- Konu Sahibi birgunbitecek
- #2.161
Amin.Allah razı olsun Canım.Sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun,Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin.Allah yardmcn.olsun canmmm...Rabbim.safi ismiyle sifa versn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin.Allah razı olsun Canım.Sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun,Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin.Allah yardmcn.olsun canmmm...Rabbim.safi ismiyle sifa versn
Amin Allah razi.olsun.darisi size insAllahAmin.Allah razı olsun Canım.Sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun,Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin.
Merhaba.Bende benzer durumdayım.cumartesi spiral çıkarılacak rahim filmi çekilecek.yapisiklik olup olmadığı kontrol edilecek...senin küçük yapışıklık için histereskopi nasıl olacak.ve sonraki surec nasıl işleyecek.Merhabalar bende Bülent beyin hastasıyım,aralık ayından beri tedavi görüyorum.En son nisan ayında yapışıklıktan dolayı histereskopi oldum,spiral takıldı iki ay sonra çektirdiğimiz rahim filminde rahimde küçük bir yapışıklığın olduğunu gördü tekrar histereskopi önerdi adetimi bekliyorum histereskopi olmak için.Bu arada ben havuz tedavisi gördüm
Hiçbir bilgim yok Canım zaten ikinci kez histereskopi deyince şok oldum hiç beklemiyordum,ben kendimi transfere hazırlamıştım başka hiçbirşeyi soramadık tekrar spiral takılıcak mı falan...ee tabiki işin maddi manevi boyutunu düşünüyosun hiç yoktan bürsürü masraf yine histereskopi yine rahim filmi aldığın narkozlarda cabasıMerhaba.Bende benzer durumdayım.cumartesi spiral çıkarılacak rahim filmi çekilecek.yapisiklik olup olmadığı kontrol edilecek...senin küçük yapışıklık için histereskopi nasıl olacak.ve sonraki surec nasıl işleyecek.
Allah yardimcimiz olsun ins hersey kolayca olur.Hiçbir bilgim yok Canım zaten ikinci kez histereskopi deyince şok oldum hiç beklemiyordum,ben kendimi transfere hazırlamıştım başka hiçbirşeyi soramadık tekrar spiral takılıcak mı falan...ee tabiki işin maddi manevi boyutunu düşünüyosun hiç yoktan bürsürü masraf yine histereskopi yine rahim filmi aldığın narkozlarda cabası
Amin inşallah.Sizinde tedaviniz hayırlı olsun,cumartesi inşallah güzel haberler alırsınız benimki gibi olmaz,buradan paylaşırsanız sevinirimAllah yardimcimiz olsun ins hersey kolayca olur.
Amin,hayırlısıyla inşallahAmin Allah razi.olsun.darisi size insAllah
Ins guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.ins oyle bi zaman gelirki hamilelik donemlerimizden de bahsederiz beraberce.Amin inşallah.Sizinde tedaviniz hayırlı olsun,cumartesi inşallah güzel haberler alırsınız benimki gibi olmaz,buradan paylaşırsanız sevinirim
Amin İnşaAllah CanımCok sey yazilabilir uzunca bir surec.
Ins guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.ins oyle bi zaman gelirki hamilelik donemlerimizden de bahsederiz beraberce.
Sizin normal tedavi mi yoksa havuz mu,benim havuz o yüzden çok uzadıAmin İnşaAllah Canım
Merhaba canım benimde bu merkezdeki ilk denemem daha önce üç defa başka merkezlerde yaptırdım hepsi olumsuz oldu,diğer merkezlere göre disiplinli çalıştıklarını söyleyebilirim Bülent hoca herkesle birebir ilgilenmiyor,ilgilenmeside imkansız zaten ama bütün hastaların bilgileri hocaya danışılıyor onun dışında evet pahalı bir merkez ben bu tedaviyi son olarak düşündüğüm için burada yaptırmaya karar verdik.Bülent hocaya güveniyorum elinden geleni yapıyor gerisini Rabbim nasip edecek.Merhaba kızlar.bende acıbadem Bülent tıraşta tedavi olmak istiyorum.ilk denemem malesef olumsuz.merkez hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim.bide bizim sorunumuz hareket ve morfoloji düşük.mikroçip yöntemini duydum.bu yöntemi uygulayıp olumlu sonuç alan arkadaşlarım yardımcı olursanız sevinirim
