Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Açıcıdan Yıpranan Saçlar Buraya

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

seliselii

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
53
1
286
Konya
Bir ay öncesinde saçlarımı kuaförde açtırdım ve saçımın ön tarafı yandı. Üstüne boya atınca kesmeme rağmen genede yanıklar gitmedi. :95: Bu zamana kadar kendim açarım saçlarımı asla yakmadım....

2 gün önce biri saçların yanmış resmen naptın dedi çok fena oldum.
Fakat dün gördü saçlarımı saçlarına naptın tüm yanıklar gitmiş dediii :109:

Akşamdan Yanık olan yere önce Susam Yağı üzerine birazda Gliserin Yağı.. Ve Streç filmle yağlı kısmı sarın sabaha kadar beklesin. Yıkadıktan sonra Gliss'in onarıcı kremini var onunla sonlandırdım yıkamamı.. Yanıklar resmen gitmişti arkadaşlar.
Bir kısmında kalmış sadece oraya tekrar yaptım bu sefer bol gliserinli şu anda saçlarımda tek bir yanık bile yok :34:

yani 2 günde mi saçlar kendıne geldi:19:

arkadaşın gördüğü anda saçların fönlü müydü?

Evet aynen öyle.. Ancak denedikten sonra ne demek istediğimi anlarsınız.

Ben sadece ön taraflarına fön çekiyorum kendim ... Yanık halindede o şekilde yapmıştım..
Gliss'in onarıcı şampuan sonrası kremi çok güzel ama dove'un kreminide beğeniyorum. Her saç farklı tabi deneme yanılma yöntemiyle buluyor insan...
İnşallah faydası dokunur herkese..:34:

Evet aynen öyle.. Ancak denedikten sonra ne demek istediğimi anlarsınız.

Ben sadece ön taraflarına fön çekiyorum kendim ... Yanık halindede o şekilde yapmıştım..
Gliss'in onarıcı şampuan sonrası kremi çok güzel ama dove'un kreminide beğeniyorum. Her saç farklı tabi deneme yanılma yöntemiyle buluyor insan...
İnşallah faydası dokunur herkese..:34:

anladım canım..
deneyeceğim:34:

BU zamana kadar keratinle saçlarımı düzelttim yanıklarına çare oldu ama saçlarımda açıcı vardı üzerine boyayıp gene açtırdım keratinle bile düzelmedi..
İnşallah benim gibi çok memnun kalısın iyi haberlerini yazarsın :80:

Ayrıca Argan yağlı şampuan aldımm Aktardan.. Parlattıı şimdilik tek etkisi bu ama gene değişme olursa yazarımm

benimde berbat bir şekilde yandı şuan bi sorun yok demi saçınızda.yumurta ile hindistan cevizi yağı denicektim sizin yazınızı görünce denemek istedim.

benimde berbat bir şekilde yandı şuan bi sorun yok demi saçınızda.yumurta ile hindistan cevizi yağı denicektim sizin yazınızı görünce denemek istedim.

Sürekli yapmak gerekiyor bunu anladım. Yaptıktan sonra çok güzeldi saçlarım. Ama tekrar etmeyince yavaş yavaş gene çıkıyor... :44:

Saçlarım hızla dökülüyor ve de çok yavaş uzuyor. Hızlı uzaması için kerastes ürünlerini kullanmak veya keratin dip bakım seti kullanmak arasında kaldım. Kullanan varsa yazsın lütfen?

Back
X