• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aciiiiilllllllllll lütfen

cicekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
46
1
86
43
Bolu
merhaba 4 yasında kızım var idrar yollarında sorun olduğu için tuvaletini oturağa yaptırıyorum idrarını kontrol etmek için... 4- 5 gündür kakasını oturağa yaparken çisinin üstünde yağ tabakaları oluyor popusunu çok zor temizliyorum yağlı olduğu için gaitası internetten niye olabilir diye arastırdım bağırsak yağ kacırdığı zaman oluyormus bunun nedenide bağırsakta kist olmasından kaynaklanıyormus doktora götürücem ama kar çok su an evden cıkamam bir kaç gün basınıza böyle birşey daha önce geldimi acaba lütfen bana cevap verin moralim sıfırında altında kızımda hem böbrek tası hemde astım bronsit var yeni bir hastalığı kaldırmaya ne benim nede yavrumun gücü yok yinede allah beterinden saklasın senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

merhaba 4 yasında kızım var idrar yollarında sorun olduğu için tuvaletini oturağa yaptırıyorum idrarını kontrol etmek için... 4- 5 gündür kakasını oturağa yaparken çisinin üstünde yağ tabakaları oluyor popusunu çok zor temizliyorum yağlı olduğu için gaitası internetten niye olabilir diye arastırdım bağırsak yağ kacırdığı zaman oluyormus bunun nedenide bağırsakta kist olmasından kaynaklanıyormus doktora götürücem ama kar çok su an evden cıkamam bir kaç gün basınıza böyle birşey daha önce geldimi acaba lütfen bana cevap verin moralim sıfırında altında kızımda hem böbrek tası hemde astım bronsit var yeni bir hastalığı kaldırmaya ne benim nede yavrumun gücü yok yinede allah beterinden saklasın senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Çok çok geçmiş olsun. Bence siz internete bakmayın çünkü hem yanıltıcı olabiliyor hem de çok moral bozabiliyor. Sürekli kontrol altında olduğu bir doktoru vardır herhalde, bence hemen onu arayıp danışın. O sizi aydınlatacaktır. İnternet vb. ortamlar bazer çok panik durumu oluştursalar da sonradan ufak şeyler çıkınca insan yıprandığı ile kalıyor doğrusu. Mutlaka doktounuza danışın lütfenvereliniortak

canım öncelikle geçmiş olsun. nerde oturduğunu bilmiyorum ama sana tek tavsiyem çocuğunu üniversite hastanesine götür.benim kızımdada idrar yolu enfeksiyonu vardı. daha kundaktayken başladı.20 günlükken hastanelerde sabahladık.1 sene sürdü.idrarında proteus mirabilis diye bir mikrop ürüyordu.vurunmadığımız iğne içmediğimiz antibiyotik kalmadı.senin üzüldüğünü şuanki ruh halini çok iyi anlıyorum.hergün dua ediyordum Allahım kızımı bu dertten kurtar diye.düşün iğne oluyoruz 3 gün sonra kültür veriyoruz yine 100.000 ve üstü mikrop ürüyor.çıldırmamak elde değildi.zeynep kamildeki doktorumuz artık kendisinin yapacak bişeyi kalmadığını ve üniversite hastanesine götürmem gerektiğini söyledi.orda nefroloji bölümünde gözetim altındayız.kızım şimdi 2 yaşına girecek 1 sene bu hstalıktan çektik.ama inan bu mikrop kendi kendine durdu.antibiyotik kullanmadım kestim.Allaha bin şükür üreme yok.kendi kendine durdu.inşallah senin kızınında durur.öncelikle dua nın gücüne inan. ben 5 vakit namazda dua ettim.çocuğumun acı çektiğini görmek beni mahvediyordu.önce Allaha sığın sonra doktorlara.en kısa zamanda üniversite hastanesine git.orda çocuk hastalıkları bölümüne muayne ol orası seni gerekli bölüme sevkedecektir.tahminimce önce nefroloğa (idrar için) sonra çocuk cerrahına (bağırsakları için) Allah beterinden saklasın.çocuğuna acil şifalar.yardım istersen sormak istediğin başka şeyler varsa bana yaz.sağlıcakla kal.a.s.

nefroloji uzmanımız var tas için kontrollerini devamlı yaptırıyorum 7 aylıkken cıktımıstı o günden bu yana bende hep doktordayım üstüne alerjik astım cıktı simdi onunda kontrolleri basladı ama kızımda bende çok yorulduk hastane psikolojisi cok kötü kapısından iceri adımımı attığım an elim ayağım bosalıyor çocuğu görünce daha kötü oluyorum sağlık karnesini elimde gördüğü an ağlamaya baslıyor lütfen gitmeyelim diye o benden beter allah insanı sağlığınla sınamasın çok kötü hele birde söz konusu çocuk olunca boludayım ben sehir merkezinin dısandayım suan ve çok kar var hafta basını beklemek zorundayım

nefroloji uzmanımız var tas için kontrollerini devamlı yaptırıyorum 7 aylıkken cıktımıstı o günden bu yana bende hep doktordayım üstüne alerjik astım cıktı simdi onunda kontrolleri basladı ama kızımda bende çok yorulduk hastane psikolojisi cok kötü kapısından iceri adımımı attığım an elim ayağım bosalıyor çocuğu görünce daha kötü oluyorum sağlık karnesini elimde gördüğü an ağlamaya baslıyor lütfen gitmeyelim diye o benden beter allah insanı sağlığınla sınamasın çok kötü hele birde söz konusu çocuk olunca boludayım ben sehir merkezinin dısandayım suan ve çok kar var hafta basını beklemek zorundayım

o zaman muhakkak abant izzetbaysal üniversite hastanesine git. kızının iyiliği için hastanelere gitmek gerekiyo.çocuk psikolojisinede git orda vardır.Allah sabır versin.

Benim de kızım 3 yaşında kakada yağ var karın ağrısı şişkinlik var. Kaka tahlili detaylı yapıldı yağ var. Kötü bakteri çıktı ilaç kullandı geçti ama sık sık oluyor yine kakada yağ var.Ama 6 aydır geçmiyor. Çölyak testi temiz çıktı. Canım sıkılıyor bu duruma siz nasıl çözdünüz ? Süt alerjisi var kızımın bir de

Back
X