Acıbademde bir tüp bebek doktoru

Acele etmeyin stres çok önemli bu tedavide🙏🏻🥰 o yüzden önce siz kendiniz rahat olun, etrafa bakmayın. Ben kendi isteğimle bu yaşa kadar bekledim. Siz o soranlara diyin ki artık bu çağda erken doğum yapmak istemiyorum, kadınlar 40'lara kadar bekliyor, ben de biraz hayatımı yaşamak istiyorum bebekten önce :)) o arada zaten sizin olur. Bu arada benim AMH son ölçümde 0.1 ya da 0.02 mi çıkmıştı tam hatırlayamadım ama baya düşüktü. Önemli olan yumurta kalitesi. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻💕🧿 hepimize versin dualarımızın karlılığını 🙏🏻
Stres hayatımın tam ortasında Bi türlü atamıyorum işten de çıktım belki kafamı dinlerim iyi gelir diye 1 2 ay sonra işe başlıyacağım tekrardan eltiminde 2 senedir olmuyordu bir ay oldu oda doğuralı biliyor durumumu hamileliğin de bana çok çektirdi şimdide devam ediyor buda canımı çok sıkıyor ben ne kadar iyi yaklaşırsan o o kadar kıskandırmaya çalışıyor beni keşke söylemeseydim ona durumumu 😔 amiiin inşallah 🥰🥰

Bugün müü yaptırdıktan sonra anlatırmısın🥰
Canım 7.30 gibi çağırdılar. Kan aldılar üç tüp.6 saat öncesinde bir şey yiyip içme yok.sonra o kanı ayrıştırma yapacaklarıni söylediler.xok yoğundu 2 ye kadar bekledik sonra çağırdılar.islem 15 dk sürüyor. Ondan sonra da doktor gelip vitamin felan verdi taburcu etti.prp 18 bin eksozum 35.650 bin vitamin ilaçları da 2 bin tuttu.

merhabalar, ben de dün Yiğit hoca ile görüştüm. Yaşım 39, amh 0.06. Daha önce liv'de Doğa Seçkin ile 2 tüp bebek tedavisi gördüm. ilkinde 6. gün 3bc embriyom donduruldu. orta kalite olduğu ve tek olduğu için havuz yapalım dedik 2. tüp bebek tedavisine başladık ama foliküller yanıt vermedi büyümedi ve tedaviyi iptal ettik. O sırada İdil Bozkurt'tan danışmanlık almaya başladım. Hem beslenme, spor hem de takviyeler konusunda destek oluyor. Bana Acıbadem Yiğit Hoca'yı önerdi, prp yaptırmamın faydalı olabileceğini söyledi. Yiğit Hoca ile dün oldukça uzun bir görüşme yaptık hatta bana sunum bile yaptı. Şuan döngümün ortasındayım ve sağ tarafta 3 yumurta solda 1 yumurtam var, bu amh değeri ile aslında oldukça iyi olduğunu söyledi. Destekleyici tedavilerden bahsetti, PRP, kök hücre ve eksozom. Kök hücre genelde hiç folikül görünmeyen hastalara uygulanıyormuş, onu bana önermedi bu aşamada. PRP üzerinde durduk, 5-6 yıldır uyguladıkları ve iyi sonuçlar aldıkları hatta uygulama sonrasındaki 2 ayda çokça normal gebelikler elde ettiklerinden bahsetti ama tabi olumsuz sonuçlar alınan vakalar da var. Bu da onları başka neler yapılabilir diye araştırmaya yönlendirmiş ve 5-6 aydır eksozom uygulamasına da başlamışlar. Henüz çok yeni olduğu için bu uygulamada bir istatistik vermiyor. Sonuç olarak bana şunu yaptır bunu yaptır demedi, sadece yöntemleri anlattı ve benim kararıma bıraktı. İdil Hanım ile de tabi ki görüşüyorum, her 2sini birlikte yaptırmayı düşünüyoruz şuan. Bir de biz hiç kendimiz denemeden korunmayı bıraktığımızda (ben 3. tur yaklaşık 13 senedir Mirena kullanıyordum, 2022 Aralık'ta çıkarttırdım.) amh değerinin çok düşük çıkması nedeniyle hemen tüp bebek tedavisine yönlendirilmiştik. O nedenle aslında infertilite tanımına uymuyorum şuanda. Tedavilerden sonra bu ay ilk kez kendi deneme şansımız oldu, İdil hanım denememiz için günleri de verdi ki ben yine de ovülasyon testleri de aldım bakalım. Bu ay olmaz ise sonraki reglimin hemen ardından PRP ya da PRP+eksozom yaptıracağım. Oldukça detaylı yazdım ki burada yazılan tüm deneyimleri ben de çok sıkı takip ediyorum :) Güncel fiyatlar da şöyle bu arada PRP 22.150, eksozom 36küsür. 2sini birlikte yaptırırsanız fiyatlar değişmiyor ayrı ayrı ödeniyor. Nakit fiyatlar bunlar.

