Tüp Bebek Merkezleri Acıbadem Prof.Bülent Tıraşa Gidenler

selam bız gecen sene mayıs ayında gıttıgımızde sormustuk bıze yakın bıyerde mısafırhane oldugunu soylemıslerdı o zaman fıyat 1 kısı 70 tl ıdı yemek kahvaltı yok ayrıca banyo tuvalet ortaktı 1 tane ımıs herkes orayı kullanıyormus bız bakmadık akrabamızda kaldık.

tmm sağolun hoca iyi demi başarılı

neolduki acaba hiç bilmiyorum ben

Kadıkoy şifada tedaviye baslamayi düsünüyorum gidenler bilgi verirmisiniz lütfen acil yardim bekliyorum sizden

Merhaba arkadaşlar;
Bende Bülent beyi düşünüyorum.3.denemem olacak.ve çok kararsızım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bülent hocaya bir arkadas tavsiyesiyle gecen sene gitmiştim. ankarada protokol uygulandı, yumurta toplama transfer acıbademde yapıldı.gecen sene ağustos ayında 10 yumurta toplandı, 5. güne 5 tanesi geldi. 2 tranfer edildi 3ü donduruldu. ve 1 tanesi tuttu. 9 haftalıkken kalbi durdu. kürtaj oldum. ben 1 yıl ara verdim. çünkü öncesinde de ankarada 2 aşılama 1 tüp denediğimiz için ben çok yorulmuştum artık. bu arada da düşük olmasının sebebini araştırdık. kan pıhtılaşması çıktı. ağustos ayında ben dondurulmuşlar için tekrar istanbula gittim. 3 tane çözülürken 1 i bozulmuş. 2 tane transfer edildi. veee ikisi de tuttu. şu an 33 haftalık hamileyim. inanın başka bir yerde tedavi zor olabilir ama değdi. maslakta bir misafirhanede kaldık. bize tatil gibi geldi. orman bakanlığının ağaçlar içerisinde şirin bir yer. kesinlikle tavsiye ederim. hiç stres yapmadım. çünkü insan 1 düşük de yaşasa hamile kalabildiğine seviniyor...

Merhba arkadaslar bnde bulent beyin hastasiyim , ilk denememde hamile kaldim ikizdi , falat biri gelismedi suan bitane 4,5aylik hamileyim cok sukur herkeze tavsiye ediyorm :) ama bizim ozel sigortamiz olmadgi icin baya maaliyetli oluyo benm icin tek sorun o hersy mukemmel hastane tertemiz butun kadro cok ilgili , rabbm herkezi evlat sahbi yapsn insallh

tüp bebek tedavisinde özel sigorta geçiyor mu ?

bende bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum.
Fiyat aldım 5250 tl. Tedaviye başlarsak ilk muayene ücretsiz,
benmi yanlış anladım ama ilk kan tahlilleri+spermiogram bu fiyat içindeymiş.
Takip boyunca verilecek kan tahlilleri fiyat içindemi.
tedavi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…