Acıbadem tüp bebek önizlenim sorunsalı :)

01inci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
960
614
158
hanımlar merhaba,

bir şey danışmak istiyorum, 2 kere tüp bebek tedavisi oldum başarısız sonuçlandı. hemen yaptırmayacağız ama 3. için görüşmelere başladık çünkü sorunun ne olduğu hakkında daha önceki doktorumuzdan tatmin edici yanıtlar alamadık, çünkü bizde yumurta oluşuyor kaliteli, spermlerde normal yollarla hamile kalmak için yeterli fakat döllenen embriyolar ölüyor son güne kadar şansımız varsa 1 tane ile deniyoruz vs..

acıbademle görüşmüştüm bugün aradılar adettim bittikten sonra gelmemi sulu ultrason çekeceklerini söylediler, baktım bayağı işlem bu ağrılı falan diyorlar, biz daha doktorla konuşmadık tanışmadık, ben zaten rahim filmi çektirdim temiz çıktı, yani beni bu rahatsız etti daha görüşmeden tanışmadan sorunu görmeden bilmeden neyin sulu ultrasonu falanı

size nasıl göründü bu durum? ben mi çok güvensizleştim acaba

Benim sorunumda
Yumurta kalitesi iyi olduğu ve spermlerinde iyi olduğu halde(belkide sorun var ama normal olduğu söyleniyor) , döllenme sonrası bölünmelerde sorun yaşıyoruz. embriyolar Yavaşlama gösteriyor. kaliteli embriyo gelişmiyor.

13 yıldır savaş veriyorum ve 2 başarısız tüp bebek denemem oldu.

Merhaba
Uzun Zaman olmuş ama..sonuçta ne yaptınız? Sorun bulanabildimi ?bizdede aynı sorun var ve 3.deneme için acıbademe gideceğiz .birde ilk 2 denemenizde histeroskopi yapılmışmıydı?

Merhaba
Uzun Zaman olmuş ama..sonuçta ne yaptınız? Sorun bulanabildimi ?bizdede aynı sorun var ve 3.deneme için acıbademe gideceğiz .birde ilk 2 denemenizde histeroskopi yapılmışmıydı?

İyi hissetmedim kendimi ve vazgeçtim acıbademden şişli memorial'de karar verdik başladık Allahıma şükür 12 haftalık hamileyim rabbim devam ettirirse canım, darısı bütün isteyenlerin başına inşallah

Çok sevindim hayırlı olsun..
Peki doktorunuzun ismi nedir ve nasıl bir tedavi süreci oldu biraz anlatırmısınız?
Teşekkürler

Çok sevindim hayırlı olsun..
Peki doktorunuzun ismi nedir ve nasıl bir tedavi süreci oldu biraz anlatırmısınız?
Teşekkürler

Memorial şişlide ekip çalışması var canım tek bir doktorun olmuyor muayenelerde farklı doktorlar görüyorsun ama kararı ekip olarak veriyorlar. Ekibin başıda Semra Kahraman. 14 gün süren iğne tedavim oldu gonal-f ile başlanıp cetrotide ile devam etti laboratuvarları çok iyi o nedenle ilk defa 3 tane embriyo dondurduk. Birkere denenmesi gereken bir hastane diyebilirim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Teşekkürler cevabınız için,tekrar hayırlı olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…