merhabalar, ben de dün Yiğit hoca ile görüştüm. Yaşım 39, amh 0.06. Daha önce liv'de Doğa Seçkin ile 2 tüp bebek tedavisi gördüm. ilkinde 6. gün 3bc embriyom donduruldu. orta kalite olduğu ve tek olduğu için havuz yapalım dedik 2. tüp bebek tedavisine başladık ama foliküller yanıt vermedi büyümedi ve tedaviyi iptal ettik. O sırada İdil Bozkurt'tan danışmanlık almaya başladım. Hem beslenme, spor hem de takviyeler konusunda destek oluyor. Bana Acıbadem Yiğit Hoca'yı önerdi, prp yaptırmamın faydalı olabileceğini söyledi. Yiğit Hoca ile dün oldukça uzun bir görüşme yaptık hatta bana sunum bile yaptı. Şuan döngümün ortasındayım ve sağ tarafta 3 yumurta solda 1 yumurtam var, bu amh değeri ile aslında oldukça iyi olduğunu söyledi. Destekleyici tedavilerden bahsetti, PRP, kök hücre ve eksozom. Kök hücre genelde hiç folikül görünmeyen hastalara uygulanıyormuş, onu bana önermedi bu aşamada. PRP üzerinde durduk, 5-6 yıldır uyguladıkları ve iyi sonuçlar aldıkları hatta uygulama sonrasındaki 2 ayda çokça normal gebelikler elde ettiklerinden bahsetti ama tabi olumsuz sonuçlar alınan vakalar da var. Bu da onları başka neler yapılabilir diye araştırmaya yönlendirmiş ve 5-6 aydır eksozom uygulamasına da başlamışlar. Henüz çok yeni olduğu için bu uygulamada bir istatistik vermiyor. Sonuç olarak bana şunu yaptır bunu yaptır demedi, sadece yöntemleri anlattı ve benim kararıma bıraktı. İdil Hanım ile de tabi ki görüşüyorum, her 2sini birlikte yaptırmayı düşünüyoruz şuan. Bir de biz hiç kendimiz denemeden korunmayı bıraktığımızda (ben 3. tur yaklaşık 13 senedir Mirena kullanıyordum, 2022 Aralık'ta çıkarttırdım.) amh değerinin çok düşük çıkması nedeniyle hemen tüp bebek tedavisine yönlendirilmiştik. O nedenle aslında infertilite tanımına uymuyorum şuanda. Tedavilerden sonra bu ay ilk kez kendi deneme şansımız oldu, İdil hanım denememiz için günleri de verdi ki ben yine de ovülasyon testleri de aldım bakalım. Bu ay olmaz ise sonraki reglimin hemen ardından PRP ya da PRP+eksozom yaptıracağım. Oldukça detaylı yazdım ki burada yazılan tüm deneyimleri ben de çok sıkı takip ediyorum :) Güncel fiyatlar da şöyle bu arada PRP 22.150, eksozom 36küsür. 2sini birlikte yaptırırsanız fiyatlar değişmiyor ayrı ayrı ödeniyor. Nakit fiyatlar bunlar.
Eksozom 35.650, üstte de yazılmış o rakam evet hatırladım.

