Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstediğiniz renk ne saçınızı şu an ne renk?
Benim her zaman uyguladığım sistem
Önce açıcı sonra küllü sarı tonları
Gerek yok tekrar açmaya
Direk boyayı sürün
Zaten boyanın suyunun volümü yüksektir ondada açıcı özelik mevcut
Bir kaç ay sabredersen sadece boya ile de bu rengi bulursun hemen istiyorsan önce aç sonra boya boyanın içine bir daha açıcı koymana gerek yok canımKüllü açık sarı istiyorum. Saçlarım doğal renginde orta tonlu bir kumral diyebilirim koyu değil. Boya koleston 11.1
bende birşey sormak istiyorum ben saçımı 2016 Mart ayında platin sarıdan siyaha boyadım bidaha hiç boya surmedim. şuanda çikolata kahve gibi bı renk istiyorum nasıl elde edebilirim yardımcı olur musunuz bu pakette bı toz ve adı sanırım oksidan miydi neydi tek sefer onla açıp istediğim renk boyayı sursem tutar mı?Benim her zaman uyguladığım sistem
Önce açıcı sonra küllü sarı tonları
Gerek yok tekrar açmaya
Direk boyayı sürün
Zaten boyanın suyunun volümü yüksektir ondada açıcı özelik mevcut
bende birşey sormak istiyorum ben saçımı 2016 Mart ayında platin sarıdan siyaha boyadım bidaha hiç boya surmedim. şuanda çikolata kahve gibi bı renk istiyorum nasıl elde edebilirim yardımcı olur musunuz bu pakette bı toz ve adı sanırım oksidan miydi neydi tek sefer onla açıp istediğim renk boyayı sursem tutar mı?
İyi kuaförede gittim istediğim sonucu rengi alamadım ve saçlarım yandı her seferindeŞu açıcı tozu sürüp saçı yakmayın ya..ne kadar olursa olsun iyi bir kuaförde gidip açtır..o toz acıcılar saçı keceye çeviriyor berbat yapıyor ..ama iyi kuaförde açılan saç öyle olmuyor ..
Aman diyim![]()
Ya aman o zaman hiç açma Ne güzel saçı var delimisin, o toz mahvedecek o dediğin lastik kıvamınının en alasını yapıyor o toz..bence boyayla aç yavaş yavaş ..İyi kuaförede gittim istediğim sonucu rengi alamadım ve saçlarım yandı her seferinde
Şuan gayet sağlıklı uzun ve lastik gibi değil
Çünkü kuaföre gitmiyorum
Gidene güle güle
Ben almayayım![]()
Şu an zaten sadece dibini açıyorumYa aman o zaman hiç açma Ne güzel saçı var delimisin, o toz mahvedecek o dediğin lastik kıvamınının en alasını yapıyor o toz..bence boyayla aç yavaş yavaş ..