Aciiiiiiiiil yardım!!!!!!!

kadir_mete

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
60
0
16
41
Yalova
kızlar 10 gündür sağ böbreğimin üstünde bir ağrı var öldürecek beni.Bu sene çok fazla antibiyotik kullandığım için korktum acaba ilaçlar böbreklerime zarar mı verdi diye. Dr'a gittim. Dr tahlil yaptı ,ultrason'da dalak,karaciğer,böbrek,pankreas,safra kesesi,idrar yolları da dahil olmak üzere her yere baktı ama bir şey çıkmadı.Ama benim ağrım hala geçmedi esnerken,derin nefes alırken ölüyorum cnm çok acıyor.Sonra eşim ve kayınvaldem yel girmiştir dedi.Bu yel girmesi nasıl geçer???

Son düzenleme:
Ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun, su ılındıkça değiştirin sıcağı ile, battaniyeyi örtünün, ter atmaya çalışın iyice. Bir fincan da rezene çayı içerseniz daha iyi olur. Vücut yeterince ısındığı zaman eğer yel girmesi dedikleri şey ise eğer, geçer bir gün içinde.

Eğer birşey çıkmadıysa doğru söylüyorlar. Atlet felan giymeyi ihmal etmeyin. Yün atletler oluyor onlardan giyin sıcak tutun belinizi. Geçmiiş olsun

kızlar 10 gündür sağ böbreğimin üstünde bir ağrı var öldürecek beni.Bu sene çok fazla antibiyotik kullandığım için korktum acaba ilaçlar böbreklerime zarar mı verdi diye. Dr'a gittim. Dr tahlil yaptı ,ultrason'da dalak,karaciğer,böbrek,pankreas,safra kesesi,idrar yolları da dahil olmak üzere her yere baktı ama bir şey çıkmadı.Ama benim ağrım hala geçmedi esnerken,derin nefes alırken ölüyorum cnm çok acıyor.Sonra eşim ve kayınvaldem yel girmiştir dedi.Bu yel girmesi nasıl geçer???

dr birşey bulamadıysa üşütmüş olabilirsin gerçekten :) bi havlu yada şalı ütüyle iyice ısıtıp sar beline, soğudukça yine ısıt yine sar. sıcak su torbası da olabilir ama beline birşey sararsan daha rahat hareket edersin :)

gazdan oluyor öyle.
böbrek ağrısı olsaydı inan yerinde duramazdın acillik olurdun.

Son düzenleme:
zaten çok şükür bişey çıkmadı.Birde ben yalovada oturuyorum termal dibimde ağrı başlamadan 1 gün önce termale gittim.güzelce yıkandım,keselendim ama burnumdan geldi:((
bişey daha sorucam viks sürüp terlesem dahamı iyi olur acaba.

ben sürekli canın pozisyonu dediğimiz ayaklarımı karnıma çekerek yatarım sıklıkla organlarım batma yapar bana ara ara geçer.. belkide sorun bundan dır?

Ağrının tam yerini anlamaya çalışın daha içeriden değilse zona olabilir.. Annemde olmuştu çok ağrılı oluyor, durduğu yerde nefes alırken yatarken kalkarken her zaman çok ağrı yapar.. daha yüzeydedir ağrı... Stresten,üzüntüden olur..

sadece çıkaramadığını "gaz" da olabilir

kızlar yorumlarınız ve önerileriniz için çooooooook teşekkür ederim ama durum sandığımdan farklı çıktı.Dün gece çok sancılandım acile gittim ve kum döküyormuşum.

Back
X