktı
pzt rahim filmini göstermeye gidicezo_O
sanırım laparoskopi diyecek bize tüplerim alınabilir çünkü sürekli enfeksiyon oluyor bende hidrosalpinks var sanırım buda emriyoları zehirleme riski demek.bu yüzden artık gerekirse laparoskopi olucam ne yapayım
ama emin ellerdeyim en azından önce Allah sonra Bülent hocama güveniyorum artık o ne derse yapıcam yeterki sonuç pozitif olsun hayırlısıyla inşaallah:KK36:

Canımm bu yolda birseylerin tespit edilmesine cok sevindim..keske olmasaydı tabii ama bir de bunlar varken transfer yapılıp negatif sonuc alınsaydı daha cok moralin bozulacaktı. Herseyi tedavi ederek transfer yapmak cok daha akıllıca. Transfer gününü saymazsak bugun 4. günüm. İlk günden beri adet olucakmıs gibi his var (normalde haftaya salı adet olmam gerekiyor, genelde 1 hafta önceden baslar benim agrılarım) bir de sag kasıgımda dolgunluk gibi bir his ama onun dısında hiiiiiç bir belirtim yok :) 1,2 gün daha geçsin belki idrar testi yaparım bilmiyorum :D cok heyecanlı, huzursuz acabalarla geçen bir sürec sürekli pozitif düşünmeye calısıyorum aklımı filmlerle oyaladım butun hafta :) pazartesi de iş başı artık

Canımm bu yolda birseylerin tespit edilmesine cok sevindim..keske olmasaydı tabii ama bir de bunlar varken transfer yapılıp negatif sonuc alınsaydı daha cok moralin bozulacaktı. Herseyi tedavi ederek transfer yapmak cok daha akıllıca. Transfer gününü saymazsak bugun 4. günüm. İlk günden beri adet olucakmıs gibi his var (normalde haftaya salı adet olmam gerekiyor, genelde 1 hafta önceden baslar benim agrılarım) bir de sag kasıgımda dolgunluk gibi bir his ama onun dısında hiiiiiç bir belirtim yok :) 1,2 gün daha geçsin belki idrar testi yaparım bilmiyorum :KK70: cok heyecanlı, huzursuz acabalarla geçen bir sürec sürekli pozitif düşünmeye calısıyorum aklımı filmlerle oyaladım butun hafta :) pazartesi de iş başı artık
evet canım amaliyatta olsam içim rahat bu sebepten gerçekten yeterki bunca emek boşuna gitmesin
zorda olsa bu bekleyiş çok az kaldı pozitif sonuca inşaallah biraz daha sabır:anneadayı:
ağrı ve adet belirtisi hayra işaret diye biliyorum inşaallah yine sen netten uzak dur bence bol bol dinlen moralini yüksek tut
ve parfüm falan kullanma bu ara koku ve şampuan bile,
embriyoları olumsuz etkiliyor diye biliyorum
acıbademin başarı oranları çok yüksek inşaallah pozitif olacak hayırlısıyla içimde böyle bir his var Allahın izniyle:KK36:

Herkese selamlar arkadaşlar:KK54:
Rahim filmi sonucumu bülent hocaya gösterdik hirosalpinks yokmuş vee amaliyat olmama gerek olmadığını söyledi
polip 7mm ve küçük önemsiz dedi
ve iki adet sonra transfer yapalım dedi
4 embriyom var ve bunları 5. Güne bekletip 2 tanesini transfer edelim dedi
ve genetik test olması şart değil dedi
çünkü 4 embriyo yetersizmiş genetik test için ve tabiki bunlardan hepsi kalmıyor 5. Güne
ama ben genetik test istiyordum hem daha sağlıklı olur hemde tutunma şansı iyi olur diye
kafama takıldı korkuyorum ya negatif olursa diye
aranızda genetik test yapılmadan 5. Gün embriyolarıyla pozitif alan var mı acaba lütfen cvp yazıno_O

