Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcı üstüne boya?

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
Konum taşınır muhtemelen ama taşınmadan bir kaç cevap alsam çok iyi olacak.
Ben saçlarımı mavi toz ile açacağım. Ama bir sorunum var. Üstüne boya yaparken boyanın içine tekrar açıcı katmama gerek var mı? Yoksa sadece boyayı mı süreceğim kızlar?

Benim her zaman uyguladığım sistem

Önce açıcı sonra küllü sarı tonları
Gerek yok tekrar açmaya
Direk boyayı sürün
Zaten boyanın suyunun volümü yüksektir ondada açıcı özelik mevcut

Benim her zaman uyguladığım sistem

Önce açıcı sonra küllü sarı tonları
Gerek yok tekrar açmaya
Direk boyayı sürün
Zaten boyanın suyunun volümü yüksektir ondada açıcı özelik mevcut
bende birşey sormak istiyorum ben saçımı 2016 Mart ayında platin sarıdan siyaha boyadım bidaha hiç boya surmedim. şuanda çikolata kahve gibi bı renk istiyorum nasıl elde edebilirim yardımcı olur musunuz bu pakette bı toz ve adı sanırım oksidan miydi neydi tek sefer onla açıp istediğim renk boyayı sursem tutar mı?

bende birşey sormak istiyorum ben saçımı 2016 Mart ayında platin sarıdan siyaha boyadım bidaha hiç boya surmedim. şuanda çikolata kahve gibi bı renk istiyorum nasıl elde edebilirim yardımcı olur musunuz bu pakette bı toz ve adı sanırım oksidan miydi neydi tek sefer onla açıp istediğim renk boyayı sursem tutar mı?

40 volüm ile açmayın saçlarınız yıpranmış ve sağlıksız ise

30luk su ile yavaş yavaş açıp
Açık renklere dönebilirsiniz

Benim de saçım karamel di
Şimdi platin sarısı
Ve kendim yaptım
Tek seferde olmuyor yavaş yavaş
Çünkü tek seferde saç aşırı yıpranır
Belki de yanar

Şu açıcı tozu sürüp saçı yakmayın ya..ne kadar olursa olsun iyi bir kuaförde gidip açtır..o toz acıcılar saçı keceye çeviriyor berbat yapıyor ..ama iyi kuaförde açılan saç öyle olmuyor ..
Aman diyim :stop:

Şu açıcı tozu sürüp saçı yakmayın ya..ne kadar olursa olsun iyi bir kuaförde gidip açtır..o toz acıcılar saçı keceye çeviriyor berbat yapıyor ..ama iyi kuaförde açılan saç öyle olmuyor ..
Aman diyim :stop:
İyi kuaförede gittim istediğim sonucu rengi alamadım ve saçlarım yandı her seferinde

Şuan gayet sağlıklı uzun ve lastik gibi değil

Çünkü kuaföre gitmiyorum

Gidene güle güle
Ben almayayım :kahve:

İyi kuaförede gittim istediğim sonucu rengi alamadım ve saçlarım yandı her seferinde

Şuan gayet sağlıklı uzun ve lastik gibi değil

Çünkü kuaföre gitmiyorum

Gidene güle güle
Ben almayayım :kahve:
Ya aman o zaman hiç açma Ne güzel saçı var delimisin, o toz mahvedecek o dediğin lastik kıvamınının en alasını yapıyor o toz..bence boyayla aç yavaş yavaş ..

Ya aman o zaman hiç açma Ne güzel saçı var delimisin, o toz mahvedecek o dediğin lastik kıvamınının en alasını yapıyor o toz..bence boyayla aç yavaş yavaş ..
Şu an zaten sadece dibini açıyorum
4 parmak boyu kadar uzadıktan sonra açıyorum

Buda yaklaşık senede 3 kez oluyor
Ve dip olduğu için kesinlikle zarar vermiyor

Onun dışında küllü sarı tonları vuruyorum dibine sadece

Toz açıcı kullanıyorum. Kuaförlerden daha güzel oluyor ve yumuşak bir saçasahibim. Çalı gibi olur sandım ama hayır olmadı. İyi araştırıp dakikasını geçirmeden yaparsan hiçbirşey olmuyor. Senin saça gelirsek az buçuk bilgim vardır. Çok bekletmene gerek yok. En düşük volümle aç saçını. Netten bak hangi saç rengine ne kadar volüm ne kadar bekketilir diye yazıyor.

Açacak arkadaşlar da

30 luk su kullanırlarsa
Fön falan tutmazlar bone takmazlarsa boya beklerken
Yanacağını sanmıyorum

Dikkat gerektiren bir işlem
Ama sonuç muhteşem kendim için konuşuyorum

Tabi ki herkes istediği yerde boyatsın saçını

Ben çok çektim kuaförlerden
Hep ağlayarak çıktım

O yüzden sadece kırıkları aldırmaya gidiyorum
Başka bi işlem için asla gitmem

Kendi saçınızı kendiniz açmayın yıpratırsınız. Açıcı boyalar (10 ve üstü) boyasız saçı açar zaten.

Saçı açtıktan sonra sadece boya sürülmez tabi ki.Boyanin numarasina göre oksidaniyla birlikte uygulanir.diyelim ki actiktan sonra kumral yapacaksiniz sizin kullanacağınız oksidan %6 lık olacak.
Açılmış bir saça düşük oksidan kullanilir

Back
X