Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Acici sonrasi incelen saclar keratin sonrasi duzelir mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
885
8
296
Evet kizlar sorum bu. yoksa daha cok mu incelir cunku bazi keratinler daha da inceltmisti sacimi. ince olmasina raziyim yeterki kopmasin artik. tarak deyse kopuyo :(

Bunu ben de merak ediyorum zaten ince telli hacimsiz nemsiz... İyice incelir diye okudum kimi yerde yaptırmaya korkuyorum bu yüzden :(

kızlar sakın kimseye söylemeyin bu bir sırdır...deneyin göreceksiniz....saçınızı yıkadıktan sonra sirke dökün ve bekledin 15-20 dk sonra durulayın ve lastik gibi uzayıp kopan saçların nasıl toparlandığını banada yazın :) sonucu

kızlar sakın kimseye söylemeyin bu bir sırdır...deneyin göreceksiniz....saçınızı yıkadıktan sonra sirke dökün ve bekledin 15-20 dk sonra durulayın ve lastik gibi uzayıp kopan saçların nasıl toparlandığını banada yazın :) sonucu
Sirkeli suyu denemiştim önceden evet iyi geliyor, parlıyor vs ama ben durulamıyordum yani durulama suyuna konulduğunu okumuştum sonra baktım inceldi saç yapım heralde ph dengesini bozdum bırakmıştım bide 15-20 dk sonra durulamayı deneyeyim bakalım inşallah bu defa faydası olur :)

İnceliyor keratin bakımı belki ,bir de bal ile zeytinyağını cezvede ısıtıp sonra hafif ılık ken saça sürüp beklet o acısı ağrısı hafifliyor

Sirkeli suyu denemiştim önceden evet iyi geliyor, parlıyor vs ama ben durulamıyordum yani durulama suyuna konulduğunu okumuştum sonra baktım inceldi saç yapım heralde ph dengesini bozdum bırakmıştım bide 15-20 dk sonra durulamayı deneyeyim bakalım inşallah bu defa faydası olur :)
benim saçlarımda super işe yaradı :)

Back
X