Canımm bu yolda birseylerin tespit edilmesine cok sevindim..keske olmasaydı tabii ama bir de bunlar varken transfer yapılıp negatif sonuc alınsaydı daha cok moralin bozulacaktı. Herseyi tedavi ederek transfer yapmak cok daha akıllıca. Transfer gününü saymazsak bugun 4. günüm. İlk günden beri adet olucakmıs gibi his var (normalde haftaya salı adet olmam gerekiyor, genelde 1 hafta önceden baslar benim agrılarım) bir de sag kasıgımda dolgunluk gibi bir his ama onun dısında hiiiiiç bir belirtim yok :) 1,2 gün daha geçsin belki idrar testi yaparım bilmiyorum :KK70: cok heyecanlı, huzursuz acabalarla geçen bir sürec sürekli pozitif düşünmeye calısıyorum aklımı filmlerle oyaladım butun hafta :) pazartesi de iş başı artık
Selam canım nasılsın nasıl gidiyor?
Belirtin var mı?
güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah:KK36:

Selam canım nasılsın nasıl gidiyor?
Belirtin var mı?
güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah:KK36:

Canım selam... İşe başladım dün. Bugun normalde adet günüm ve adet sancılarım var. Onun dışında belirtim yok. Bir de eşeklik edip idrar testi yaptım sabah negatif cıktı maalesef. Ondan biraz da keyfim kaçık :(

Canım selam... İşe başladım dün. Bugun normalde adet günüm ve adet sancılarım var. Onun dışında belirtim yok. Bir de eşeklik edip idrar testi yaptım sabah negatif cıktı maalesef. Ondan biraz da keyfim kaçık :KK43:
idrar testi için erken değilmi daha canım kaçıncı gün bugün hemen çıkmayabilir
böyle erken yapıp çıkmayan var diye biliyorum ben
Umutsuzluğa kapılma lütfen
Biraz daha sabır inşaallah pozitif olur canım:KK36:
benimde embriyolar az diye genetik test yapılmayacak tedirginim bu yüzden sadece 5. Güne bekletilip yapılacak:KK57:

benimde embriyolar az diye genetik test yapılmayacak tedirginim bu yüzden sadece 5. Güne bekletilip yapılacak:KK57:

Kaderde kısmette varsa oluyor canım. Yoksa genetiğe gitmiş gitmemiş Boşa bence. Bizim bir arkadaşlarımız var Almayada devlet hastanesinde yaptırdılar. Orada yaşıyorlar. Kıza 2. Gün embriyosu 1 tane transfer Yaptılar hamile Oyüzden cok düşünmemek lazım sanırım Allah'ın takdirine kalmış gerisi

Bence sıkma hiç canını daha test için erken diye biliyorum birde kan testi önemli tabiki, normalde test günü hoca hangi tarih vermişti?

Herkese selamlar arkadaşlar:KK54:
Rahim filmi sonucumu bülent hocaya gösterdik hirosalpinks yokmuş vee amaliyat olmama gerek olmadığını söyledi
polip 7mm ve küçük önemsiz dedi
ve iki adet sonra transfer yapalım dedi
4 embriyom var ve bunları 5. Güne bekletip 2 tanesini transfer edelim dedi
ve genetik test olması şart değil dedi
çünkü 4 embriyo yetersizmiş genetik test için ve tabiki bunlardan hepsi kalmıyor 5. Güne
ama ben genetik test istiyordum hem daha sağlıklı olur hemde tutunma şansı iyi olur diye
kafama takıldı korkuyorum ya negatif olursa diye
aranızda genetik test yapılmadan 5. Gün embriyolarıyla pozitif alan var mı acaba lütfen cvp yazıno_O
4 embriyom var derken yumurtadan mı bahsediyorsun, yoksa 5. güne gitmiş blast 4 embriyo dan mı... Normalde hoca bir çok kişiye genetik öneriyor, demekki sizde uygun görmemiş canım, transfer baya uzunmuş 2 adet sonrası, hep böylemi yapıyor transferi acaba..

