• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

ezine77

Rabbime çok şükür..
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
2.073
29
358
arkadaşlar acıbadem maslakta tedavi görmüş,görecek ya da duyumu olan var mı?

Son düzenleme:
Allah Allah hiç bilen ya da tedavi gören yok mu yani?imsi tekniğinin de uygulandığı sayılı hastanelerden diye düşünüyodum ben de..

arkadaşlar hala hastanede tedavi gören yok mu acaba?biz hala aynı hastaneyi düşünüyoruz,henüz gidememiş olsak ta:(

arkadaşlar hala hastanede tedavi gören yok mu acaba?biz hala aynı hastaneyi düşünüyoruz,henüz gidememiş olsak ta:(

merhaba ezine77 biz ilk tüp bebek denememizi acıbadem maslakta yaptırmıştık drumuz özkan öztürk tü o kadar şeker o kadar tatlı bi dr du ki ama benim yumurtalarım 6.günde çatladığı için aşılamaya döndük mecburen mayıs ayında 2.denememize başlıcağımız zaman da özkan bey yırtdışına gitti çok üzüldük eşimde ben de hatta veda etmeye gittiğimizde boynuna sarılıp ağladım ama o da beni cem demirele yönlendirdi şimdi onda tedavimiz sürüyo ondan da çok memnunum acıbadem maslak gerçekten süper bi has.ama dr da çok önemli onun yerine tansu küçük bakıyo sanırım ama bilmiyorum hiç kendisini inş hayırlısı olsun

merhaba ezine77 biz ilk tüp bebek denememizi acıbadem maslakta yaptırmıştık drumuz özkan öztürk tü o kadar şeker o kadar tatlı bi dr du ki ama benim yumurtalarım 6.günde çatladığı için aşılamaya döndük mecburen mayıs ayında 2.denememize başlıcağımız zaman da özkan bey yırtdışına gitti çok üzüldük eşimde ben de hatta veda etmeye gittiğimizde boynuna sarılıp ağladım ama o da beni cem demirele yönlendirdi şimdi onda tedavimiz sürüyo ondan da çok memnunum acıbadem maslak gerçekten süper bi has.ama dr da çok önemli onun yerine tansu küçük bakıyo sanırım ama bilmiyorum hiç kendisini inş hayırlısı olsun

ayyyyyy Allahım çok şükür yorum yapılmış diye beni sevindirdin arkadaşım..çok teşekkürler..o zaman bi de tansu küçükle tedavi olan var mı onu ariiim..Allah razı olsun senden..

ayyyyyy Allahım çok şükür yorum yapılmış diye beni sevindirdin arkadaşım..çok teşekkürler..o zaman bi de tansu küçükle tedavi olan var mı onu ariiim..Allah razı olsun senden..

ahh canım benim ne demek yeni üyeyim yoksa çoktan yazardım sana allah senden de razı olsun valla dediğim hastane çok güzel çalışanlar da öle dediğim gibi özkan bey de harika bi dr du doktorluktan önce harika bi insandı hala andıkça gözlerim dolar bana tansu beyin de çok iyi olduğunu sölemişti ama o zaman henüz başlamamıştı bizim 1 -2 günde tadeviye başlamamız lazımdı ama cem beyden çok memnunnum inşaallah en kıza zamanda hamile haberini alırım dualarım seninle ben de 1 hafta kadar sonra 3.tedaviye başlıcam nolur dua et canım by:1:

ahh canım benim ne demek yeni üyeyim yoksa çoktan yazardım sana allah senden de razı olsun valla dediğim hastane çok güzel çalışanlar da öle dediğim gibi özkan bey de harika bi dr du doktorluktan önce harika bi insandı hala andıkça gözlerim dolar bana tansu beyin de çok iyi olduğunu sölemişti ama o zaman henüz başlamamıştı bizim 1 -2 günde tadeviye başlamamız lazımdı ama cem beyden çok memnunnum inşaallah en kıza zamanda hamile haberini alırım dualarım seninle ben de 1 hafta kadar sonra 3.tedaviye başlıcam nolur dua et canım by:1:

inşallah Allahım hayırlısıyla ikimizi de ve tüm bu yolda uğraşanların emeklerini boşa çıkarmasın..bugün düşündüm de bu işe harcadığımız emekleri,tabi Allah öle yazdıysa daha da uğraşıcağızdır belki de ama çok yorucu gerçekten.benim de 3 aşılama yapıldı,3. tüp bebek denemesi olucak hala ne sebep ne sonuç bulduk..benim gibi nice yazan Allaha bu forumlarda yalvaranların oldu da büyüdü bile:)inşallah artık biz de annelerin topiğinde buluşur,görüşürüz..

bende tansu beyde tedavi gördüm ama olmadı kısmet yine onda deneyeceğiz inşallah

çok sevindim seni bulduğuma öyleyse,sen denediğinde maslaktamıydı?ne kadar zaman önceydi?infertilite sebebiniz neydi ve memnundun öyle mi?yani her soruna cevap alabildin mi?ya da her istediğinde ona ulaşabildin mi,yoksa ekibine mi havale ediyo işi?bu sorularımı cevaplarsan çok sevinicem...

