- Konu Sahibi umutluyum1
-
napalım bebekim büyüyüoruz işte allahım en kısa zamanda sizede nasip eder inşallahhh
Kızlar bugün başaldım tedaviye ilk tahlilimi verip geldim
kuzu ilaç raporu çıkarmaya yardımcı oluyorlar biz çıkartmadık ama öyle olduğunu söylediler uzun ve kısa protokol olarak genelde uzun protokol uygulanıyor daha önce olan tüm testlerinle görüşmeye gidersin daha önce yaşamış olduğun gebelik oldumu kuzum:44::44: Adetin 21.günü lucrin diye 1 iğneye başlıyosun adet oluyosun sonrasında 2, ve 3,günü iğnelere başlıyosun 10-15.gün toplama oluyor sonrasında embriyolar 3 yada 5,gün transfer oluyor canım sonra inşallah bebişin sana geliyor
ben şimdi puregona başladım lucrine devam dedi lucrine devam ettinmi sende
umutluyum1 sen ne yaptın canım bülent hocadan vazgeçtin galiba? kaçıncı kalite embriyoydu ve tutunmama nedeni neymiş?
Kuzu ilaç raporu çıkarmaya yardımcı oluyorlar biz çıkartmadık ama öyle olduğunu söylediler uzun ve kısa protokol olarak genelde uzun protokol uygulanıyor daha önce olan tüm testlerinle görüşmeye gidersin daha önce yaşamış olduğun gebelik oldumu kuzum:44::44: ADETİN 21.GÜNÜ LUCRİN DİYE 1 İĞNEYE BAŞLIYOSUN ADET OLUYOSUN SONRASINDA 2, VE 3,GÜNÜ İĞNELERE BAŞLIYOSUN 10-15.GÜN TOPLAMA OLUYOR SONRASINDA EMBRİYOLAR 3 YADA 5,GÜN TRANSFER OLUYOR CANIM SONRA İNŞALLAH BEBİŞİN SANA GELİYOR
cnm çok teşekkür ederim..bayağı aydınlandım..ben adetimin 21. günü gitsem iyi olacak sanırım.ya da 20. gün..Peki hastaneye ne kadar da bir gidiyosun her gün kontrole çağırıyor mu?
sen bülent hoca daydın sanırım.?ona mı devam ediyorsun.
sağol cnm çok teşkr ederim.
Henüz karar veremedim,gideceğim doktor ve merkez konusunda ..genetik tanı yaptırmak istiyorum ben bir de ..o da önemli bnm içn.
Yanlış bi yere gitmek istemiyorum..
Kuzu napıyosunnn sesin çıkmıyorrrrrrrrrr
çirkin bi kızımız olucakmış inşDoktor %99 dedi şaşkın ve mutluyum...
oyyyyyyyyyyyyyy ben o çirkinin totosunu yerim hadi gözün aydın kuzum allahım sağlıcakla kuzunu kucağına almayı nasip etsinn hehehe seni elçinle kertelim
çirkin bi kızımız olucakmış inşdoktor %99 dedi şaşkın ve mutluyum...
canım test yaptırıcaktın dün ne oldu çok merak ettim sonucunu haber ver bize habersiz bırakma umarım herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?