• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne- baba ile ilgili yardımcı olur musunuz?

Siz doktor musunuz? Yani sizin rapor yazabilme yetkiniz olduğuna göre özel hastanede mı çalışıyorsunuz

Şehir içinde çok sürmez. Amaç işte ben varım ya ne olacak en fazla günden vereyim. Zaten halama işten o kadar izin vermezler. Hangi patron bunu kabul eder? Zaten halam da böyle bir şey istemiyor
Halanız da istemiyorsa anne babanızın kendi kendilerine bu kadar olayı büyütmesi, 2 ay rapor istemesi vs değişik yani. Ben olsam ben de vermezdim, anladığım kadarıyla yeni başlamışsınız o iş yerinde zaten, neden mimlenme riskini göze alayım ki? Ortada hayati bir mesele olsa hadi belki diyeceğim de, en fazla 3 gün sürecek taşınma işine 2 ay 15 gün rapor istemenin mantığı yok bu sadece sizi zora sokar.

Herkes ne kadar kolay yaz demiş böyle şeyler çok belli olur tutup aile hekiminden alırsın çünkü aile hekimin senle kel alakadır, aile üyelerine çatır çatır rapor yazarsan iki günde patlarsın.
Karı koca hekimler bile neden arkadaşlarından ricacı oluyor, karşılıklı yazsın dursunlar madem. Taşınma için rapor istemekte çok gereksiz hani çocuğu rahatsızdır işten izin alamaz rapor ayarlayım dersin taşınma için 10 gün rapor mu istenir

Değişik gelecek bir şey yok. Önce 2 ay istedi sonra 15 gün vs kaldı ki bu işin gün sayısı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Emekli olmasına ben sebep olmadım zaten yanındaydım ama benim gücüm yetmedi. Bunu belirtmemin sebebi faturanın sürekli bana kesilmesi. Sonuçta tek çocuk değilim? Arıyorum telefonum açılmıyor. Geri de dönmüyor. Bu değişik değil mi sizce? Ben ne yapmalıyım kısmını aşamıyorum bu açıdan danışmak istiyorum
Değişik gelen sizin rapor vermemeniz değil üst konumda olsam da beni dinlemiyordu demeniz.Süre önemli değil demişsiniz ama onlar da abartmış bence pek amacına uygun istememişler ama siz kızdım demişsiniz acaba sert mi konuştunuz ona mı alındılar.Ben kendimi tehlikeye atmak istemiyorum anne diye yumuşak söyleseydiniz yine de alınırlar mıydı?
Yani şuan yapılacak bir şey yok sinirleri geçince ararlar diye düşünüyorum.Bu sebeplerden insan evladından vazgeçmez herhalde

Birde şu var 25 yıllık çalışan kadın idareye çalışma arkadaşlarını gammazlıyorsa o emeliliğide hak etmiştir yani. Hangi birime kuruma giderseniz gidin idarecisinden illa sıkıntısı olan vardır mutlaka birileri bi şeyden mutsuzdur. Tutup idareye dersen güvenme şöyle böyle tabi iş buraya gelir.
Kızı araya girmek istese dahi araya girme ben yarın öbür gün emekli olurum sonra sen bu insanlarla sıkıntı yaşarsın demek yerine küsüyor falan aman yani

Değişik gelecek bir şey yok. Önce 2 ay istedi sonra 15 gün vs kaldı ki bu işin gün sayısı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Emekli olmasına ben sebep olmadım zaten yanındaydım ama benim gücüm yetmedi. Bunu belirtmemin sebebi faturanın sürekli bana kesilmesi. Sonuçta tek çocuk değilim? Arıyorum telefonum açılmıyor. Geri de dönmüyor. Bu değişik değil mi sizce? Ben ne yapmalıyım kısmını aşamıyorum bu açıdan danışmak istiyorum
Nasıl 2 ay yada 15 gün istediler? tek doktor imzası ile tek seferde en fazla 10 gün rapor verilebilir.

Üzülme. Sen elinden geldiğince kendi doğrularını yaşamaya devam et lütfen.
Bir süre aramayı bırak.
Akışa bırak.
Seni çok iyi anlıyorum, ama işte bazen olmuyor.
İyi ki o raporu vermedin.
Herkes bir süreliğine biraz kendi dünyasını yaşasın.
Bu süre zarfında sen de biraz kafanı toparla, kendine odaklan.