inşallah sen hayırlıyla olumlu sonuç alırsın.ben 2kez tansu beyde denedim.3.ye başlayacağım.her seferinde her sorumda tansu beye ulaşabildim.bu konuda çok memnunum.muayenelerde kendisi ilgileniyor.psikolojikm olarak çok rahatlatıyor.bizde sperm azlığı var.ımsı metabolomiks hepsi yapılma ama kısmet değil galiba.3.için kendimi toparlayınca başlıcaz.inşallah olumlu haberini paylaşırız.hayırlısı olsun

inşallah sen hayırlıyla olumlu sonuç alırsın.ben 2kez tansu beyde denedim.3.ye başlayacağım.her seferinde her sorumda tansu beye ulaşabildim.bu konuda çok memnunum.muayenelerde kendisi ilgileniyor.psikolojikm olarak çok rahatlatıyor.bizde sperm azlığı var.ımsı metabolomiks hepsi yapılma ama kısmet değil galiba.3.için kendimi toparlayınca başlıcaz.inşallah olumlu haberini paylaşırız.hayırlısı olsun

imsi ve metabolomiks acıbadem bursaya da gelmiş..sanırım oraya gidicez artık..moralim de bugün o kadar bozuk ki ..adet olmanın verdiği depresif durumlardayım yine..sanki dünyanın sonu gelmiş kadar mutsuz ve de umutsuz hissediyorum kendimi..sanki nereye ve kime gidersem gideyim bu kaderden kurtulamıycakmış gibiyim..ya da hiç bi olumlu haber paylaşabileceğime inancım kalmamış gibi...bugün düşünüyorum da 3. de olumsuz sonuçlanırsa nasıl kaldırıcam,şimdiden hazırlamalıyım kendimi belki de...neyse bu kafayla mesaj yazmak iyi fikir değil galiba...sağol iyi dileklerin için..Allah hepimizin yardımcısı olsun...

imsi ve metabolomiks acıbadem bursaya da gelmiş..sanırım oraya gidicez artık..moralim de bugün o kadar bozuk ki ..adet olmanın verdiği depresif durumlardayım yine..sanki dünyanın sonu gelmiş kadar mutsuz ve de umutsuz hissediyorum kendimi..sanki nereye ve kime gidersem gideyim bu kaderden kurtulamıycakmış gibiyim..ya da hiç bi olumlu haber paylaşabileceğime inancım kalmamış gibi...bugün düşünüyorum da 3. de olumsuz sonuçlanırsa nasıl kaldırıcam,şimdiden hazırlamalıyım kendimi belki de...neyse bu kafayla mesaj yazmak iyi fikir değil galiba...sağol iyi dileklerin için..Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım galiba sen ezinedesin..bende geliboludayım ve bursa acıbademe gidiyorum..
inan şahin bey cok tatlı cok cici bir dr. hastasıyla arkadaş gibi konuşuyo..
ben tavsiye ederim eminim sende cok memnun kalıcaksın..

canım galiba sen ezinedesin..bende geliboludayım ve bursa acıbademe gidiyorum..
inan şahin bey cok tatlı cok cici bir dr. hastasıyla arkadaş gibi konuşuyo..
ben tavsiye ederim eminim sende cok memnun kalıcaksın..

gerçekten mi,seninle tanıştığıma çok sevindim..sen şimdi hangi aşamadasın?

slm ezine77 tedaviye başaldınmı tansu beyde nasıl gidiyor.hayırlısıyla olumlu sonucu en kısa zamanda alırsın inşallah

dua etmekten başka çaremiz yok biz maddi manevi elimizden geleni yapıyoruz.hayırlısıyla rabbim nerede evlathasreti çeken kim varsa herkese bize de enkısa zamanda ane olmayı nasip etsin inşallah moralini yüksek tut lütfen seni mutlu eden kişilerjle görüş bu esnada

benim arkadaşım daha önce başka hastanelerde de tüp bebek deneyimleri olmuştu
acı badem hast. tanju küçük te 2 kere tüp bebek denedi.yine olmadı.
eşi azosperm sorunu vardı.
.olmayınca umudu kestiler .takii tanju bey arayıp yeni bi uygulama ile 100/100 hamile kalıcağını söyleyerek.....
1 yumurta transferine 100/100 şans
3 yumurtaya da 100/80 şans vermiş
3 yumurta konulmuş.bir yumurtada bu kadar yüksek şans veriirken üç yumurta konulmasına anlam veremesekte
bi prof.un yüksek şans vermesi bizi çok ümitlendi.
detaylı yazıyorum ama dr. araması bu kadar net konuşulup üstelik , hüsrana uğramak ve o acı bakışları arkadaşımda görmek...
malesef ki tutmadı......
tüp bebek hast. ararken bu msj da değerlendirmenizi istedim :KK43:

Back
X