Y
4 embriyom var derken yumurtadan mı bahsediyorsun, yoksa 5. güne gitmiş blast 4 embriyo dan mı... Normalde hoca bir çok kişiye genetik öneriyor, demekki sizde uygun görmemiş canım, transfer baya uzunmuş 2 adet sonrası, hep böylemi yapıyor transferi acaba..
yok canım maalesef daha 5. Güne gitmemiş embriyolardan bahsediyorum
5. Güne kadar elenir muhtemelen 2 kalırsa onlarıda genetiğe göndermek için yetersiz bu yüzden ama ben isterdim genetik test 5. Güne kalan 4-5 kalsaydı gönderirdim teste
banada uzun geldi herkese aynı mı bilmiyorym sanırım herkesin durumuna göreo_O

Y

yok canım maalesef daha 5. Güne gitmemiş embriyolardan bahsediyorum
5. Güne kadar elenir muhtemelen 2 kalırsa onlarıda genetiğe göndermek için yetersiz bu yüzden ama ben isterdim genetik test 5. Güne kalan 4-5 kalsaydı gönderirdim teste
banada uzun geldi herkese aynı mı bilmiyorym sanırım herkesin durumuna göreo_O
anladım canım gerçi 2 tane kalsa yeter normal transfer için...ama söylediğin gibi cgh için çok embriyo gerekli, benimde fazla yumurtam olmuyor sıkıntı burda, o zaman çok opu olmak gerekiyor...
Sana gerek görmediyse kafana takma, var bir bildiği demekki, hadi hayırlısı bakalım.

E
anladım canım gerçi 2 tane kalsa yeter normal transfer için...ama söylediğin gibi cgh için çok embriyo gerekli, benimde fazla yumurtam olmuyor sıkıntı burda, o zaman çok opu olmak gerekiyor...
Sana gerek görmediyse kafana takma, var bir bildiği demekki, hadi hayırlısı bakalım.
Canım benimde yumurta rezervim az Bende 2 defa yumurta toplandı 3. Yü maddi manevi istemedik
çok yıprandım çünkü
Hayırlısı olsun arkadaşında dediği gibi nasipse olur..

Merhabalar ilk defa tüp bebek deniycem ama karar veremedim maslak acibadem mi yoksa şisli memorial mi?Lütfen yardimci olun bana

Ben maslak acıbademde tedavi gördügüm icin acıbadem diyecegim tabikii.sisli memorialı hiç bilmiyorum. Ama genel olarak duydugum ve bildigim kadarıyla labaratuar ve bülent hoca dolayısıyla acıbadem cok daha iyi...Simdiden tedavin hayırlı olsun cnm

Ben maslak acıbademde tedavi gördügüm icin acıbadem diyecegim tabikii.sisli memorialı hiç bilmiyorum. Ama genel olarak duydugum ve bildigim kadarıyla labaratuar ve bülent hoca dolayısıyla acıbadem cok daha iyi...Simdiden tedavin hayırlı olsun cnm

Soruma cvp verdiğiniz icin cok tesekkür ederim...25 yaşındayim hersey yolunda giderse kac embriyo yerlestiriyorlar?

Soruma cvp verdiğiniz icin cok tesekkür ederim...25 yaşındayim hersey yolunda giderse kac embriyo yerlestiriyorlar?

Yasa geregi 35 yas altı 1 tane normalde ama özel hastanede isteğine göre 2 tane koyuyorlar. Bence bir randevu alarak muayene olabilirsin önce. Hem bülent hocayla tanısırsın...benim ilk izlenim cok pozitif olmustu. Tüp bebek deneme sebebiniz nedir?

Pko hastasiyim eşimde de morfoloji bozuk hangi hastane daha basarili?Ankarada yaşiyorum

Yazmıssın görmedim mesajı pardon :) benim esimde morfoloji sorunu vardı. Gerek icsi gerek imsi gerekse de mikro çip yönetimi var acıbadem de..biz son denememizde mikro cipi denemiştik mesela. Bu nedenle acıbademi tavsiye edebilirim.

Ilk günden acibadem aklima yatiyo maddi yönden kararsiz kaldim..akrabam almanyadan gelip bülent beyde yapti ikizlere hamileydi biri düstu suan 4.5aylik hamile

Back
X