- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
- Konu Sahibi birgunbitecek
- #2.201
Bendede pıhtılaşma problemi var...
Hayırlı haberler verirsin inşallah. pıhtılaşma için ilaç kullanıyorsun değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede pıhtılaşma problemi var...
Coraspirin şimdilik transferden sonrada tahminimce ignelere başlarız.. ben ilk gebeligim de doğal yolla hamile kaldım ve 6.5 aylık doğum yaptim pıhtılaşma yüzünden bebeğim 68 gün kuvozde yaşadı ve melek oldu..2 yıldı istiyorum olmadı sonra esimdede morfoloji sorunu çıkınca tupe hemen kararverik inşallah herkes için bizim için hayırlısı ne ise o olsun...Hayırlı haberler verirsin inşallah. pıhtılaşma için ilaç kullanıyorsun değil mi?
Coraspirin şimdilik transferden sonrada tahminimce ignelere başlarız.. ben ilk gebeligim de doğal yolla hamile kaldım ve 6.5 aylık doğum yaptim pıhtılaşma yüzünden bebeğim 68 gün kuvozde yaşadı ve melek oldu..2 yıldı istiyorum olmadı sonra esimdede morfoloji sorunu çıkınca tupe hemen kararverik inşallah herkes için bizim için hayırlısı ne ise o olsun...
Canım merhaba. Kaç yumurtan toplandı inşallah kaliteli kaliteli embiryolarin olur... Yumurta toplama işlemine Bülent hoca girdi dimi? canım ilaçlar neden o kadar tuttu kaç kutu gonal f kullandın ve ne kadardı gonal f in kutusu? Bende 15 gün sonra falan adet olunca tedaviye başlayacağım sabırsızlıkla bekliyorum günlerin geçmesiniGünaydın cnm bnde gidiyorum Bülent beye dün opu oldu bakalım ne zaman transfer olacak bekliyorum sabırsızlıkla bm esimdede morfoloji sorunu var biz hastaneye 6250 paket fiyat artı 1200 mikrochip fiyat odedik ilaçlarda yaklaşık 2 bini bulacak..
Canım merhaba. Kaç yumurtan toplandı inşallah kaliteli kaliteli embiryolarin olur... Yumurta toplama işlemine Bülent hoca girdi dimi? canım ilaçlar neden o kadar tuttu kaç kutu gonal f kullandın ve ne kadardı gonal f in kutusu? Bende 15 gün sonra falan adet olunca tedaviye başlayacağım sabırsızlıkla bekliyorum günlerin geçmesini
Canım ben 6 7 ay önce görüşme yapmıştım bulent hocayla. rahim filmi be eşimden semen analizi istedi baktı işte durumuza bizim bi tek morfoloji sorunu var canım bazen % 1 bazen % 7 oluyor değişiyor yani. Bize mikro chip önerdi. Işte paket fiyat 6250+ 1200 mikro chip yöntemi için Para ödeyeceZ hastaneye bi de işte ilaçlar ne kadar tutarsa canım. Bende sorun yok canım bazen morfoloji düşüyor 6 yıldır olmuyor normal yolla 2 aşılama iki negatif tüp denemem var... sende durumlar nasıl canım başladın mı tedaviyeJonguil Bülent hocayla görüştün mü görüşen mi? Senin işlemlerin ne olacak ve ne kadar olcak acaba? Sizin sıkıntı nedir acaba?
Canım ben 6 7 ay önce görüşme yapmıştım bulent hocayla. rahim filmi be eşimden semen analizi istedi baktı işte durumuza bizim bi tek morfoloji sorunu var canım bazen % 1 bazen % 7 oluyor değişiyor yani. Bize mikro chip önerdi. Işte paket fiyat 6250+ 1200 mikro chip yöntemi için Para ödeyeceZ hastaneye bi de işte ilaçlar ne kadar tutarsa canım. Bende sorun yok canım bazen morfoloji düşüyor 6 yıldır olmuyor normal yolla 2 aşılama iki negatif tüp denemem var... sende durumlar nasıl canım başladın mı tedaviye
Dondurulmusdu ama tutmadi canmCanım inşaallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana. Taze transfer mi canım ?
Dondurulmusdu ama tutmadi canm
Negatif ilk denememdi olmadi baya hayal kirikligina ugrasim cnku bizle
Cok olumlu konusdular olmamasi icin hicbi sebeb yok cok kaliteli 5 gun embriyosu falan dediler ama
Faso fiso yani
Hayirlisi boyleymis demek diorumÇok üzüldüm canım ama her şeyin hayırlısı. Tüp bebekte tutma yüzdesi belli tutmama ihtimali hep var. Tabi üzüntünü anlayabiliyorum insan ne kadar tutmaya çalışsa da kendini olacağını inandırıyor ki inşallah olacak. Ben daha tüp bebek denemedim ama iki aşılamam için de aynı duyguyu yaşadım ki aşılamanın tutma oranı daha düşük malum. Umut hep var umut olmadan hiç bişi olmaz biz inanıcaz ki olcak Rabbimin izniyle. Yüce Rabbim nasip ettiyse olacak elbet inşallah hayırlısı ile sağlıkla. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz sadece takdir Yüce Rabbimin inşallah verecek kucağımıza sağlıklı sıhhatli bi melek öyle düşün.
Canım kısmet işte doktorlar bi tek embiryo tutunmasina müdahale edemiyorlar. 5. Gün embiryosu en iyi embiryo oluyor. Rabbim tez zamanda gönlündekini versin inşaallah canım seni çok iyi anlıyorum benim de iki negatif tüp bebek denemem varDondurulmusdu ama tutmadi canm
Negatif ilk denememdi olmadi baya hayal kirikligina ugrasim cnku bizle
Cok olumlu konusdular olmamasi icin hicbi sebeb yok cok kaliteli 5 gun embriyosu falan dediler ama
Faso fiso yani
Canım embiryo başına 400$ ,biyopsi ücretli 1305 tl,Arkadaşlar acıbademde pgt ücretini bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Can'ım biyopsi pgt mi oluyor genetik araştırma mı yani. çok bilmiyorum yardımcı olur musunuzCanım embiryo başına 400$ ,biyopsi ücretli 1305 tl,
Canım cgh bu pgt nin bi üst versiyonu pgt gibi aynı oluyor biyopsi cgh ikisi Birlikte yapılıyor. Yani embiryolar genetiğe gönderiliyor orda en iyi embiryolar seçiliyor bi kaç tanesi transfer edilecek durumda olanlar transfer ediliyor ya da duruma göre donduruluyor bir iki adet sonra transfer ediliyor. Ama bu cgh yöntemi çok iyi keşke maddi imkanımız olsa bu yöntemide denesek maalesef çok pahalı bi yöntemCan'ım biyopsi pgt mi oluyor genetik araştırma mı yani. çok bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Canım kısmet işte doktorlar bi tek embiryo tutunmasina müdahale edemiyorlar. 5. Gün embiryosu en iyi embiryo oluyor. Rabbim tez zamanda gönlündekini versin inşaallah canım seni çok iyi anlıyorum benim de iki negatif tüp bebek denemem var[/QUOTE
Onlarida aynu hastanemi farklimi canimCanım kısmet işte doktorlar bi tek embiryo tutunmasina müdahale edemiyorlar. 5. Gün embiryosu en iyi embiryo oluyor. Rabbim tez zamanda gönlündekini versin inşaallah canım seni çok iyi anlıyorum benim de iki negatif tüp bebek denemem var