- 19 Eylül 2022
- 9
- 16
- 1
- 40
- Konu Sahibi magdure1985
-
Merhaba siz tedavi opu transfer vs oldunuz da olumsuz mu oldu sonucunuz yoksa ilk görüşmede fiyat mi aldınızAcıbadem Maslak Tüp bebek (Bülent Traş) tavsiye etmiyorum. PRP 13.000 toplama 25.000 ilaçlar fazla fazla tazılıyor elinizde kalanı hibe edin diyolar bize sonra eczaneyle anlaşıyorlar ilaçlar 25.000, genetik 5250, Biyopsi 3500, artı teansfer parası vs 100.000 tl niz varsa tedaviye gidin genelde de olumsuz oluyor kalitesi düşüktü flan diye geçiştirme cevaplar veriliyor. Bilgiliyseniz oradaki doktorları/hemşire siz uyarıp asiste ediyorsunuz ilgi yok zaten akılda kimseyi tutmuyorlar kişiyeözel bişi yok standart herşey.
Biyopsi neden yapılıyorAcıbadem Maslak Tüp bebek (Bülent Traş) tavsiye etmiyorum. PRP 13.000 toplama 25.000 ilaçlar fazla fazla tazılıyor elinizde kalanı hibe edin diyolar bize sonra eczaneyle anlaşıyorlar ilaçlar 25.000, genetik 5250, Biyopsi 3500, artı teansfer parası vs 100.000 tl niz varsa tedaviye gidin genelde de olumsuz oluyor kalitesi düşüktü flan diye geçiştirme cevaplar veriliyor. Bilgiliyseniz oradaki doktorları/hemşire siz uyarıp asiste ediyorsunuz ilgi yok zaten akılda kimseyi tutmuyorlar kişiyeözel bişi yok standart herşey.
Evet olduk yeni bilgiler olumsuz sonuç sizi hasta değil müşteri olarak gören bi yerMerhaba siz tedavi opu transfer vs oldunuz da olumsuz mu oldu sonucunuz yoksa ilk görüşmede fiyat mi aldınız
ebriyoyu genetiğe göndermek için ebriyodan alınan biyopsi parası, hastanede yürüdün 3.000 sağ kapıyı kullandın 5000 gibi bildirilmeyen anlamsız ücretlerBiyopsi neden yapılıyor
Normalde genetik tarama pgt ve NGS oluyor ..embrio başı veya toplu ücret oluyor ..yani genetik tarama embrio başı 350, dolar ve toplam embrio 5000u ücret gibi ..ilk defa biopsj parası ayrı alındığını gördüm .her yer para tuzağıebriyoyu genetiğe göndermek için ebriyodan alınan biyopsi parası, hastanede yürüdün 3.000 sağ kapıyı kullandın 5000 gibi bildirilmeyen anlamsız ücretler
Geçmiş olsun inşallah kendiliğinden olur size pgt mi pgs mı yapıldıEvet olduk yeni bilgiler olumsuz sonuç sizi hasta değil müşteri olarak gören bi yer
Bilgi vermiyorlar kimse tlf açmıyor genetik tarama ne olduğu bilgisi yokGeçmiş olsun inşallah kendiliğinden olur size pgt mi pgs mı yapıldı
Size tarama sonucu gelmedi mi gelmesi lazım risklerin oranların yazılı olduğuBilgi vermiyorlar kimse tlf açmıyor genetik tarama ne olduğu bilgisi yok
Dedimya ticari bir yer hastalara müşteri olarak bakıyor satış işlemi bitince herkes susuyorSize tarama sonucu gelmedi mi gelmesi lazım risklerin oranların yazılı olduğu
Mümkün değil siz genetik sonuçları görmeden onay vermeden transfer yapılamaz öyle bir prosedür dünyanın herhangi bir yerinde yokDedimya ticari bir yer hastalara müşteri olarak bakıyor satış işlemi bitince herkes susuyor
Doğru yok ama dediğimiz gibi burası ticari bir işletme malesefMümkün değil siz genetik sonuçları görmeden onay vermeden transfer yapılamaz öyle bir prosedür dünyanın herhangi bir yerinde yok
Rabbim yardimcimiz olsun kime nasıl güveneceğiz bilemiyorumDoğru yok ama dediğimiz gibi burası ticari bir işletme malesef
Kusura bakmayın bana inandırıcı gelmedi size hayatınızda başarılar dilerimDoğru yok ama dediğimiz gibi burası ticari bir işletme malesef
Kusura bakmayın bana inandırıcı gelmedi size hayatınızda başarılar dilerim
Günaydın adminimTüp bebek merkezlerinin avukatı gibi oldum ama her negatif sonuç alan atıp tutuyor... Aşağıda yazdıklarım doğru değil mi sayın N Neptunnn
Tüp bebek tedavi süreci yaşa tanıya göre değişkenlik gösterir. Bu süreçler her merkezin ve her doktorun hastaya bakış açısı faklı olabilir.