Maddi durumum iyi bir şekilde annemin çalıştığı yere üst pozisyonda işe başladım. Tamamen denk geldi. Aslında çok sevinmiştik. Annem işkolik biri, 25 yıldır orda çalışıyordu ve tabi bir hakimiyeti vardı. Ben aslında üst konumundayım ama benim dediklerimi yapmıyordu. Ben gelmeden hemen önce annem çalıştığı idari sorumlularla sıkıntısı olmuş. Beraber çalıştığı mesai arkadaşları idari sorumluya hırsız vs demişler. Annem de çalışanlara güvenmeyin diye idari sorumluya hırsız vs dediklerini her şeyi anlatmış. İdari sorumlu da olayı büyüttü tabi. Anneme kızdılar nasıl böyle konuşursun diye. Olay ona kaldı çünkü diğerleri inkar etti..Annem de beni savun vs diye baskı yaptı bana. Ben daha yeni başlamıştım ama tabi annem yani ne yapabilirim onun tarafında oldum ama annemi emekli olmaya mecbur bıraktılar. Sonra annem bana içten içe öfkesi bitmedi.. Ben engel olamadım diye.. Emeklilik parasıyla ev aldılar. Taşınma için yardım istediler para göndereyim dedim. Kabul etmediler. Yabancı kadın istemiyorlar. Abim var kimse ona bir şey demiyor. Maddi durumu kötü abimin. Ben de annemlere destek olun dedim ‘ sen ol’ dediler. Abim de pek konuşmuyor onlarla..Halam gelcek taşınmaya yardım edecekmiş. Halam işten izin alabilsin diye istirahat raporu yazmamı istediler. Ben neden sahte rapor yazayım diye kızınca annem de babam da benimle konuşmuyor. Başkasına muhtac etmişim. Annemi arıyorum açmıyor. Sonuçta tek yaşıyorum. 2 hafta oldu. Siz olsanız ne yapardınız?
Siz öğretmenmişsiniz şimdi doktor mu oldunuz?Nasıl oldu o ben anlayamadım?Bir de zaten sizin önceden de ailenizle problemleriniz varmış.Abinize biraz takmışsınız kimse ona bir şey demiyor destek oluyor vs diye.Ailenizle karşılıklı sürekli kırgınlıklarınız oluyor madem biraz mesafe iyi olur bence.

İlla yardımı sizden aldıklarını bilsinler gibi bir derdiniz yoksa parayı abinize verin ve abiniz onlara versin veya evi toplamaya gibi gidin aa buradan para buldum, altın buldum siz de amma kirli çıkıymışsınız saklamışsınız herhalde deyin

Abim var kimse ona bir şey demiyor.

Yok şehir içi taşınıyorlar. Eşya yerleştirme vs. Benim anlamadığım anne değilim tam belki o duyguyu bilmiyorum ama ne bileyim kızını aramaz mı? Aramalarıma dönmüyor. Her türlü sağlık sorunları vs zaten hep ben ilgileniyorum hiç mi hatrım yokmuş

Bunu belirtmemin sebebi faturanın sürekli bana kesilmesi. Sonuçta tek çocuk değilim? Arıyorum telefonum açılmıyor. Geri de dönmüyor. Bu değişik değil mi sizce? Ben ne yapmalıyım kısmını aşamıyorum bu açıdan danışmak istiyorum
Yazacaklarım duygularınızı incitecektir bunun için sizden özür dilerim🙏
Aileniz erkek evlat kayıran ebeveynlerden, o yüzden asla ona toz kondurmazlar, sizi aramıyorlar veya aramalarınıza dönüş yapmıyorlar çünkü yokluklarıyla cezalandırıp burnunuz sürtülsün laflarından dışarı çıkmayın istiyorlar.
Kendinizden ödün vermeyin, aileniz diye mesleki yetkilerinizi kendi menfaatlerine kullanmalarına da izin vermeyin.

Üzgünüm ama gördüğünüz üzere onların istediklerini yaparsanız evlatlarısınız, yapmazsanız arayıp sormuyorlar kolayca vazgeçiyorlar sizden.

Maddi durumum iyi bir şekilde annemin çalıştığı yere üst pozisyonda işe başladım. Tamamen denk geldi. Aslında çok sevinmiştik. Annem işkolik biri, 25 yıldır orda çalışıyordu ve tabi bir hakimiyeti vardı. Ben aslında üst konumundayım ama benim dediklerimi yapmıyordu. Ben gelmeden hemen önce annem çalıştığı idari sorumlularla sıkıntısı olmuş. Beraber çalıştığı mesai arkadaşları idari sorumluya hırsız vs demişler. Annem de çalışanlara güvenmeyin diye idari sorumluya hırsız vs dediklerini her şeyi anlatmış. İdari sorumlu da olayı büyüttü tabi. Anneme kızdılar nasıl böyle konuşursun diye. Olay ona kaldı çünkü diğerleri inkar etti..Annem de beni savun vs diye baskı yaptı bana. Ben daha yeni başlamıştım ama tabi annem yani ne yapabilirim onun tarafında oldum ama annemi emekli olmaya mecbur bıraktılar. Sonra annem bana içten içe öfkesi bitmedi.. Ben engel olamadım diye.. Emeklilik parasıyla ev aldılar. Taşınma için yardım istediler para göndereyim dedim. Kabul etmediler. Yabancı kadın istemiyorlar. Abim var kimse ona bir şey demiyor. Maddi durumu kötü abimin. Ben de annemlere destek olun dedim ‘ sen ol’ dediler. Abim de pek konuşmuyor onlarla..Halam gelcek taşınmaya yardım edecekmiş. Halam işten izin alabilsin diye istirahat raporu yazmamı istediler. Ben neden sahte rapor yazayım diye kızınca annem de babam da benimle konuşmuyor. Başkasına muhtac etmişim. Annemi arıyorum açmıyor. Sonuçta tek yaşıyorum. 2 hafta oldu. Siz olsanız ne yapardınız?
Anneniz ilkokul çocuğu gibi davraniyor

Back
X