Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar hala hastanede tedavi gören yok mu acaba?biz hala aynı hastaneyi düşünüyoruz,henüz gidememiş olsak ta![]()
merhaba ezine77 biz ilk tüp bebek denememizi acıbadem maslakta yaptırmıştık drumuz özkan öztürk tü o kadar şeker o kadar tatlı bi dr du ki ama benim yumurtalarım 6.günde çatladığı için aşılamaya döndük mecburen mayıs ayında 2.denememize başlıcağımız zaman da özkan bey yırtdışına gitti çok üzüldük eşimde ben de hatta veda etmeye gittiğimizde boynuna sarılıp ağladım ama o da beni cem demirele yönlendirdi şimdi onda tedavimiz sürüyo ondan da çok memnunum acıbadem maslak gerçekten süper bi has.ama dr da çok önemli onun yerine tansu küçük bakıyo sanırım ama bilmiyorum hiç kendisini inş hayırlısı olsun
ayyyyyy Allahım çok şükür yorum yapılmış diye beni sevindirdin arkadaşım..çok teşekkürler..o zaman bi de tansu küçükle tedavi olan var mı onu ariiim..Allah razı olsun senden..
ahh canım benim ne demek yeni üyeyim yoksa çoktan yazardım sana allah senden de razı olsun valla dediğim hastane çok güzel çalışanlar da öle dediğim gibi özkan bey de harika bi dr du doktorluktan önce harika bi insandı hala andıkça gözlerim dolar bana tansu beyin de çok iyi olduğunu sölemişti ama o zaman henüz başlamamıştı bizim 1 -2 günde tadeviye başlamamız lazımdı ama cem beyden çok memnunnum inşaallah en kıza zamanda hamile haberini alırım dualarım seninle ben de 1 hafta kadar sonra 3.tedaviye başlıcam nolur dua et canım by![]()
bende tansu beyde tedavi gördüm ama olmadı kısmet yine onda deneyeceğiz inşallah
inşallah sen hayırlıyla olumlu sonuç alırsın.ben 2kez tansu beyde denedim.3.ye başlayacağım.her seferinde her sorumda tansu beye ulaşabildim.bu konuda çok memnunum.muayenelerde kendisi ilgileniyor.psikolojikm olarak çok rahatlatıyor.bizde sperm azlığı var.ımsı metabolomiks hepsi yapılma ama kısmet değil galiba.3.için kendimi toparlayınca başlıcaz.inşallah olumlu haberini paylaşırız.hayırlısı olsun
imsi ve metabolomiks acıbadem bursaya da gelmiş..sanırım oraya gidicez artık..moralim de bugün o kadar bozuk ki ..adet olmanın verdiği depresif durumlardayım yine..sanki dünyanın sonu gelmiş kadar mutsuz ve de umutsuz hissediyorum kendimi..sanki nereye ve kime gidersem gideyim bu kaderden kurtulamıycakmış gibiyim..ya da hiç bi olumlu haber paylaşabileceğime inancım kalmamış gibi...bugün düşünüyorum da 3. de olumsuz sonuçlanırsa nasıl kaldırıcam,şimdiden hazırlamalıyım kendimi belki de...neyse bu kafayla mesaj yazmak iyi fikir değil galiba...sağol iyi dileklerin için..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım galiba sen ezinedesin..bende geliboludayım ve bursa acıbademe gidiyorum..
inan şahin bey cok tatlı cok cici bir dr. hastasıyla arkadaş gibi konuşuyo..
ben tavsiye ederim eminim sende cok memnun kalıcaksın..
gerçekten mi,seninle tanıştığıma çok sevindim..sen şimdi hangi aşamadasın?
imsi ve metabolomiks acıbadem bursaya da gelmiş..sanırım oraya gidicez artık..moralim de bugün o kadar bozuk ki ..adet olmanın verdiği depresif durumlardayım yine..sanki dünyanın sonu gelmiş kadar mutsuz ve de umutsuz hissediyorum kendimi..sanki nereye ve kime gidersem gideyim bu kaderden kurtulamıycakmış gibiyim..ya da hiç bi olumlu haber paylaşabileceğime inancım kalmamış gibi...bugün düşünüyorum da 3. de olumsuz sonuçlanırsa nasıl kaldırıcam,şimdiden hazırlamalıyım kendimi belki de...neyse bu kafayla mesaj yazmak iyi fikir değil galiba...sağol iyi dileklerin için..Allah hepimizin yardımcısı olsun...