Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halanız da istemiyorsa anne babanızın kendi kendilerine bu kadar olayı büyütmesi, 2 ay rapor istemesi vs değişik yani. Ben olsam ben de vermezdim, anladığım kadarıyla yeni başlamışsınız o iş yerinde zaten, neden mimlenme riskini göze alayım ki? Ortada hayati bir mesele olsa hadi belki diyeceğim de, en fazla 3 gün sürecek taşınma işine 2 ay 15 gün rapor istemenin mantığı yok bu sadece sizi zora sokar.Şehir içinde çok sürmez. Amaç işte ben varım ya ne olacak en fazla günden vereyim. Zaten halama işten o kadar izin vermezler. Hangi patron bunu kabul eder? Zaten halam da böyle bir şey istemiyor
Değişik gelen sizin rapor vermemeniz değil üst konumda olsam da beni dinlemiyordu demeniz.Süre önemli değil demişsiniz ama onlar da abartmış bence pek amacına uygun istememişler ama siz kızdım demişsiniz acaba sert mi konuştunuz ona mı alındılar.Ben kendimi tehlikeye atmak istemiyorum anne diye yumuşak söyleseydiniz yine de alınırlar mıydı?Değişik gelecek bir şey yok. Önce 2 ay istedi sonra 15 gün vs kaldı ki bu işin gün sayısı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Emekli olmasına ben sebep olmadım zaten yanındaydım ama benim gücüm yetmedi. Bunu belirtmemin sebebi faturanın sürekli bana kesilmesi. Sonuçta tek çocuk değilim? Arıyorum telefonum açılmıyor. Geri de dönmüyor. Bu değişik değil mi sizce? Ben ne yapmalıyım kısmını aşamıyorum bu açıdan danışmak istiyorum
Nasıl 2 ay yada 15 gün istediler? tek doktor imzası ile tek seferde en fazla 10 gün rapor verilebilir.Değişik gelecek bir şey yok. Önce 2 ay istedi sonra 15 gün vs kaldı ki bu işin gün sayısı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Emekli olmasına ben sebep olmadım zaten yanındaydım ama benim gücüm yetmedi. Bunu belirtmemin sebebi faturanın sürekli bana kesilmesi. Sonuçta tek çocuk değilim? Arıyorum telefonum açılmıyor. Geri de dönmüyor. Bu değişik değil mi sizce? Ben ne yapmalıyım kısmını aşamıyorum bu açıdan danışmak istiyorum
Siz öğretmenmişsiniz şimdi doktor mu oldunuz?Nasıl oldu o ben anlayamadım?Bir de zaten sizin önceden de ailenizle problemleriniz varmış.Abinize biraz takmışsınız kimse ona bir şey demiyor destek oluyor vs diye.Ailenizle karşılıklı sürekli kırgınlıklarınız oluyor madem biraz mesafe iyi olur bence.Maddi durumum iyi bir şekilde annemin çalıştığı yere üst pozisyonda işe başladım. Tamamen denk geldi. Aslında çok sevinmiştik. Annem işkolik biri, 25 yıldır orda çalışıyordu ve tabi bir hakimiyeti vardı. Ben aslında üst konumundayım ama benim dediklerimi yapmıyordu. Ben gelmeden hemen önce annem çalıştığı idari sorumlularla sıkıntısı olmuş. Beraber çalıştığı mesai arkadaşları idari sorumluya hırsız vs demişler. Annem de çalışanlara güvenmeyin diye idari sorumluya hırsız vs dediklerini her şeyi anlatmış. İdari sorumlu da olayı büyüttü tabi. Anneme kızdılar nasıl böyle konuşursun diye. Olay ona kaldı çünkü diğerleri inkar etti..Annem de beni savun vs diye baskı yaptı bana. Ben daha yeni başlamıştım ama tabi annem yani ne yapabilirim onun tarafında oldum ama annemi emekli olmaya mecbur bıraktılar. Sonra annem bana içten içe öfkesi bitmedi.. Ben engel olamadım diye.. Emeklilik parasıyla ev aldılar. Taşınma için yardım istediler para göndereyim dedim. Kabul etmediler. Yabancı kadın istemiyorlar. Abim var kimse ona bir şey demiyor. Maddi durumu kötü abimin. Ben de annemlere destek olun dedim ‘ sen ol’ dediler. Abim de pek konuşmuyor onlarla..Halam gelcek taşınmaya yardım edecekmiş. Halam işten izin alabilsin diye istirahat raporu yazmamı istediler. Ben neden sahte rapor yazayım diye kızınca annem de babam da benimle konuşmuyor. Başkasına muhtac etmişim. Annemi arıyorum açmıyor. Sonuçta tek yaşıyorum. 2 hafta oldu. Siz olsanız ne yapardınız?
Abim var kimse ona bir şey demiyor.
Yok şehir içi taşınıyorlar. Eşya yerleştirme vs. Benim anlamadığım anne değilim tam belki o duyguyu bilmiyorum ama ne bileyim kızını aramaz mı? Aramalarıma dönmüyor. Her türlü sağlık sorunları vs zaten hep ben ilgileniyorum hiç mi hatrım yokmuş
Yazacaklarım duygularınızı incitecektir bunun için sizden özür dilerimBunu belirtmemin sebebi faturanın sürekli bana kesilmesi. Sonuçta tek çocuk değilim? Arıyorum telefonum açılmıyor. Geri de dönmüyor. Bu değişik değil mi sizce? Ben ne yapmalıyım kısmını aşamıyorum bu açıdan danışmak istiyorum
Anneniz ilkokul çocuğu gibi davraniyorMaddi durumum iyi bir şekilde annemin çalıştığı yere üst pozisyonda işe başladım. Tamamen denk geldi. Aslında çok sevinmiştik. Annem işkolik biri, 25 yıldır orda çalışıyordu ve tabi bir hakimiyeti vardı. Ben aslında üst konumundayım ama benim dediklerimi yapmıyordu. Ben gelmeden hemen önce annem çalıştığı idari sorumlularla sıkıntısı olmuş. Beraber çalıştığı mesai arkadaşları idari sorumluya hırsız vs demişler. Annem de çalışanlara güvenmeyin diye idari sorumluya hırsız vs dediklerini her şeyi anlatmış. İdari sorumlu da olayı büyüttü tabi. Anneme kızdılar nasıl böyle konuşursun diye. Olay ona kaldı çünkü diğerleri inkar etti..Annem de beni savun vs diye baskı yaptı bana. Ben daha yeni başlamıştım ama tabi annem yani ne yapabilirim onun tarafında oldum ama annemi emekli olmaya mecbur bıraktılar. Sonra annem bana içten içe öfkesi bitmedi.. Ben engel olamadım diye.. Emeklilik parasıyla ev aldılar. Taşınma için yardım istediler para göndereyim dedim. Kabul etmediler. Yabancı kadın istemiyorlar. Abim var kimse ona bir şey demiyor. Maddi durumu kötü abimin. Ben de annemlere destek olun dedim ‘ sen ol’ dediler. Abim de pek konuşmuyor onlarla..Halam gelcek taşınmaya yardım edecekmiş. Halam işten izin alabilsin diye istirahat raporu yazmamı istediler. Ben neden sahte rapor yazayım diye kızınca annem de babam da benimle konuşmuyor. Başkasına muhtac etmişim. Annemi arıyorum açmıyor. Sonuçta tek yaşıyorum. 2 hafta oldu. Siz olsanız ne yapardınız?