Acıbadem maslak tüp bebek

Yaa çok teşekkür ederim inşallah size yavru can olur minik 🙏 6. Gün embriosu kaldı 1 tane oyuzden merak ettim.
Amin hepimize inşallah. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun 🌸 6. Gün embriyosu ile çok hamile kalan var. Benim 6 gün olması bile çok mutlu etmişti karamsar olmayın herşey güzel olcak. Transfer ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz

Amin hepimize inşallah. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun 🌸 6. Gün embriyosu ile çok hamile kalan var. Benim 6 gün olması bile çok mutlu etmişti karamsar olmayın herşey güzel olcak. Transfer ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz
Nisan Mayıs gibi düşünüyorum 🙏

K Kader1234 Meliss85 Meliss85 merhabalar size bişey sormak istiyorum 😊 bugün transfer günümüzü belirledik nasipse çarşamba günü transferim var. Bugün gebelik aşısı oldum. Birde bana bugün bağışıklık güçlendirici serum verdiler. 2 çeşit serum sundular birisi ilk aşamada öneriyoruz ötekinide başarsız tüp bebeklerde deniyoruz dediler ve maliyeti daha fazla dediler. Ama hastalarımız negatif oldunuğunda keşke söyleseydinz biz bu iğneden yaptırırdık dedkleri için şimdiden söylüyoruz siz hangisini yptırmak istersenz dediler bizde octagam die maliyeti yüksek olan serumu seçtm elimde 1 embriyo var çünkü tek şansım die sizlerede bu serumdan verdiler mi acaba

K Kader1234 Meliss85 Meliss85 merhabalar size bişey sormak istiyorum 😊 bugün transfer günümüzü belirledik nasipse çarşamba günü transferim var. Bugün gebelik aşısı oldum. Birde bana bugün bağışıklık güçlendirici serum verdiler. 2 çeşit serum sundular birisi ilk aşamada öneriyoruz ötekinide başarsız tüp bebeklerde deniyoruz dediler ve maliyeti daha fazla dediler. Ama hastalarımız negatif oldunuğunda keşke söyleseydinz biz bu iğneden yaptırırdık dedkleri için şimdiden söylüyoruz siz hangisini yptırmak istersenz dediler bizde octagam die maliyeti yüksek olan serumu seçtm elimde 1 embriyo var çünkü tek şansım die sizlerede bu serumdan verdiler mi acaba
Öncelikle hayırlı olsun canım🤗inşallah bebişin sımsıkı sana tutunur 🤲🏻benimde tek embriyom vardi ve ayni bende 5gun önceden gebelik aşısı oldum ve serum verdiler (beyaz süt gibi bir serum "clinoleic")o serumu sonucu pozitif oldunda,kalp atışı duyduğumda hep iki haftada bir uyguladım 16ci haftaya kadar😊

Öncelikle hayırlı olsun canım🤗inşallah bebişin sımsıkı sana tutunur 🤲🏻benimde tek embriyom vardi ve ayni bende 5gun önceden gebelik aşısı oldum ve serum verdiler (beyaz süt gibi bir serum "clinoleic")o serumu sonucu pozitif oldunda,kalp atışı duyduğumda hep iki haftada bir uyguladım 16ci haftaya kadar😊
evet banada o igneyi soyledi ilk etapta ama negatif olursa bidahaki sefere baska serum veriyoruz dedi.ama isterseniz simdiden de kullanabilirsinz dedi. bugun vurundum bi kalp atisi oldugunda birde 16 haftalikken 3 kere vuruncam. ignenin 1 tanesi 22 bin ama baska sansimiz yok keske demeyelim die onu sectk. cok kararsiz kalmistm

Arkadaşlar merhaba pcosluyum aşılamalarım başarısız oldu doktorumla tüp bebeğe karar kıldı yumurta geliştirme aşamasını kendi sağlayıp acıbadem maslak hastanesi tüp bebek merkezi yumurta toplama embriyo geliştirme ve transfer aşamaları gerçekleşecek dedi bu hastanede tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan var mı yaklaşımlar ve fiyatlama nasıl bu arada şehir dışından geleceğim lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi
Merhaba ,
Bende Acıbadem Fulya da tüp bebek tedavisi görüyorum . Acıbadem Grubunun tüp bebek bakımından laboratuar ları mükemmel. Emriyoloji doktorları çok iyidir. Ben 3 transver 2 yumurta toplama işlemi yaptırdım. Doktorum Prof DR. ERCAN BASTU IVP doktoru . Aşırı ilgili ve bilgililer. Bu süreçte herşeyden önce güvenerek bir yere başlamak en doğru karar oluyor . çünkü zaten stresli bir dönem. Fiyat konusuna gelirsek tedaviye göre 30-35 bin arası fiyatlar değişiyor. Dondurma işlemi hariç . Ama her konuda için rahat oluyor. Eğer IVP doktoru arıyorsan kesinlikle tavsiyem Prof DR. ERCAN BASTU dur.
İnş. emeklerinizin karşılığını alırsınız .

evet banada o igneyi soyledi ilk etapta ama negatif olursa bidahaki sefere baska serum veriyoruz dedi.ama isterseniz simdiden de kullanabilirsinz dedi. bugun vurundum bi kalp atisi oldugunda birde 16 haftalikken 3 kere vuruncam. ignenin 1 tanesi 22 bin ama baska sansimiz yok keske demeyelim die onu sectk. cok kararsiz kalmistm
Inşallah sonuçun güzel olur,bütün bu masrafları unutturur sana🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bu ikileme bende düşmüştüm malesef☺️ biz ogtagamı seçtik. Epey yüksek onunda fiyatı. Tanesini 10bin liraya almıştık 3tane aldım sırf ona 30bin lira vermiştik. Sonucu pozitif gördüm tabiki ama serumdan mı değil mi bilmiyorum. İlk tüp bebek transferimde sağlıklı embriyo transfer ettikleri halde boş gebelik oluşmuştu ve sonrasında bu sağlıklıyı bulmak için çok uğraştığımız için ben riske atmak istemdim. Bu gereksiz bi harcamamıydı yoksa işe yaradı mı onu hiç çözemedik☺️ kendi kadın doğumcum da riske atmadı kalp atışını duysakta devam ettik 3ünüde kullandım

Back
X