Canım 7.30 gibi çağırdılar. Kan aldılar üç tüp.6 saat öncesinde bir şey yiyip içme yok.sonra o kanı ayrıştırma yapacaklarıni söylediler.xok yoğundu 2 ye kadar bekledik sonra çağırdılar.islem 15 dk sürüyor. Ondan sonra da doktor gelip vitamin felan verdi taburcu etti.prp 18 bin eksozum 35.650 bin vitamin ilaçları da 2 bin tuttu.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bak sen yaptırdın çabucak ama ben hala yaptıramıyorum🥰 benim biraz daha zamana ihtiyacım var umarım sana şifa olurda en yakın zamanda yavrunun kucağını alırsın rabbi hepimize şifa versin inşallah eğer olursa senden haberleri bekliyorumm🥰🥰

Senin ki baya uzun sürmüş ben yiğit hocayı çok araştırdım bende gittim muayene olmaya benim de erken menepoz amh 0,01 Banada prp ve exsozom önerdiler sonra düşünmeme ve karar vermeme izin verdiler bende şuan hala düşünüyorum senin hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbi hiç birimizin kucağını bol bırakmasın

Bende birkaç farklı yerde denedim. Olmadı. Tek yumurtam oluyordu. Çok sayıda yumurta toplama sonucu acıbademden önce iki kere transfer yapıldı. Biri üçüncü gün 2 adet embriyo, diğeri 1 adet ikinci gün. Sonra yumurtalarım boş çıktı. Ben de Bülent hocaya gitmeye karar verdim. Hemen prp yaptılar. 3 ay doğal deneyin dendi. Sonra yumurta toplama başladı. İlkinde 4 yumurta gördük ilk defa ama erken çatlama ve aksiklikle bir tane alabildiler ve döllenmedi. Çok üzüldük. Sonra ki toplamada bir siklusta iki toplama ile 3 embriyo elde ettik ve dondurduk. Sonra toplamaya devam etmeye karar verdik çünkü yaşım ileriydi ve yumurta çıkma olasılığım azalıyordu. Ama yumurta göremedik. Tekrar prp yaptırdık ama yine olmadı. Bu sefer Kök hücre önerdiler. Onu da yaptırdım. Bu sefer yumurta gördük ama iki toplamada döllenme sağlamadı. En sonunda Yiğit hoca transfere gidelim dedi. Transfer öncesi polip ameliyatı oldum. Daha öncekiler ameltyata gerek yok demişlerdi. 3. Gün dondurulan embriyoları 5 e beklettiler. Biri 5. Güne geldi ve şuan hamileyim şükür. Detaylı anlattım ki sürecin kolay olmadığını bilin. Sadece maslakta risksiz ilerlemeye çalışıyorlar. Yeni uygulamalar yapıyorlar. Diğer merkezlerle farkı bu oldu. Aşırı yoğunluk, beklemeler ve ücret zorluyor. Ama sabır ettim ve mucize oldu. İnsanları dinlemeyin. Pozitif olmaya çalışın. Benim amh dışında yaşımda çok ileriydi ama oldu. Allah size de nasip etsin.
merhaba, bende 2 kere dış merkezler şimdi acıbademde denedım.nısan ayında prp ve eksozom yaptırdım. 2 tane iyi 1 tane orta kalıte 3. gun emrıyosu oluştu ve donduruldu. bıze havuz yontemıne gıtmeyı oderdıler ama malum her şey çok pahallandı ve ben 35 yaşındayım. bu embriyolarıma şans vermek istiyorum bir yandanda korkuyorum. bu emrıyoları çözüp 5. gune gıderse çok guzel sızın gıtmıs. gıtmezse hazırlık aşaması her şey boşa gıdecek malesef benım ıcın. endişeliyim. acaba 3. gun embrıyosu transfer ettıren var mı? siz nasıl geçirdimiz bu süreci. 3. gun embrıyosu transfer ettırmek ıstenıdınız mı?

merhaba, bende 2 kere dış merkezler şimdi acıbademde denedım.nısan ayında prp ve eksozom yaptırdım. 2 tane iyi 1 tane orta kalıte 3. gun emrıyosu oluştu ve donduruldu. bıze havuz yontemıne gıtmeyı oderdıler ama malum her şey çok pahallandı ve ben 35 yaşındayım. bu embriyolarıma şans vermek istiyorum bir yandanda korkuyorum. bu emrıyoları çözüp 5. gune gıderse çok guzel sızın gıtmıs. gıtmezse hazırlık aşaması her şey boşa gıdecek malesef benım ıcın. endişeliyim. acaba 3. gun embrıyosu transfer ettıren var mı? siz nasıl geçirdimiz bu süreci. 3. gun embrıyosu transfer ettırmek ıstenıdınız mı?
Sizin sorununuz neydi acaba benim erken menepoz

Biz havuz denedik ama maalesef 3 tane dışında embriyo çıkmadı. Benimkileri de 3. güne dondurmuşlardı. Ben 3.gün olarak konsun dedim ama Bülent hoca beşe gidelim dedi. Kabul ettim. Sonuçta beşinci güne gelebilen bu embriyo oldu. Transferde gebelik aşısı, embriyo yapıştırma, yaştan dolayı serum tedavisi gibi tüm işlemleri yaptırdım. Son şansımdı. Şükürler olsun tuttu. Allah size de nasip etsin.