Muayene sonrasında hastaya bir çok işlem önerilir ve fakat her önerilen işlem zorunlu olmayan ve tedavide başarı şansını artırmaya yöneliktir.
Hekim hangi uygulamayı önerirse önersin son karar her zaman hasta verir.
İlaçlar yumurta gelişime göre değişir hastaya toplu ilaç yazılmaz günlük kontrollerinde gerektiği dozlar iletilerek reçete yazılır ve hasta ilacını istediği yerden alabilir.
Tedavinin başında her hasta süreç ve maliyet hakkında bilgilendirilir yani baştan tüm bilgileri bilerek süreçe karar verilir.
Çok güzel yazmıssınız öyleki italik yazıdan da anlaşılacağı gibi hazır yazı formatı kesin ve net ifadeler bunlar bir hastanın yazacağı cümleler değil biz gerçekleri yaşananları dile getirdik hepsinin belgesi dekontu isteyene atabiliriz. Toplu ilaç yazıldı evet yurtdışından gelenler çok var buradaki fiyatlar ucuz bulamazsınız ilaçları deyip deyip eczaneyi arayıp topluca getirttiler yazılanlar hep belgeli sizdeki belgeleride varsa merak ettim tabi isteyen inanır yaptırmaz isteyen inanmaz yaptırır herkes özgür iradesiyle hareket eder.Tüp bebek merkezlerinin avukatı gibi oldum ama her negatif sonuç alan aynı şeyleri yazıyor... Aşağıda yazdıklarım doğru değil mi sayın N Neptunnn
Tüp bebek tedavi süreci yaşa tanıya göre değişkenlik gösterir. Bu süreçler her merkezin ve her doktorun hastaya bakış açısı faklı olabilir.
Muayene sonrasında hastaya bir çok işlem önerilir ve fakat her önerilen işlem zorunlu olmayan ve tedavide başarı şansını artırmaya yöneliktir.
Hekim hangi uygulamayı önerirse önersin son karar her zaman hasta verir.
İlaçlar yumurta gelişime göre değişir hastaya toplu ilaç yazılmaz günlük kontrollerinde gerektiği dozlar iletilerek reçete yazılır ve hasta ilacını istediği yerden alabilir.
Tedavinin başında her hasta süreç ve maliyet hakkında bilgilendirilir yani baştan tüm bilgileri bilerek süreçe karar verilir.
Bizim yazdıklarımızın hepsi belgeli dekontumuzda var reçetelerde isteyen inanır isteyen inanmaz. yalan yanlış dediklerinizin belgesi var peki sizin belgeniz var mı yazdıklarınızı ispat edecek eminim yoktur siz yetişkin değilsiniz heralde çünkü yalan söyleyen siz siniz.Günaydın adminimbana da avukat muamelesi yapılıyordur büyük ihtimalle 10 aydır sadece transfer olmak için bekliyorum sırf rahim hazır olsun diye bir çok ameliyat işlem oldu şimdiye kadar tüm embriyolari kullanıp olumsuz transfer de olabilirdim amaç para olsaydı.verilen aynı ilaçlar bile kişilerde farklı sonuçlar verebilir kişiye özel dendiğinde bir çok insan işte şu kadar para verdim benimle çok ilgilensin neden sıra bekleyeyim sonuç olumsuz olamaz olursa hastanenin suçu diye düşünüyor.en önemlisi de ilaç bence asla toplu ilaç yazılmıyor eczane ile anlaşma zaten yok. çoğu insanı da anlıyorum olumsuz sonuçlandiginda öfke patlaması yaşanıyor hormonlar zaten tavan yapmış moral bozukluğu var hepsi tamam ama yalan yanlış bilgilendirme yetişkin insanlar için hoş olmuyor.herkese bu süreçte bol sabır ve olumlu sonuçlar dilerim herkes sağlıkla evladına kavuşsun
Ben neden yalan söyleme gereği duyayım ki anlamadım hastane babamın mı? Önce hormonlardan diye düşündüm durumunuzu belli ki sıkıntılarıniz var allah şifa versinBizim yazdıklarımızın hepsi belgeli dekontumuzda var reçetelerde isteyen inanır isteyen inanmaz. yalan yanlış dediklerinizin belgesi var peki sizin belgeniz var mı yazdıklarınızı ispat edecek eminim yoktur siz yetişkin değilsiniz heralde çünkü yalan söyleyen siz siniz.
Hastane babanızın mı bilemem ama bi sempatizanlık var müşteri toplama çabanızı anlayabiliyorum. Hormonlar flan deyip kadınları aşağlayan düşünce yapısının bence şifaya ihtiyacı var beyin gramajınızıda tarttırın sanırım eksik bol gıda alın yerine gelsin Allah size şifa versinBen neden yalan söyleme gereği duyayım ki anlamadım hastane babamın mı? Önce hormonlardan diye düşündüm durumunuzu belli ki sıkıntılarıniz var allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?