Canım merhaba hosgeldin aramıza. Benim bu merkezde ilk tedavim olacak. ilk izlenim olarak olumlu geçti görüşmeler . mikro çip yönetimi hareket ve morfoloji sorunu olanlar için çok iyi bi yöntem bizde de morfoloji sorunu var o yüzden acıbademi tercih etmek istedik. Allah nasip ederse temmuz 10 12 gibi adetimle tedaviye başlayacağız. Rabbim çıktığımız bu yolda Inşallah dualarımızı kabul eder. Bu son tedavim olabilir çünkü 3. Tedavim olacak ve maddi olarak başka imkanımız yok Insaalah tutar tüp bebeklerimiz Rabbim emellerimizi boşa çıkarmazMerhaba kızlar.bende acıbadem Bülent tıraşta tedavi olmak istiyorum.ilk denemem malesef olumsuz.merkez hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim.bide bizim sorunumuz hareket ve morfoloji düşük.mikroçip yöntemini duydum.bu yöntemi uygulayıp olumlu sonuç alan arkadaşlarım yardımcı olursanız sevinirim
Benimde sizinkine cok benziyor.normalde 4. Tup denemem bulent hocada ilk.banada havuz uygulandi.toplamda 5 embriyomuz var.7 haftalik bebegimin kalp atislari olmadigi icin aldirmak zorunda kalinca orta derecede yapisiklik olmus.histereskopi oldum sizin gibi.cumartesi spiral cikarilacak ve kontrol edilecek.rahim filmi cekilecek..histereskopiyi bende nisan ayinda oldum.ameliyata kimin girdigini gormedim.sonrasinda ayse hanim gelip ameliyat hakkinda bilgi verdi.Sizin normal tedavi mi yoksa havuz mu,benim havuz o yüzden çok uzadı
Histereskopi ücreti ne kadar acaba?Benimde sizinkine cok benziyor.normalde 4. Tup denemem bulent hocada ilk.banada havuz uygulandi.toplamda 5 embriyomuz var.7 haftalik bebegimin kalp atislari olmadigi icin aldirmak zorunda kalinca orta derecede yapisiklik olmus.histereskopi oldum sizin gibi.cumartesi spiral cikarilacak ve kontrol edilecek.rahim filmi cekilecek..histereskopiyi bende nisan ayinda oldum.ameliyata kimin girdigini gormedim.sonrasinda ayse hanim gelip ameliyat hakkinda bilgi verdi.
Ben yeni olumsuz sonuç oldum.uzun bir süre maddi anlam da tedaviye başlayandayız.şimdiden araştırıyorum.inşallah tedavin olumlu olur Can'ım zor bir durum gerçektenCanım merhaba hosgeldin aramıza. Benim bu merkezde ilk tedavim olacak. ilk izlenim olarak olumlu geçti görüşmeler . mikro çip yönetimi hareket ve morfoloji sorunu olanlar için çok iyi bi yöntem bizde de morfoloji sorunu var o yüzden acıbademi tercih etmek istedik. Allah nasip ederse temmuz 10 12 gibi adetimle tedaviye başlayacağız. Rabbim çıktığımız bu yolda Inşallah dualarımızı kabul eder. Bu son tedavim olabilir çünkü 3. Tedavim olacak ve maddi olarak başka imkanımız yok Insaalah tutar tüp bebeklerimiz Rabbim emellerimizi boşa çıkarmaz
2750 sorun yoksa.yapisiklik varsa 3750.
olumsuz sonuç aldım.uzun bir süre tedaviye başlayamam demek istedim yanlışları düzeltiyimBen yeni olumsuz sonuç oldum.uzun bir süre maddi anlam da tedaviye başlayandayız.şimdiden araştırıyorum.inşallah tedavin olumlu olur Can'ım zor bir durum gerçekten
Hamileliğinizin sonlanmasına çok üzüldüm,tedaviylemi olmuştu.Bizimde 9 embriyomuz var ama sayıdan ziyade genetik sonuçları önemli.Kendiliğinden 3 düştüğüm var sanırım benimde yapışıklıklarım bu yüzden oldu çünkü hiçbirinde kürtaj olmamıştım.Histereskopiden sonra adetlerimde bayağı bir artış oldu nerdeyse adet olmayı unutmuştum.Çok zor süreçler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizin karşılığını nasip etsinBenimde sizinkine cok benziyor.normalde 4. Tup denemem bulent hocada ilk.banada havuz uygulandi.toplamda 5 embriyomuz var.7 haftalik bebegimin kalp atislari olmadigi icin aldirmak zorunda kalinca orta derecede yapisiklik olmus.histereskopi oldum sizin gibi.cumartesi spiral cikarilacak ve kontrol edilecek.rahim filmi cekilecek..histereskopiyi bende nisan ayinda oldum.ameliyata kimin girdigini gormedim.sonrasinda ayse hanim gelip ameliyat hakkinda bilgi verdi.