Biz havuz denedik ama maalesef 3 tane dışında embriyo çıkmadı. Benimkileri de 3. güne dondurmuşlardı. Ben 3.gün olarak konsun dedim ama Bülent hoca beşe gidelim dedi. Kabul ettim. Sonuçta beşinci güne gelebilen bu embriyo oldu. Transferde gebelik aşısı, embriyo yapıştırma, yaştan dolayı serum tedavisi gibi tüm işlemleri yaptırdım. Son şansımdı. Şükürler olsun tuttu. Allah size de nasip etsin.
Ne güzel rabbim nasip etmiş size çok şükür🙏🏻ben henuz doktorlarla konuşmadım regli olmayı bekliyorum. İnşallah bizede nasip olur🙏🏻piezzo ve mikroçipte yaptırmışmıydınız. Birde gebelik aşısı emrbriyo yapıştırma ve serum hangi zamanlarda yapılıyor. Bana 6 haftalık bir hazırlık aşaması var dedi. Ne veriyorlar ilaç veya iğne paylaşır mısınız?

Hazırlık sürecinde rahmi muayene ediyorlar. Miyom polip gibi bir sorun yok ise lucrin veya muadili bir iğne ile sizi geçici menopoza sokuyorlar. Amaç büyümeye aday yumurta olmaması. Sonra adetle birlikte estorfemle başlatıyorlar. Rahmi kalınlaştırmak için. Yaklaşık 2 hafta sonra ölçüm için çağırıyorlar.

Hazırlık sürecinde rahmi muayene ediyorlar. Miyom polip gibi bir sorun yok ise lucrin veya muadili bir iğne ile sizi geçici menopoza sokuyorlar. Amaç büyümeye aday yumurta olmaması. Sonra adetle birlikte estorfemle başlatıyorlar. Rahmi kalınlaştırmak için. Yaklaşık 2 hafta sonra ölçüm için çağırıyorlar.
gebelık aşısı ve embrıyo yapıştırma ıslemlerı nasıl oluyor acaba

gebelik aşısını rahme veriyorlar. Embriyo glue ise dondurulmuş embriyoyu çözüp embriyo glue içinde bekletip transfer yapıyorlar.

Maalesef tüm yazıları okuyamadım ama acıbadem maslakta bülent hocada tedavi gördüm. Ben her şeyiyle memnun kaldın hocamın önerdiği her şeyi dikkate aldım . Hocamız açık sözlü net biri . Evet pahalı fakat küçük denizlerde sık sık boğulmaktansa okyanusta bir kere boğulalım. İnşallah isteten herkese nasip eder rabbim. Bu arada bu tedavi evresini rahat atlatmaya çalışın melekleriniz rahminize düştükten sonra daha çok tedirgin kaygılı oluyorsunuz dualarım sizlerle

Ben gittim. Bende amh eksikligi var. Genel olarak iyi bir doktor. Acıbadem çok yoğun ve yiğit hoca da yoğun çalışiyor. Sürecin içinde bazen yurt dışı veya özel işleri olunca mecbur diğer doktorlar da bakabiliyor. Bende kaliteli embriyo çıkmadığı için transfer yapmadılar. Bu özelliklerini sevdim. Başka yerler olsa embriyo kalitesiz olsa bile transfer edip insanlari hem maddi hem manevi mahfediyorlar.olumsuz tarafı hastahne genel olarak yoğun ve çok pahalı. Allah bu yola giren herkese yardımcı olsun. Doktor da sıcakkanlı samimi ve iyi.Benim isim olumsuz oldugi icin alanında ne kadar iyi bilemedim
Hangi kaliteydi embriyolarınız? Kaçıncı güne kadar ilerlediler?

Back
X