Acıçehre tohumu

Vanilyaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
55
3
33
Arkadaşlar acıçehre tohumu kullanıp faydasını gören var mı etkisi ne kadar sürüyo?bugün aldım 2 tane çiğneyip yuttum 1 saat oldu daha

Arkadaşlar acıçehre tohumu kullanıp faydasını gören var mı etkisi ne kadar sürüyo?bugün aldım 2 tane çiğneyip yuttum 1 saat oldu daha

Canım, ben geçen yaz kullandım. 20 günde 6 kilo verdim. Kilonuz ne kadar fazlaysa ona göre verdiğiniz kilo da değişiyor. Ben 64 kilodaydım(boy 170). 20 gün sonra 58'e düştüm.
Nasıl kullanacağına gelirsek. İlk önce tohumları güvenilir yerden aldığına emin ol. Sahte alırsan hiçbir etkisi olmaz. İlk gün 3 tane sabah yemekten sonra, güzelce çiğneyerek bol su ile içmek gerekiyor. Etkisini bir saate hissedersin. Ve kesinlikle WC'den çıkamayacaksın. Ne kadar çok su içersen o kadar çok WC'ye gidersin. Su içmek önemli,içmezsen mide bulantısı veya baş ağrısı olabilir. 2. Gün iki tane tohum ilk gün gibi aynı şekilde kullandım. Duruma göre diğer günler ya 2 ya 1 tohum olarak devam edebilirsin. Bunun yanında sağlıklı beslenirsen iki katı etkisini görürsün. Ben gördüğüm herşeyı yememe rağmen 6 kilo verdim. Kendi deneyimime dayanarak tavsiye ediyorum. Ancak, bir ay kullandıktan sonra 6 ay ara vermen lazım. Ama bu süre zarfında yediklerine dikkat edersen kilo vermeye devam edersin. Benim kilolarım geri dönmedi ve hala 58 kilodayım. Benim için ideal. Hiç korkmadan kullanabilirsin☺️

X