Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Cnm benm evet mustaa hocada hıstereskopı olmustum ekımde ama tup ıcın lab olaraj acıbademı sectım kı bugun bebeklerımın ıkız oldugunu ogrendım yaaa deneyım ve lab olarak bulnt hocanın ekıbınden memnun kaldım ben tavsıeye ederım ınss sızde hayırlı sonuc alırsınz mıkro cip ıyguladı ama pgt yaptrmadık onun oaraıyla kalanları koydururz dıe dusnduk acıkcası

tafa
Edacimm cok sevindim canimm Rabbim saglikli hamilelik gecirip kucagina almayi nasip etsin dua et bizede....

Cnm benm evet mustaa hocada hıstereskopı olmustum ekımde ama tup ıcın lab olaraj acıbademı sectım kı bugun bebeklerımın ıkız oldugunu ogrendım yaaa deneyım ve lab olarak bulnt hocanın ekıbınden memnun kaldım ben tavsıeye ederım ınss sızde hayırlı sonuc alırsınz mıkro cip ıyguladı ama pgt yaptrmadık onun oaraıyla kalanları koydururz dıe dusnduk acıkcası

tafa
Canım çok çok çok sevindim inan Allah kucağına da almayı nasip etsin bizlere de dua et neolur Rabbim bizlere de nasip etsin annelik duygusunu

Canım çok çok çok sevindim inan Allah kucağına da almayı nasip etsin bizlere de dua et neolur Rabbim bizlere de nasip etsin annelik duygusunu
Etmez olur muyum edıorum cnn hep ama bulent hocanın ekıbınd guvenn kızlarr cubjı lab cok onemlı kıoda orda mevcut ınss sızınde olacak sormak ıstedıhınz varsa sorun bende cok zor zamanlar gecırdım olmaz mı dıe aglyarak gırdım bu yola

Etmez olur muyum edıorum cnn hep ama bulent hocanın ekıbınd guvenn kızlarr cubjı lab cok onemlı kıoda orda mevcut ınss sızınde olacak sormak ıstedıhınz varsa sorun bende cok zor zamanlar gecırdım olmaz mı dıe aglyarak gırdım bu yola
Canım muayene parasını hastaneye verecegin paradan dusuyorlarmi ve kaç ile kaç arası calisiyorlar ve çalışanlara yardımcı oluyorlarmi ve saatlerce sıra bekledinmi çok bekleyince insan sitres oluyor işte

maşallah canım inşallah katlanarak artmaya devam eder. çok sevindim senin adına
Canım merhaba sormak istediğim rahime çizik bu ücretli mi bildiğimiz histereskopi mi yoksa hangi tahlilleri goturdun ve neler istedi mesela benim hsg 2012 de çekildi tekrarmi ister şimdiden teşekkürler Umarim senin tedavide çok güzel sonuçlanır Allah gönlüne gore versin insallah. Sen beni hatirliyormusun bilmem ama ben seni aralıkta tupbebek yapacaklar topiginden hatırlıyorum yani o günden bu güne 3 negatif

Kizlar oncelikle meraba herkese hamile kalanlar insallah saglikla bebeklerini kucagina alir benim gibi test gununu bekleyenlerde guzel haberler alir.
Benim sorum transferden sonra belirtileriniz neydi benim 7.gunum ve hic belirtim yok gogushassasiyeti disinda bilgilendirirseniz sevinirim...

Kizlar oncelikle meraba herkese hamile kalanlar insallah saglikla bebeklerini kucagina alir benim gibi test gununu bekleyenlerde guzel haberler alir.
Benim sorum transferden sonra belirtileriniz neydi benim 7.gunum ve hic belirtim yok gogushassasiyeti disinda bilgilendirirseniz sevinirim...
Benim daha transferim gerceklesmedi ama kisiden.kisiye degisir canim hic belirti olmadan hamile olanlari biliyorum.icini ferah tut,Rabbim hayirli haber almani nasip etsin insAllah

Canim.benim.de bir dondurulmus embryom var mayista tekrar embryo olusturmak icin start vericez insallah bulent hoca mi yapti canim tup bebegi neler yasadin bu zamana kadar. Rabbim insallah tez zamanda yuzunu guldursun
Amin insallah cok zor bi surec degil en endiselendiren asamasi tuttu mu tutmadi mi ben eskisehir acibademde yaptirdm insallah tutar yuzumuz guler

Canim.benim.de bir dondurulmus embryom var mayista tekrar embryo olusturmak icin start vericez insallah bulent hoca mi yapti canim tup bebegi neler yasadin bu zamana kadar. Rabbim insallah tez zamanda yuzunu guldursun
Benimde donduruldu canim mayis gibi insAllah benimde transferim.olacak

Amin insallah cok zor bi surec degil en endiselendiren asamasi tuttu mu tutmadi mi ben eskisehir acibademde yaptirdm insallah tutar yuzumuz guler
Test yaptin mi hic canim bir arkadas 5. Gun embryosuydu 5. Gunde ogrenmisti istersen yap sende..bizi de habersiz birakma canim allahin izniyle bebisin seninle insallah..

Test yaptin mi hic canim bir arkadas 5. Gun embryosuydu 5. Gunde ogrenmisti istersen yap sende..bizi de habersiz birakma canim allahin izniyle bebisin seninle insallah..
Cumartesi test gunum o gune kadarda yapmamaya kararliyim simdi cikmaz falan uzulurum en iyisi test gununu beklemek insallah tutunur hayirlisiyla Yarabbim, haber veririm insallah :KK54:

Evet canim ilk denemem.yumurta toplandi p4 degerim yuksek.ciktigi icn transfer yapilmadi 3 tane yumosum var beni bekleyen:) havu sistemi nasil oluyor
Embryo sayim az olunca canim bir tur daha gitmeye karar verdik ayni islemler tekrarlanacak cift transfer etmek icin suanda cunku sadece 1 embryom var 3. Gun embryosu 2. Kalite

Back
X