merhaba 4 yasında kızım var idrar yollarında sorun olduğu için tuvaletini oturağa yaptırıyorum idrarını kontrol etmek için... 4- 5 gündür kakasını oturağa yaparken çisinin üstünde yağ tabakaları oluyor popusunu çok zor temizliyorum yağlı olduğu için gaitası internetten niye olabilir diye arastırdım bağırsak yağ kacırdığı zaman oluyormus bunun nedenide bağırsakta kist olmasından kaynaklanıyormus doktora götürücem ama kar çok su an evden cıkamam bir kaç gün basınıza böyle birşey daha önce geldimi acaba lütfen bana cevap verin moralim sıfırında altında kızımda hem böbrek tası hemde astım bronsit var yeni bir hastalığı kaldırmaya ne benim nede yavrumun gücü yok yinede allah beterinden saklasın senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
merhaba 4 yasında kızım var idrar yollarında sorun olduğu için tuvaletini oturağa yaptırıyorum idrarını kontrol etmek için... 4- 5 gündür kakasını oturağa yaparken çisinin üstünde yağ tabakaları oluyor popusunu çok zor temizliyorum yağlı olduğu için gaitası internetten niye olabilir diye arastırdım bağırsak yağ kacırdığı zaman oluyormus bunun nedenide bağırsakta kist olmasından kaynaklanıyormus doktora götürücem ama kar çok su an evden cıkamam bir kaç gün basınıza böyle birşey daha önce geldimi acaba lütfen bana cevap verin moralim sıfırında altında kızımda hem böbrek tası hemde astım bronsit var yeni bir hastalığı kaldırmaya ne benim nede yavrumun gücü yok yinede allah beterinden saklasın senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
nefroloji uzmanımız var tas için kontrollerini devamlı yaptırıyorum 7 aylıkken cıktımıstı o günden bu yana bende hep doktordayım üstüne alerjik astım cıktı simdi onunda kontrolleri basladı ama kızımda bende çok yorulduk hastane psikolojisi cok kötü kapısından iceri adımımı attığım an elim ayağım bosalıyor çocuğu görünce daha kötü oluyorum sağlık karnesini elimde gördüğü an ağlamaya baslıyor lütfen gitmeyelim diye o benden beter allah insanı sağlığınla sınamasın çok kötü hele birde söz konusu çocuk olunca boludayım ben sehir merkezinin dısandayım suan ve çok kar var hafta basını beklemek zorundayım
Benim de kızım 3 yaşında kakada yağ var karın ağrısı şişkinlik var. Kaka tahlili detaylı yapıldı yağ var. Kötü bakteri çıktı ilaç kullandı geçti ama sık sık oluyor yine kakada yağ var.Ama 6 aydır geçmiyor. Çölyak testi temiz çıktı. Canım sıkılıyor bu duruma siz nasıl çözdünüz ? Süt alerjisi var kızımın bir demerhaba 4 yasında kızım var idrar yollarında sorun olduğu için tuvaletini oturağa yaptırıyorum idrarını kontrol etmek için... 4- 5 gündür kakasını oturağa yaparken çisinin üstünde yağ tabakaları oluyor popusunu çok zor temizliyorum yağlı olduğu için gaitası internetten niye olabilir diye arastırdım bağırsak yağ kacırdığı zaman oluyormus bunun nedenide bağırsakta kist olmasından kaynaklanıyormus doktora götürücem ama kar çok su an evden cıkamam bir kaç gün basınıza böyle birşey daha önce geldimi acaba lütfen bana cevap verin moralim sıfırında altında kızımda hem böbrek tası hemde astım bronsit var yeni bir hastalığı kaldırmaya ne benim nede yavrumun gücü yok yinede allah beterinden saklasın senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?